Filters

10

Geweldig

Heel goed geholpen .de jongens die kwamen plaatsen waren super netjes. Ook fijn dat de informatie via mail en telefoon heel duidelijk is .top bedrijf .

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marisca, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

10

Super service, meedenkende monteurs.

De monteurs waren erg meedenkend, werken netjes, zijn erg vriendelijk en staan open voor vragen. Alles goed afgeleverd en duidelijk met de instructies. We zijn er erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Edwin, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

10

Very satisfied with Zonnepanelen !

We are very satisfied with Zonnepanelen ! From the initial contact, quotation through the preparation, installation and setup the Zonnepanelen team were on every contact very clear, efficient and always available to clarify all questions.

 • Would you recommend us? Yes

Reactie van het bedrijf

Dear Kyosuke, thank you very much for your message. We are glad to hear that everything went according to plan. We wish you all the best with the system and many hours of sunshine. Kind regards, ZonnepanelenPlus.

10

Uitstekend

Alles word goed uitgelegd en gecommuniceerd, Iedereen is vriendelijk. Monteurs geven netjes van te voren aan hoelaat ze komen en in overleg over hoe de kabels komen te lopen die netjes weggewerkt

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Frencky, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

10

Alles goed gegaan van keuze maken tot installatie .

Prettig bedrijf en weten waar ze het over hebben ,Goed personeel van telefoon contact tot de adviseur en installatie. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en ben blij dat ik hier mijn nieuwe zonnepanelen heb gekocht ,had al 7 jaar eerder een installatie hier gekocht en goede ervaring mee gehad en dus nu de uitbreiding ook bij hun aangeschaft.Kan alleen maar zeggen top bedrijf. Gr Marcel

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marcel, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles goed is gegaan, en dat u nog steeds heel tevreden bent met ons. Graag wensen wij u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

10

Geweldig

Netjes geïnstalleerd en ook de meterkast installeert

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Kees, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

10

Probleem met datalogger gemeld, direct opgelost

Steeds opnieuw voldoet ZonnepanelenPlus aan de hoge verwachtingen die ik van ze heb. Vandaag een mailtje gestuurd naar het serviceteam over een verbindingsprobleem met de datalogger. Binnen een paar uur een mailtje terug met de te volgen procedure om het op te lossen en het verzoek om direct contact op te nemen als dat niet zou werken. Prima geholpen dus.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Hans, Hartelijk dank voor uw bericht. Het is fijn om te horen dat we nog steeds aan uw hoge verwachtingen voldoen. Veel plezier met het systeem en veel zonuren toegewenst! Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

8

Top geregeld

.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben zeer tevreden over de zonnepanelen van Zonnepanelen Plus.

Ik ben zeer tevreden over de panelen van Zonnepanelen Plus. Bij de aansluiting in de meterkast zijn de installateurs alleen vergeten om na de boor-werkzaamheden de gaskraan weer open te draaien. In de veronderstelling dat de verwarmingsketel defect was hebben wij Feenstra-verwarming ingeschakeld. Toen bleek pas dat de gaskraan nog dicht stond. Geen groot probleem, maar een aandachtspuntje.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Cor, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

10

Fijn bedrijf van a tot z goed geregeld

Fijn bedrijf van a tot z goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Raoul, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

8

goede service

de geleverder service was zeer goed. naderhand wat problemen gehad met een beschadigd paneel en problemen met het inregelen van het systeem maar dit is allemaal goed opgepakt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

6

Net voldoende

In de uitvoering matig. Ik werd niet geïnformeerd over een pan die kapot is gegaan en wel gelijmd maar onvoldoende zodat lekkage in de woonkamer optrad.. Groet Leo Steegs

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede voorlichting en nette installatie

Tijdens het adviesgesprek goede en uitgebreide informatie ontvangen. De installatie werd kundig uitgevoerd. Opbrengst van de zonnepanelen afgelopen jaar is boven verwachting en dat ondanks het regenachtige weer.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Andrea, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

8

Goede info vooraf

Snelle installatie en precies zoals afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Willem, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

