Altijd snel geleverd

Blij met snelle leveringen

Geweldig snel

Volgende dag in huis dat is erg goed en ook de prijs is prima

Supersnelle goed verpakte levering

Vrijdagavond besteld, de volgende middag in huis, in stevige dozen

Perfect geprijsd en snel geleverd.

Super snelle en nette levering van de door mij bestelde bouwdoos, bravo. (Zeer scherp geprijsd)

Wat een geweldige lego verkoper !

Vandaag besteld en morgen in huis ! De prijzen zijn scherp en je moet zoeken om een aanbieder te vinden die onder de prijzen zit van Mister Bricks. Daar kan geen enkele verkoper aan tippen. Zoals altijd keurig verpakt en je wordt tijdens de bestelling op de hoogte gehouden wanneer je je pakket mag verwachten.

altijd snel en netjes verzonden

ik heb verschillende keren al lego gekocht bij misterbricks en ben er heel tevreden over het wordt snel verstuurd en goed verpakt en ja het is gewoon goed spul

Geweldig Goed verpakt en snel geleverd TOP

Snel en correct geleverd.

Na de bestelling prima afgehandeld en ben goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket zou komen.

Supersnelle verzending

Laat op de dag besteld. Supersnel geleverd! Top.

Makkelijk in gebruik, geweldige service en zeer snelle levering

Bestellen is mogelijk zonder account aan te maken. Ik heb op vrijdagavond besteld en het was zaterdagmiddag al binnen! Hartelijk dank, ik heb een nieuw vast adres voor mijn bestellingen :)

Zoals beloofd

Voor herhaling vatbaar. Batwing en nog iets om 20.00 uur besteld en volgende dag in huis!

Top snelle levering

Nette site veel op voorraad en super snelle levering

Verkeerde levering werd dezelfde dag nog rechtgezet, zodat ik het cadeau toch nog op tijd kon geven.

Top, snelle reactie op mailwisseling en uiterst vriendelijke bejegening.

Goed bedrijf snelle levering

Besteld en de volgende dag in huis. En goedkoper!! Dan de meeste speelgoedzaken

Duidelijk, snel en goed

De site was overzichtelijk en bestellen ging makkelijk. Het pakketje was netjes aangekomen zonder beschadigingen. Het enige puntje was dat ik had aangegeven dat ik het pakketje op een zaterdag wilde ontvangen maar het kwam de vrijdag ervoor al binnen. Nu was dit voor mij geen probleem omdat ik toch gewoon thuis was, maar ik kan me voorstellen dat dit in andere gevallen wel irritant kan zijn.

Prima ervaring en dus ook echt aan te raden

Gespeculeerd en ruim assortiment lego met concurrerende prijzen. Snelle verzending en goed verpakt. Een aanrader!!!

Super snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering. De prijs van de pakketten die ik heb besteld zijn een stuk lager dan bij andere webshops. Ik zal zeker nog een keer hier een bestelling plaatsen.

Snel en met de juiste info bezorgd.

De informatie op de website klopt. De prijs was goedkoper dan bij de concurrenten. Snelle afhandeling en men doet wat men zegt! Voor mij dus een prettige ervaring.

Prima verpakt en snel geleverd

Mooi op tijd geleverd in een stevige doos. Kon niet beter wensen.

goede service

alles volgens afspraak bezorgd. telefonisch erg hulpzaam en vriendelijk.

De service is perfect en snel en de prijzen zijn concurrerend

A+

Vanavond besteld, de volgende middag in huis

's Avonds om 20.30 uur besteld en de volgende middag om 14.45 uur in huis. Prima service.

Excellent!

De Beste!!!

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.