Pakket na een week nog niet geleverd, To-Be-Dressed geeft niet thuis.
Via To-Be-Dressed een mooie hoodie van Baron Filou besteld, maar toen had ik deze reviews (helaas) nog niet gelezen. Dikke korting, ik blij. Het is nu een week geleden dat mijn bestelling in eerste instantie geleverd zou worden, maar dat is niet gebeurd. Ik minder blij.
Bezorgdienst Trunkrs heeft afgelopen dinsdag een poging gedaan te leveren. Ik was niet thuis dus niet gelukt, ze bezorgen namelijk niet bij de buren. Contact gehad met Trunkrs en het antwoord was dat ze het de volgende werkdag opnieuw zouden proberen. Ik ben die dagen erop thuis geweest, maar geen bezorger gezien.. Mooie is dat de status van het pakket bij Trunkrs nu aangegeven staat als "verwacht". Dit zou er op duiden dat zij het pakket nooit hebben ontvangen van To-Be-Dressed of JHP Fashion. Deze laatste zou het namelijk verzonden hebben. Ik denk dat de fout bij de transporteur ligt, maar uiteindelijk is de verkoper verantwoordelijk voor verzending. Niet ik. Gelukkig heb ik gekozen voor afterpay (tegenwoordig Riverti) wat volgens de reviews ook behoorlijk malafide schijnt te zijn.
Ik hoop dat het alsnog geleverd wordt, dan zal ik de review ook aanpassen. Maar ik heb er weinig vertrouwen in.
Mocht het zo ver komen, dan komen de advocaten-familieleden toch ineens goed van pas! Volgens het consumentenrecht sta ik in principe ook in mijn recht, dus mij kunnen ze niet naaien.
Ach, we wachten het nog even af... Maar zodra ik een aanmaning ontvang kunnen jullie het natuurlijk shaken. Dan haal ik het onderste uit de kan.
Ik wil niet dreigen, maar als ik zo de reviews lees dan lijkt het haast de enige manier.
Eindoordeel: Zoals ik het nu ervaar zou ik lekker ergens anders bestellen voor drie tientjes meer en een hoop gezeik minder!