8

Uiteindelijk tevreden

Goed en deskundig advies van de adviseur, hij heeft ons zelfs door het hele traject voor een stimuleringsregeling geholpen, Hij heeft alles netjes en snel afgehandeld, Na akkoord gegeven te hebben in mei om de panelen te plaatsten ging het al snel mis, de technische schouw zou (pas) medio juli plaatsvinden maar op de geplande datum kwam er niemand opdagen, die dag meerdere keren gebeld hoe laat er een monteur zou komen maar niemand die mij iets kon vertellen. Aan het einde van de dag werd ik eindelijk teruggebeld maar met de mededeling dat er die dag niemand meer zou komen. Er zou nog contract opgenomen worden voor een nieuwe afspraak maar i.v.m. vakanties kon dat nog wel 1 of 2 weken duren. Na ruim 2 weken nogmaals gebeld maar weer kon men mij niets vertellen omdat dit nu ineens door een extern bedrijf moest gebeuren, de projectleider zou nog contact met mij opnemen. Enkele dagen daarna werd ik door dit bedrijf gebeld voor het maken van een afspraak voor de schouw en daarna voor het plaatsen van de panelen. Ook deze jongens hebben top werk geleverd en goede uitleg gegeven. Jammer dat deze jongens niet meteen zijn ingeschakeld, had een boel ergernis voorkomen en waren we waarschijnlijk niet de opbrengst van een hele zomer misgelopen omdat door een fout in de planning bij Zonnepanelen Plus de panelen pas eind oktober geplaatst zijn.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste C. Driessen, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn te horen dat u ondanks alle omstandigheden tevreden bent met uw installatie. Door de drukte in het voorjaar zou de schouw later plaatsvinden dan gebruikelijk en is deze helaas op de geplande datum niet doorgegaan door een fout in de planning. Dat betreuren wij uiteraard en hadden het liever anders gezien. Na een kort oponthoud, is besloten een ander montageteam op uw opdracht te zetten en dat heeft goed uitgepakt en is alles naar tevredenheid geïnstalleerd.De eerste zonnige periode heeft u hierdoor inderdaad gemist, maar laten we ervan uitgaan dat dit nog ruimschoots ingehaald zal worden in de jaren die nog komen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

9

Top service!

Top service! Van eerste consult tot plaatsen van de panelen was top geregeld. Iedereen van de adviseur, backoffice en de heren die de panelen hebben gemonteerd waren erg vriendelijk en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Kara, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

8

Vlotte levering van de panelen.

Tevreden over de montage van de panelen en de meterkast. Ook de uitleg van de monteurs was ok. Vriendelijke telefonische hulp toen bleek dat we een omvormer probleempje hadden. Niets dan lof, nu de zon nog!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

9

Snelle en nette levering

Netjes werk geleverd, nu alleen nog wat meer zon ;)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Evelyne, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus.

9

Deskundige en snelle plaatsing

Dreigde in eerste instantie nog even mis te gaan met de leveringstermijn door wat miscommunicatie maar ze hebben er alles aan gedaan om dat toch recht te trekken. Op de dag van de plaatsing ging het supersnel en lagen de panelen in een paar uurtjes al op het dak, aangesloten en wel.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ron, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlu

10

zeer tevreden!

Zeer content, afspraken meer dan 100% nagekomen. Goede after-sales. Tijdens het eerste contact, geen verkoopdruk en goede uitleg. Heel prettig bedrijf, Remco een fijne adviseur.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus

10

zeer correcte service ontvangen

uitleg, administratieve afhandeling, plaatsing en instalatie verliep voortvarend en duidelijk

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ivo, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus

10

goed advies en netjes gewerkt.

Goed uitgebreid advies ontvangen en afspraken werden nagekomen, ook de monteurs hebben netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Leon, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus

7

Ervaring met afspraken waren correct

Afspraken zijn goed nagekomen over en weer. Info ook steeds duidelijk gecommuniceerd Algemene opmerking is dat het geen uithangbord is wanneer de monteurs althans een ervan geen Nederlands kan verstaan en praten. Dit is een vlekje op jullie visitekaartje

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wat vervelend dat u dat zo heeft ervaren. Wij zullen dit zeker intern meenemen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus

9

Zeer goed

Goede service en snelle levering, alles zoals afgesproken geleverd .

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ajw, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus

8

Goed

Volgens mij, wij zijn tevreden met zonnepanelen plus.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ahmed, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus

Bedrijfsgegevens

Macroweg 22

5804 CL Venray

088-4680000

[email protected]

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.