uitstekende winkel

ben goed met mailtjes op de hoogte gehouden. Kreeg artikel meteen de volgende dag. Het artikel was met zorg heel goed verpakt

Prima,

Had voor de kerst een 42108 Mobile kraan besteld voor dochter, ad 99,95 Na kerst bleek dat zij die al had en na Email contact mocht deze retour op 29/12 en op 31/12 had ik het bedrag al op mijn rekening. In die periode van Kerst naar Nieuwjaar was de prijs van die zelfde kraan inmiddels al 129 euro geworden, maar dat verschil wilde Mister Bricks niet met mij delen, wat ik wel jammer vond. Daarna een technics Piano 21323 besteld op vrijdag middag 16.30 uur en die werd de volgende dag door Post NL keurig afgeleverd. Chapeau !

Bestelling was snel geleverd en in goede staat

Mooie overzichtelijke site met af en toe zeer intressante aanbiedingen. Levering snel gedaan en product goed ingepakt

geweldig

keurig op tijd geleverd volgens afspraak

correcte levering en snel beantwoorden van mijn vragen

correcte levering en snel beantwoorden van mijn vragen

Prima service en snel bezorgd

Zeer tevreden over mijn nieuwe Lego set, snelle verzending in stevige doos.

gemakkelijk en snel

gemakkelijk en snel

Goed en snel geregeld

Goede prijs, snelle service en communicatie.

Besteld, geleverd, goed

Gewoon zoals het hoort!

Pakketje stevig verpakt en is volgbaar via traceercode. De volgende dag had ik het pakketje netjes ontvangen. Top service!

Supersnelle en uitstekende service!

Supersnelle en uitstekende service! Aanrader!

Snelle levering, goed verzorgt

Positief!

Super snelle levering

Tot op heden had ik nog nooit iets bij Mister Bricks besteld maar vanaf nu zal ik dat waarschijnlijk wel vaker gaan doen. De bestelling werd super snel en netjes afgeleverd.

Snelle levering, scherpe prijs!

Top products

Goede prijs, snelle levering

Zeer goede prijs en snel bij je thuis.

Snelle levering en scherpe prijs.

Snel het juiste gekregen

Super verpakt snelle levering

Super webwinkel.

Snelle service en goede prijs

Mijn bestelling was de volgende ochtend al in huis.

Gewoon Perfect.

Leuke sets gevonden, besteld, keurig volgens plan geleverd en uiteraard weer keurig netjes en stevig verpakt zodat er onderweg geen schade ontstaat.mede daardoor nog nooit wat terug hoeven sturen.

Zeer snelle levering. De volgende dag het Lego pakket ontvangen.paket

Snelle levering. De volgende dag het Lego pakket al ontvangen. Ga zeker nog een keer bestellen bij Mister Bricks.

Correcte en zeer snelle levering

Duidelijke website, correcte en zeer snelle levering

In een woord geweldig

Een uur na dat ik mijn bestelling geplaatst had was hij al verzonde. Volgende dag kon ik beginnen met bouwen.

Handig en snel

De site is erg overzichtelijk en je ziet prijswijzigingen en de beste deals vrij snel. Het is ook erg fijn dat je kan zoeken op een naam of set nummer. Het zou nog wel fijn zijn als je de winkels kon filteren, bijvoorbeeld alleen Nederlandse en Belgische winkels, of alleen Amazon prijzen.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.