Netjes verpakt en snel geleverd!

Ik ben erg tevreden. De bestelling was netjes verpakt en snel geleverd! Ik zou willen dat het overal zo zou gaan

snel en voordelig

Assortiment, aanbiedingen en snelheid van leveren. Sinds het lego virus ons te pakken heeft is Mister Bricks onze hoofdleverancier

Zoals gewoonlijk snelle en probleemloze levering

Mr Bricks is een aanrader voor alle lego ook wat prijs betreft en snel geleverd

Groot assortiment in overzichtelijke webwinkel, mooie aanbiedingen en snelle levering.

Makkelijk en snel

Dat wat op voorraad is, is makkelijk te bestellen en snel in huis. Helemaal prima zo!

Erg goed

Makkelijke website, vlot besteld, op tijd en netjes thuis geleverd

Snelle levering, mooie prijs !

Zeer goed, daar gaan we nog bestellen

Goede prijs en snel bezorgd!

De prijs is lager dan bij andere aanbieders. De verzending is snel, kortom een goede afhandeling en een tevreden klant!!!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Het opzoeken en bestellen van het Lego Treehouse was makkelijk. Werkdag later de bestelling al binnen ! Zeer tevreden !

Gewoon in orde

Correct en zoals vooraf beloofd

Goede prijs, zeer sneller levering

Ik had door omstandigheden 2 keer besteld terwijl 1 keer de bedoeling was. Is zeer snel en vlot afgehandeld

Altijd netjes en goed

Bedankt top

Onberispelijk in alle opzichten.

Net zoals bij de eerste bestelling ben ik ook nu weer super tevreden met Mister Bricks Legoshop. Men kan hier rekenen op een zeer snelle verzending, alle dozen zijn met de grootste zorg verpakt, en de prijzen liggen steeds heel goed. De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik zou Mister Bricks zonder enige twijfel aan iedereen hartelijk aanbevelen. :-)

Goed en op tijd aangekomen

De vesturing

Dat de versturing er snel thuis komt.

Top bestellen, levering, klantvriendelijkheid

Bestellingen worden supersnel verwerkt en je wordt goed op de hoogtee gehouden

Goede levering en service

Altijd op tijd geleverd enz vooral door gaan zo top

Uitstekende service

Mijnn eerste aankoop bij Mister Bricks. Alles verliep perfect en product was zorgvuldig verpakt.

Netjes gecommuniceerd en snel geleverd

Niks op aan te merken, gewoon top

uitstekende service en snelle levering.

!

Nadat er iers mis gegaan was met de ideal betaling zeer vriendelijk telefonisch geholpen. Het pakket zoals beloofd de volgende geleverd. Prima service en goede prijs. Aanrader!

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.