alles altijd uitstekend!

Bestellingen worden snel afgehandeld, snel bezorgd, de spullen zijn, zoals verwacht mag worden, gewoon goed, en de prijzen zijn inderdaad scherp. Kortom, als ik Lego wil kopen kijk ik altijd eerst op de site van MisterBricks.

Goed verpakt! Snelle verzending!

Top !

excellent

Veel en mooie artikelen voor een goede prijs. Altijd snel en volgens afspraak geleverd.

Snelle en vlotte site, zeker voor herhaling te doen.

Na de bestelling had ik nog geen bevestiging ontvangen, maar na een mail gestuurd te hebben over wat de status is had ik die dag erop m'n pakket. Tot de volgende bestelling!

Gewoon geweldig

Donderdag besteld, vrijdag in huis. Top

Goed verpakt

Snelle levering!

Verzenden gaat snel en ziet er zeer verzorgd uit!

Zeer tevreden!

Alles goed gegaan!!

Vlot geleverd tegen een goede prijs

Mijn product werd vlot geleverd volgens afspraak en tegen een goede prijs .

Goede en snelle service

Ben zeer tevreden over Mister Bricks. Ze reageren snel en de levering is stipt. Ik bestel nu meer bij Mister Bricks. TOP

Alles ging goed met de levering.

Snel

Leuke aanbieding, mooi lego pakket

Leuk uitdagend ksdo voor onde 13jarige! Hier wordt hij blij van!

Steeds tevreden!

Vaak de goedkoopste. Betrouwbaar. Bij problemen laagdrempelig bereikbaar, welwillend en servicegericht. Aanrader!

Structurele korting op de beste LEGO sets

Goede service van begin ( het kiezen van een set ) tot eind ( betaling en bezorging )

Uitstekend en supper snelle levering

Goed product, scherpe prijs, super snelle levering!

Beste prijs

De prijs was doorslaggevend

Snel en betrouwbaar

Super snelle, professionele service. Fijn dat de LEGO Bookshop nog beschikbaar was, voor een prima prijs! Meteen een dag na het bestellen bezorgd. Bedankt!

Parfait conforme et rapide

snelle levering, in perfecte staat en scherpe prijs

Via google terechtgekomen, werkt zoals het hoort: snel, eenvoudig en tegen de juiste prijs...

het is een aanrader

ik ben een tevreden klant

Mooie promotie en vlot geleverd

De bestelling heb ik s'middags gedaan en de volgende dag was die al voor 12 uur bij ons in onberispelijke staat

Topservice

Snelle verzending, en degelijk verpakt, allemaal voor een goede prijs.

Snelle levering.

Voordelig aanbod.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.