Goede prijs snelle levering

Prijs was netjes en de levering de volgende dag in een duidelijk te herkennen verpakking.

Snel, goed, prima service

Besteld, betaald, direct feedback, wat later track&trace, volgende dag keurig geleverd. Gewoon goed!

Aan te bevelen.

Op vrijdagavond bestelt.Zaterdagmiddag ontvangen. Goed verpakt, dus zonder schade. helemaal super.

ok

service oke

Gewoon top

Snel en goede service gewoon top dus

Lego

Snel en goed

GEWELDIG!

Super snel geleverd, en heel veel plezier gehad met de sets!

Prima. Afleveringstijdstip was nogal moeilijk invullen...

Ik had dit model reeds int groen, op kleur na precies hetzelfde als de witte. Toch onmisbaar in mn collectie....

Een hele snelle afhandeling en goed product!

Vlotte correcte levering.

Vandaag besteld, morgen in huis. Geen loze kreet,maar echt waar. Niet duur. Netjes verpakt.

Top levering

Opzoek naar de saturn raket van Lego. Deze was hier nog op voorraad en gelijk de volgende dag in huis, ondanks dat ik hem nog om 10 uur had besteld. Zat in goede stevige doos.

Stuk goedkoper dan gem. Internetshops. Snelle en keurige levering.

Uitstekende levering binnen de in de webshop gestelde leveringstermijn.

Keurig nette en snelle levering op het thuisadres of een zelfgekozen afleveradres. Track and tracé ook ideaal om te zien of het produkt al geleverd is.

Conform afspraak geleverd

Snelle levering conform omschrijving bij de bestelling.

Goede ervaring bij Mister Bricks

Mijn eerste bestelling bij Mister Bricks is goed bevallen. De bestelling werd geleverd zoals omschreven op de website en tevens was deze goed verpakt.

dik tevreden en voor herhaling vatbaar

Ik ben zeer tevreden. Snelle levering en een nette prijs.

Prima service en snelle levering

Fijne shop om te winkelen en goede prijzen. De producten waren goed verpakt en snel zoals aangegeven geleverd.

Supersnelle correcte levering

Bestelling werd snel en goed verpakt verzonden en ontvangen

Prima service.

Overzichtelijke website. Goede keuze en goede prijzen. Verpakking is netjes verzorgd. Communicatie is ok. Ik kon alleen nergens een reden vinden van de vertraging. Maar dat ligt aan de website van de vervoerder.

TOP

Zoals het eigenlijk bij iedereen zou moeten, maar ja.....

Onze huisdealer voor Legosets

Vlotte levering voor de laagste prijs.

Duidelijk, goedkoop en snel

Duidelijke website. Scherpe prijzen. Snelle en goed verpakte levering.

Perfecte lego

Duidelijk en snelle levering, een echte aanrader!

Ruime keuze en snel verzonden.

Was opzoek naar LEGO voor mijn neefjes, en ik ben goed geslaagd. Precies de gewenste LEGO gevonden. Goed verpakt en snel geleverd.

Snelle en goede levering. Gemakkelijke site om te bestellen.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.