Geen bijzonderheden

Goede surves snelle levering

Kinderen hun keuze gemaakt besteld en met een paar dagen in huis

Zeer snelle levering en zeer gebruiksvriendelijk shop

De website is zeer gebruiksvriendelijk. De bestelling werd zeer snel afgehandeld.

Goede en snelle levering

Uitstekende ervaring, al meermaals

Prima! Niets aan te merken.

alles heel goed

prima levering, snel

Vierdelige prijs voor een exclusieve set

Een heel vlotte afhandeling. Tussen het moment van de bestelling en de levering zat er weinig tijd. Ook een eerlijke prijs voor een exclusief legopakket.

Snelle en goedkopere levering

ik was op zoek naar de Ideas Piano. Helaas tijdelijk niet leverbaar via Lego maar wel via Mister Bricks en nog goedkoper ook.

Veel op voorraad en snelle levering

Keuze uit veel leuke producten voor een mooie prijs. Levering van onze bestelling was snel en goed te volgen.

Goed verpakt, snel verzonden.

Goede site, nette prijs. Heel snel verzonden, en goed verpakt. Ik ga hier zeker weer kopen!

top

snelle levering zoals altijd

Prima verzorgt geleverd

bestel regelmatig bij mister bricks .makkelijk betalen via ideal en optijd geleverd als je doordeweeks besteld.

Top bedrijf!!

Goede service, snelle reactie!!

Mooi set voor de ervaren bouwer

Mooi en compleet doordacht set, geschikt voor wie iets meer uitdaging zoekt in Lego. Niet te duur en snel verzonden.

Super!!! Dochter blij!!!

Makkelijk bestellen en snel geleverd! Alleen jammer dat sommige sets niet op voorraad zijn...maar het is nog geen kerst!

correct en vriendelijk

Na een dubbele bestelling moest ik een pakje terugsturen. Ik had telefonisch contact waarin mij werd meegedeeld dat het geen probleem zou zijn. De terugbetaling kwam een paar dagen later. Samenwerking was een A+

Snel

Lego was super snel geleverd en netjes

Snelle levering en goed verpakt zodat ook de originele doos er keurig uit ziet ( vóór de verzamelaar

Volgende keer bestellen we hier weer

Netjes

Zoals altijd netjes verpakt en de Lego kwam snel binnen, keurig!

Professionele organisatie

Goede site en dito produkten, tegen een scherpe prijs.

Prima. Zoals afgesproken

Helder en duidelijk. Conform afspraak

alles verloopt perfect volgens afspraak.

Een duidelijke website en scherpe prijzen. Levering gebeurt snel en perfect volgens afspraak, zonder beschadiging van verpakkingen.

Netjes, goed verpakt.

Netjes, goed geleverd. Ik mis dat ik de status online kan zien. (Liever zien dat hij nog niet verwerkt is dat een dag naar een lege mailbox kijken)

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.