Snelle levering, prima verpakt!

prima geleverd

bestel vaker nog nooit problemen gehad

Goedkoper en sneller

In minder dan een dag had ik de lego in huis. En 5% goedkoper dan op andere plekken.

Vlugge levering

Mooie prijs, uitstekende levering.

Alles ging prima. Levering duurde iets langer, door een IT- probleem bij PostNL. Dit lag dus buiten de controle van Mister Bricks. Verder verliep het zoals verwacht.

Vlugge levering

Zoals beloofd, alles netjes op tijd

alles goed verlopen

vlotte bestelling en bediening

Houden hun woord dag nadien parket geleverd

Zoals beloofd parket dag nadien geleverd

Ruime keuze met goede prijzen.

Een ruime keuze met mooie prijs/kwaliteit verhouding. Jarige was erg blij met zijn cadeau.

Perfecte service

Beste en snelste service

mooie kortingen op veel producten en steeds snem geleverd !

geweldig

handige site en snel gekevetd

Zeer snelle en nette levering

Een paar zeldzame sets besteld en snel ontvangen.

Duidelijke site, snel bezorgd.

Helemaal volgens belofte tijdig bezorgd.

Snelle service en een goede prijs

Zoals beloofd kregen we de Lego doos de volgende dag thuis en, niet onbelangrijk, voor een prijs die lager ligt dan bij diverse andere aanbieders

Besteld en de volgende dag geleverd.

gewoon goed en goeie prijs (pirates of barracuda bay de goedkoopste), alleen post nl was wazig , die zeiden woensdag , terwijl op de site was aangegeven dinsdag en t was ook op dinsdag

Mooi pakket

Mooi bouw pakket

Topprijs en toelevering!

Laagste prijs netjes geleverd en sn

Gewoon goed, niks op aan te merken.

Gewoon goed, niks op aan te merken.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Fijne website, snel kunnen bestellen, overzichtelijk, snelle en fijne bezorging, goed verpakt

Ik heb mijn Lego bestelling supersnel ontvangen, duidelijke communicatie via de e-mail en het pakketje (cadeau) was snel en goed geleverd. Netjes verpakt. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Levering volgens afspraak.

Heb het Capitool besteld en op de afgesproken dag ontvangen. Hoop dat ik hier net zoveel plezier aan beleef als aan het Wittehuis.

Bestellen en bezorging uitstekend

2 bestellingen geplaatst en over het bestelproces en de bezorging ben ik dik tevreden.

Alles voor elkaar.

Geleverd op de afgesproken dag! Duidelijke communicatie wanneer nodig. Redelijke prijs. Gratis levering drempel hoog! 100 EUR.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.