Goede snelle levering
Trekhaak was snel geleverd! Ik had nog een vraag en die werd okk snel en duidelijk beantwoord.
12 March 2022
Review overzicht
12 March 2022
Fransen
Alphen a/d Rijn
Voor de 2e keer een trekhaak set aangeschaft, gewoon goed. Al kloppen de omschrijvingen niet altijd op de website, men is daar zelf ook van op de hoogte. Dat is eigenlijk het enigste puntje van verbetering, rest is top
25 February 2022
Andre
's-Heer Abtskerke
Scherpe prijs de levering duurt wat lang
25 February 2022
Jan/Marvin
ERMELO
alle medewerking
24 February 2022
jch v ommeren
haarlem
snel en betrouwbaar, met goede communicatie.
18 February 2022
Werner
Noerten-Hardenberg (D)
Snelle levering en makkelijke webshop om de juiste trekhaak te bestellen. Kabelboom en trekhaak kwamen van 2 verschillende locaties maar ze zijn allebei 2 dagen na de bestelling al geleverd. Top bedrijf. Echt aan te bevelen!
16 February 2022
Alex
Bergentheim
Het bedrijf reageert vlot op vragen, stuurt een goede offerte. Levering van de bestelling duurde iets langer dan in eerste instantie toegezegd. Communicatie over de levering liep niet zo goed, de bestelling was er opeens. Mogelijk dat Transmission wel prima transporteert maar minder communiceert. Al met al: zeer tevreden
16 February 2022
Yvonne
Terneuzen
Ondanks dat de trekhaak en de kabelboom van twee verschillende locaties kwamen, is alles toch snel geleverd. Ik had een technische vraag aan de klantenservice, die mij prima heeft geholpen.
14 February 2022
Willem
Delft
Ze hebben een snelle levering, makkelijke webshop waar je zonder problemen de goede trekhaak kan uitzoeken(als je weet wat voor auto je hebt) en een goede prijs.
14 February 2022
Roy
LELYSTAD
telefonisch prima geholpen
10 February 2022
P
Amersfoort
Fijne website goede prijzen prettige klantenservice
4 February 2022
W
Wassenaar
De trekhaak liet ongeveer 2,5 weken op zich wachten. Dat is iets langer dan ik had verwacht en de klantenservice had gezegd. De traceercode kreeg ik pas op de dag van de levering van jullie, die zou ik eigelijk al bij de verzending krijgen. Gelukkig had FedEx mij deze al via SMS bezorgd. Anders had ik mijn pakket niet kunnen ontvangen of leverkeuze aanpassen. Verder kunnen de instructies, vooral van de ECS kabelset, nog wel wat verduidelijking gebruiken.
Beveelt niet aan
Prima.
20 January 2022
Ge
Hegelsom
Al vele trekhaken besteld bij dit bedrijf, goede prijs kwaliteit verhouding en de mensen reageren snel als er een vraag is.
8 January 2022
A. Wouters
REUSEL
Door dat de doos beschadigd was, is er een klein onderdeeltje verloren gegaan, maar dat word na geleverd.
4 January 2022
Math
Baarlo
Producten zijn scherp geprijsd en kwalitatief goed.
23 December 2021
Mitchell
Beesd
Sehr freundliche Mitarbeiter. Schnelle Abwicklung, Freundlicher Kontakt. Eine Reklamation wurde sofort erledigt. Schnelle Antworten. Viele Grüße
7 December 2021
Rudi
Duitsland
alles naar tevredenheid binnen enkele dagen geleverd trekhaak zelf gemonteerd nu alleen bedrading nog laten aansluiten bij een garage paste verder goed zonder zaagwerk in de bumper alleen het tekeningetje voor het te boren gat iets beter aanduideden verder perfect
30 October 2021
john
haalderen
Alles in orde
22 October 2021
Marieke
Nederland
Voor een BMW 1 serie met M-pakket een trekhaak elders besteld ,deze paste niet. Andere leverancier kon dit niet oplossen. Na intensief mailverkeer met trekhaak discounter konden zij wel een passende trekhaak leveren. Elk ander bedrijf had al lang opgegeven. Trekhaak was na een paar weken (zoals op voorhand al medegedeeld) binnen en past perfect. Dit scheelt het vervangen van de achterste uitlaat demper en dus meer dan €500,- Daarnaast was de trekhaak scherp geprijsd. Boven verwachting goede service!
16 October 2021
Marco
Wassenaar
Het bedrijf doet wat het beloofd.
11 October 2021
Arco
Hoogkarspel
Nog niets ontvangen na 1maand
Beveelt niet aan
10 October 2021
Valentino Deleers
Aarschot
Keurig op tijd geleverd. Afneembare trekhaak, BMW F 10 Bij de montage had ik wat vragen, Deze zijn keurig beantwoord, zodat ik zelf deze trekhaak netjes kon monteren. Ja een fijn bedrijf die alles nakomt. Ik zou willen dat ieder bedrijf zijn klanten zo behandeld
8 October 2021
Nico