Snelle levering, goede prijs

Snelle levering & goede prijs

Verrast door het grote assortiment en goede prijs, iets goedkoper dan reguliere winkel (waar er steeds minder van zijn). Razendsnelle levering!

Goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit voor een goede prijs

Heel goeie service en matriaal

Ik ben al jaren vaste klant en heb al heel veel bestellingen gedaan bij Misterbricks en is top,

Alles verliep perfect

Prijs was zeer competitief en bestelling was snel geleverd.

Goede snelle levering

In de avond bestel, de volgende klaar om opgehaald te worden op het opgegeven afhaal punt. Pakket was goed verpakt.

Ik heb het heel snel thuis gekregen, super goed verpakt

Vlotte bestelling en levering, het loopt gesmeerd

Het gaat prima, makkelijke website om te bestellen, prima snelheid van leveren in goed verpakte doos. Lego is te leuk om te retourneren dus daar bouw ik geen ervaring mee op.

zeer goed

Supersnelle verzending

Snel en voor een scherpe prijs.

Goed en vlotte levering.

Goede website. Correcte levering en netjes verpakt.

Voordelig en vlot

Duidelijkheid in prijs, service en voorraad. Levertijd zoals beloofd.

Gewoon heel goed en redelijke prijzen. Topservice!

Bestelling met creditcard lukte aanvankelijk niet, maar ik werd keurig teruggebeld door Mister Bricks om samen het probleem te bekijken. Het bleek niet aan de bestelsite van Mister Bricks te liggen. Later op de dag alsnog bestelling kunnen plaatsen en had deze bestelling eerder! In huis dan zelfde da bestelling elders. Topservice!

Super snel ontvangen

Top top top

Dit zouden meer mensen moeren doen

MijnLego aankoop was overal uit de handel gehaald. Behalve bij misterbricks. Zou het dan wel de juiste zijn? En ja hoor, maandag besteld, dinsdag al in huis. En de originele! Misterbricks, hartelijk bedankt dat ik mij Saturnusraket nog bij jullie mocht kopen.

Snel en in perfecte staat geleverd

Makkelijke en overzichtelijke website om een goede keuze te maken. Het afrekenen gaat zeer vlot, alsook de levering die zeer snel was.

supersnel geleverd!

We hadden als cadeau de VW T1 besteld voor een zieke vriend. Hij kon er de volgende dag al mee aan de slag, supersnel geleverd. En hij is er reuzeblij mee! dank voor deze snelle service.

Je kunt prima kopen bij Mister B , prijs en levertijd zijn oké

Bestelling en ontvangst goed en conform verwachting verlopen.

Positief.

Vlotte aankoopmogelijkheid en vlotte levering. De bestelling wordt in een stevige doos geleverd. Het product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Vlotte, goede levering

Snel en correct !!!

Vandaag besteld, morgen in huis klopt.

Snelle service, leuk product

Prima, alles volgens plan geleverd

Ik vind alleen dat het bedrag lager mag voor geen bezorgkosten.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.