Snelle en stipte levering van mijn bestelling. Helpdesk reageert razendsnel.

Blijkbaar liep er iets mis bij de aflevering van het pakket bij het ophaalpunt. gezien de bestelling op zich liet wachten heb ik even gemaild naar Mister Bricks. Ik kreeg bijna onmiddellijk een antwoord, dat correct bleek. Proficiat!

uitstekend

Misterbricks is uitzonderlijk snel met de levering. Ik kreeg een bericht dat de Lego in voorraad was besteld en de volgende dag in huis. Ik hoop dat het met het Boetiek Hotel ook zo lekker snel gaat, want ik ben er alweer klaar voor. De Vespa zit al in elkaar

Super snel en super verzorgd

Helemaal top, als belgische had ik in 1 dag tijd mijn bestelling in huis, als dat niet top is. Het enige die ik als opmerking kan geven, een mini klein presentje had leuk geweest

Niet slecht maar levering kan beter

Kwa site erg goed overzichtelijk maar moet wel het nu bestellen morgen geleverd van de site halen want ik heb alles tijd besteld en pas na 3 dagen in het geleverd en dat vond ik er wel wat over

Super snel geleverd en voor een goede prijs

Mister Bricks doet uitstekend wat hij belooft

Goede prijs volgende dag in huis

Heel blij met de goede bezorging en uiteraard het gave pakket!

Nog nooit problemen gehad bij bestellingen, dus tot snel weer

Nog nooit problemen gehad bij bestellingen, dus tot snel weer

Great service

Very fast, well packed and quality service!

Goede service/prijs

Goede ervaring met Mister Bricks. Alles word ook netjes verpakt.

snelle service

Goede en snelle service, echter wel jammer dat je inschrijft (voor melding) op een bepaald artikel omdat deze er niet (meer) is, en wanneer deze enkele dagen later weer beschikbaar is blijkt hij ineens duurder te zijn geworden. verder is de service goed, en snel.

Geweldige webshop

Snel, en goedkoper dan andere. Prima dus

Expérience extraordinaire, tout est parfait

Merci pour votre professionnalisme

Goede opvolging en mooi tijdig geleverd

Was 1ste keer dat ik er bestelde maar zal fit in de toekomst nog wel doen

Volgens afspraak en zoals omschreven.

Leveringen altijd volgens afspraak en in juiste condities. Echt een aanrader .

Mister Bricks is een aanrader !

Goede prijs en snel geleverd. Ik ga nog meer bestellen in de toekomst. Gewoon perfect !

Uitstekende service.

Heel goed verpakt. alles is intact zonder scheuren of deuken. Ik ben zeer tevreden en beveel deze site zeker aan bij alle Lego-fans. Niet meer te verkrijgen Lego-sets zijn wel heel duur. Maar zijn wel nog in de originele ongeopende verpakking te krijgen.

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd.

Op maandagavond 3 sets besteld en dinsdagochtend rond 10 uur al in huis, echt super.

Zeer snelle levering en prima prijs

Ik heb al meerdere producten besteld bij Mister Bricks. Steeds tegen zeer concurrerende prijzen. Altijd perfect verpakt en snel geleverd.

Excellent!

Altijd super!

Alles goed geregeld

Snelle levering en netjes verpakt! En... een leuke prijs ;-)

Betrouwbaar, snel, correcte en voordelige prijzen maken misterbricks keer op keer een bezoekje waard

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.