Goede duidelijke service

super

Top webshop met snelle levering

Inmiddels 2x besteld. Mooie, gebruiksvriendelijke websites en snelle levering. Binnen 1 dag geleverd tot nu toe. 1 verbetering zou zijn om het mogelijk te maken een account te registreren om zo de volgende keer sneller te kunnen bestellen. Verder helemaal top.

Excellent!

Zeer snelle verzending en zeer goede verpakking!!

Snelle en nette verzending.

Zoals je graag ziet dat bestellen gaat. Bestellen, versturen, ontvangen. Duidelijk, transparant, geen gedonder.

Top geregeld

Top geregeld

snelle en correcte levering

snelle en correcte afhandeling

Erg tevreden

Erg tevreden snel en goed geleverd super

Uitstekende service

Snelle respons op email vragen en snelle levering. Zeer scherpe prijzen met regelmatig mooie aanbiedingen.

Goeie prijs, uitstekend aanbod en correcte levering!

Eerste bestelling bij Mister Bricks. Positieve ervaring. Alles correct en tijdig geleverd. Duidelijk betere prijs dan op andere websites en hadden ook beide producten die ik wou bestellen.

Ruim aanbod

Veel keuze.. Weinig detail over de levering.

Prima serves !

Levering altijd naar wens ! In Groningen houden wij van lange metworsten en Korte Preken.

Ik heb iets besteld en ik heb het gekregen

De bestelling heeft weinig emoties bij mij opgeroepen. Ik verwachtte na de bestelling en de betaling dat binnen afzienbare tijd het product zou worden geleverd. Deze verwachting is uitgekomen.

Makkelijk en snel

Een mooie set gezien en deze gevonden bij mister bricks. Snel verzonden en volgende dag gelijk in huis. Goed verpakt in een aparte doos zodat de lego doos niet geschadigd kan raken. Simpel weg gewoon een goede website.

Snelle levering en concurrerend geprijsd

Als enige webshop de grand piano op voorraad. En ook nog eens een goede prijs.

Zeer aangenaam

Zeer correcte verzending en zeer degelijk verpakt

Nette en snelle levering.

Altijd goed.

Nog steeds niks ontvangen

Graag meer info over stand van zaken. Ik heb nog steeds niets ontvangen en ook niets gehoord waar het pakketje momenteel is

Snelle correcte levering

Als je lego bestelt, dan wil je deze zo vlug mogelijk in huis. En bij mister bricks maken jullie je belofte waar.

Bestel proces uitstekend. Levering perfect. Spullen uitstekend verpakt

Bestel proces uitstekend Levering perfect Spullen uitstekend verpakt

super

zeer vlotte site , zeer vlotte afhandeling , snelle levering , de sint kan zijn werk gaan doen binnenkort , ben zeker dat in smaak zal vallen

Snelle levering.

Snelle levering.

Parfait !

Je recommande vivement ce vendeur ! Rapide, efficace et très aimable au téléphone ! J'ai reçu le Lego 21323 Gran Piano très rapidement, parfaitement emballé, en parfait état à un très bon prix. Je suis très satisfait. Merci de France.

Vond er wat ik in andere winkels niet vond en dit tegen een correcte prijs. Zal er zeker nog aankopen doen. Makkelijke te bestellen en even vlot om te betalen. Enkel de levering was wat in de war, eerst was de levering op site op dag 1 en op de site van de post.nl was het dag 2 en tenslotte toch geleverd op dag 1 en op de site van post.nl ging de levering doorgaan op dag 2

Snelle levering goede prijzen

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.