I ordered good price everything arrived on time

I ordered good price everything arrived on time

Op tijd en compleet

Nul klachten!

Goed verpakt en vlot geleverd!

Snelle levering!

Snelle levering!

Prima, volgende dag geleverd.

Het pakket was helemaal intact

Snel bezorgd, goed verpakt.

Ik wil de mensen van Mister Bricks vooral complimenteren met de eerlijkheid wat betreft de collectible minifigure series zakjes. Je krijgt daadwerkelijk willekeurige zakjes geleverd (een dubbele kan natuurlijk altijd voorkomen). Daar kunnen andere webshops wat van leren (een bestelling van 4 zakjes en dan 3 dezelfde van het minst gewilde figuurtje, serieus?) Daarom raad ik iedereen aan om je cmf zakjes bij Mr Bricks te bestellen!

Na kantoortijden besteld, toch de volgende ochtend al bezorgd, en goed verpakt verzonden

Uitstekende eerste ervaring dus. En een schitterende doos LEGO, dat ook natuurlijk.

Correcte levering

Op tijd geleverd. Netjes verpakt

Snelle reactie en actie

Zeer snelle levering

De levering was heel snel

Nette service, snelle levering en net verpakt. Zeker een aanrader!

Correct

Snel en goed

Dikke prima

Eerste keer besteld bij deze webshop maar zeker niet de laatste keer. Heldere communicatie. Goede snelle service!

Veel keus en snelle levering

zeer goed

Snelle levering. Optijd. netjes verpakt.

Besteld en daarna vlug en heel correct geleverd

Snelle levering, wel paar kleine stukjes missend

Besteld, twee dagen later in huis. Helaas wel een tweetal kleine stukjes die ik mis in de tot nu toe in elkaar gezette stukjes (zaknummers 1 t/m 4 van het model) Dit is voor het geld wat je er voor betaald niet helemaal de bedoeling lijkt me. Heb het opgelost met iets van mezelf maar is niet geheel zoals je hoopt.

prima internetwinkel

Goede prijs, snelle levering, goed verpakt, Informatie over levering prima.

Supersnel en klant gericht...

Normale prijzen en veel keuze. Binnen een dag besteld en bezorgd. Kom hier zeker weer.

Super snel en makkelijk

Een erg leuke online shop waar je leuke lego producten makkelijk kan kopen.

Geweldig!

Ik had de Millennium Falcon UCS besteld bij Amazon en zij konden uiteindelijk toch niet leveren. Even Googlen en ik kwam bij Misterbricks uit. Prima prijs en supersnelle, nette levering binnen 24 uur. Zeer tevreden en zal in het vervolg zeker nog vaker bij hun bestellen.

Supperleuke ervaring

Snelle levering, vriendelijk personeel, goed product

schade aan verpakking

Geachte Mevrouw, Mijnheer, ik heb m'n pakket afgehaald, maar helaas moet ik vaststellen dat de verpakking beschadigd is. Een hoek ik ingedeukt. Ik heb deze Ferrari's twee maal aangekocht om ze in de originele verpakking te bewaren. Een doos is op dezelfde plaats ook ingedeukt. Met vriendelijke groet Jos Vanluffelen bestelnummer 100048607

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.