Prima prijzen in vergelijking met anderen

Prima prijzen in vergelijking met anderen en daarnaast een super snelle levering! Jammer genoeg nog iets vergeten...... nu komen we helaas niet aan de verzendkosten vrije voet !

Ik ben zeer tevreden.

Perfecte levering

Alles oké niks op aan te merken

Uitstwkend

Om 20.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Zeer netjes verpakt!

Een heel snelle levering!

Een heel snelle levering en goed verpakt, altijd leuk om cadeautjes open te doen!

Zeer snelle levering en duidelijke communicatie

Handige site, vlotte bestelprocelprocedure en duidelijke communicatie.

‘S avonds besteld, dag erna in huis

Heel leuke ervaring. Lego kopen met een mooie korting en zeer snelle levering!

Geen bevestigings e-mail ontvangen

Snelle levering binnen 2 dagen maar geen bevestigings e-mail ontvangen na bestellen.

super zoals altijd

Snel correct en duidelijk

Kan niet beter!

Ze hebben er een nieuwe vast klant bij. Aanrader deze LEGO verkoper! Van service tot verzending en bestelgemak, het kan niet beter.

Zeer snelle levering, de juiste artikelen.

Keurige nette en vooral snelle levering. Goed mail contact over de bestelling. De juiste producten ontvangen.

Vlotte levering, pakket in orde

Alles perfect in orde geleverd, goed verpakt. Bij het afronden van de bestelling had ik de keuze tussen laten leveren op donderdag of vrijdag. Hier had ik vrijdag gekozen, omdat dit beter uitkwam met mijn werk. Maar het pakje werd alsnog donderdag afgeleverd. Op zich geen groot probleem, maar wel jammer dat er de keuze wordt gegeven en dat er dan geen rekening mee wordt gehouden. Verder zeker tevreden, en met een levering op vrijdag was het 10/10 geweest.

Prima prijs en snel en goed geleverd

Prima prijs en snel en goed geleverd

Mooie prijsjes en super snelle levering

Geweldige site makkelijk en duidelijk

Uiterst tevrede

Wederom snel en goed verpakt geleverd

11 september omstreeks 16 uur de Technic Lamborghini besteld, bij Mister Bricks het laagst geprijsd. Zaterdag 12 september geleverd, netjes verpakt in een stevige doos.

100% top. Kan niet meer beter!

Makkelijk en snel bestellen en betalen, nog snellere verzending! Altijd alles in perfecte staat!

Alles was goed geregeld

Het pakje kwam op tijd en was goed verpakt.

Snelle levering en fijne prijs

Supersnel verzonden en de prijs voor de set was lager dan in andere winkels. Was stevig verpakt en bestellen verliep vlekkeloos. Ook fijn dat de factuur digitaal verzonden was en niet kan de doos zat. Zal hier zeker meer bestellen in de toekomst.

Ben zeer tevreden

Snelle levering en goed verpakt

Snel en de goede levering

Snel, cool en geweldige service

Een snelle levering met alle informatie die je maar nodig kan hebben. De prijzen zijn hier altijd beter dan overal anders!

Perfecte service en snel in huis

Perfecte service en snel in huis

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.