Goed en makkelijk geregeld, goedkoper dan waar dan ook en snel in huis!

De aankoop ging lekker snel en ik kreeg genoeg informatie over alle gegevens van mijn aankoop, goed(koop) en makkelijk dus

Super service!

Scherpe prijzen. Duidelijke website. Snelle levering. Super!

Goed en snel

Goede ervaring. Duidelijke site, goede prijs, snelle levering zonder problemen en duidelijke informatie verstrekking omtrent de levering.

Geen klachten

Na betaling volgde zeer snel de levering.De verpakking was ok.

Betrouwbaar en snel met goede prijzen

Ik heb een positieve ervaring bij Mister Bricks gehad. Buiten dat ze de producten voor, in mijn ogen, goede prijzen aanbieden, zijn ze ook snel met leveren en is het bestellen een makkelijk proces. Ook aan de informatievoorziening is niets mis. Prima winkel waar ik graag vaker bestel.

Waaauw

Gaaf dat er een andere prijs op de millennium falcon ultimate edition t.o.v de overige Leveranciers zat. Scheele behoorlijk. Nu aan het bouwen van dit geweldige lego bouwproject. Ik had gelijk zin om weer Star Wars te kijken maar ook LEGO movie 1 en 2

Mijn levering was een dag te laat.

Mijn levering was een dag te laat.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Top levering

Weer zoals gewend top service snelle levering. Mijn katten zijn weer blij met de doos.

Perfect!

Snelle verzending, goed verpakt, top!

Professioneel en snel

🤗

'S avonds besteld, de volgende ochtend de lego doos voor de verjaardag van onze kleinzoon in huis! En keurig verpakt!!

Geweldig.

Precies op tijd. Pakket zag er heel verzorgd uit.

very fast delivery and good price

I bought a lego set for my son. It is delivered as plan. He is very happy with the gift.

Super vlot service

Product zoals beschreven en op tijd geleverd, goede service

is goed

is goed en snel redelijke prijs

Snelle en nette levering

Snel en netjes geleverd gekregen

Een dag van tevoren bestellen, in de avond al track and trace nummer. En komt mooi op tijd de volgende dag.

Top seller !

Top seller, mint product, fast shipment !

Snelle verzending en goede prijzen!

Goed en snel geregeld

Top het is goed en snel geleverd en de prijzen zijn ook goed!

zeer klantvriendelijk en deftige levering!!

de mensen van mister bricks zijn zeer klantvriendelijk wanneer u hen per mail iets vraagt. Snelle levering, zeer proper verpakt en goede prijs

Vandaag besteld morgen binnen

Ja dat klopt

Geweldig!

Top service, ene dag besteld, andere dag in huis, echt super! Bovendien Lego set in winkel (nog) niet verkrijgbaar en bij jullie wel.

Super service kan niet anders zeggen.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.