Snel en voordeligste

Hogwarts kasteel gekocht. Kost veel geld, maar nergens goedkoper kunnen vinden. Velen uren plezier aan. 's avonds besteld de volgende middag in huis

Aantal keer bij besteld, elke keer een goede afhandeling

Heldere site, gemakkelijk bestellen, goede prijs, ruim assortiment en goede afhandeling.

Snelle levering voor acceptabele prijs

Snelle levering voor acceptabele prijs

Snelle levering en uitstekende service!

Bestellingen werden zonder uitzondering snel geleverd. Produkten altijd in perfekte staat en goed ingepakt. Eventuele vragen werden snel en vriendelijk beantwoord. Samenvattend: 100% aanrader!

Heel goeie service TOP!!!!!

Heel goeie service en top levering ga zekers nog bestellen

perfect

Groot assortiment LEGO

Veel keus. Goede prijzen. Snelle levering. Prima verpakt.

Helemaal top!

Goede prijs en snelle levering, niks op aan te merken.

Aanrader!

Zeer goede service, goede afhandeling bestelling

Prima transactie.

Prima.

Snel, correct en ook nog eens voordelig!

Prima geregeld.

Geweldige service

Geweldige service, dag van te voren besteld volgende dag in huis. Kunnen veel webshops nog van leren.

Top voor elkaar

Snelle levering voor een lage prijs

Fijne website makkelijk afrekenen en snelle nette levering kortom kom ze ker terug

Super snel

Snel en goed geleverd!

Goede en snelle service

Prettig contact en goed service. Leveren ook snel.

Super goed.

We hadden wat besteld maar na betaling ging er iets fout op de site. Na een belletje naar hun, kreeg ik te horen dat alles goed was ontvangen. De bestelling hadden we de dag erna binnen. Een hele vriendelijke man aan de telefoon gehad.

Duidelijke website, goede behandeling betaling, snelle service

Website heeft een goede overzicht omtrent wat wel, niet, tijdelijk niet en binnenkort beschikbaar is. Goede, snelle en klantvriendelijke service als het gaat om betaling en levering.

Super snelle service

Te duur

Zag na de bestelling dat de lego set bij Bol.com €20 goedkoper was ( Land rover )

Goed geregeld.

Wat ik wou was nergens in een winkel te verkrijgen, maar bij Bricks op voorraad en de volgende dag bezorgd. Zo kreeg kleinzoon toch wat hij graag wou.

Ik zou green andere nemen

Uitstekend, vriendelijk, en heel goeie service.

Snelle afhandeling

De items waren snel geleverd, helaas was de trackingmail bij de ongewenste mail terecht gekomen en heb ik het pakket na 4 dagen pas kunnen afhalen.

Voordelig en snel geleverd!

Prima - snelle levering en beste prijs.

Ik heb er heel veel plezier van met bouwen

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.