Goed matriaal niet duur goede keus aanrader
Onmisbaar stuk gereedschap
31 March 2023
Johan Willem berends
Bennekom
Na drie dagen wordt pas je gereedschap op gestuurd heb wel 20 keer gebeld maar krijg geen gehoor heb wel 5 e-mail gestuurd geen reactie dus zeer slecht
15 March 2023
Patrick
Rotterdam
Een vraag gesteld op de site ivm engelse maten gereedschap maar tot op heden geen antwoord ontvangen. Dan toch maar besteld op goed geluk met als resultaat dat de sleutels niet voldoen qua afmeting...maar dat is mijn eigen fout natuurlijk, slecht gegokt ;-) Service en prijs zeker ok. Met vriendelijke groeten, Carl Steurs
15 March 2023
Carl Steurs
Stabroek
Afgehaald bij de werkplek. Vriendelijke en behulpzaam.
11 March 2023
David
HUIZEN
Na mijn bestelling te hebben betaald keurig een Email dat mijn order word behandeld . Binnen een paar dagen werd mijn schroevendraaierset bezorgd .
11 March 2023
Sjaak
Vlaardingen
Zeer vlotte levering zo als beschreven word op de site
4 March 2023
Heerlen
27 February 2023
Johan
Vervaecke
Een van de bestelde onderdelen was niet op voorraad terwijl de site zei van wel. Wel snelle terugstorting.
27 February 2023
Ingmar
Katwijk
2 keer iets besteld en erg trage afhandeling van bestelde produkten, ook het volgen van de levering is erg slecht. Slechte comunicatie.
23 February 2023
Zwevegem
20 February 2023
Stephan Hutsebaut
Hoogstraten
De kroondoppen zijn van super kwaliteit
17 February 2023
Jan
Groningen
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen , wel een mail ontvangen dat het pakket onderweg was. Maar geen trace and trace ontvangen . Mail gestuurd dat ik mijn bestelling nog niet binnen gehad heb. En op mijn mail ook geen antwoord ontvangen . Mijn ervaring dus ronduit slecht helaas
H de Wolff
Rotterdam
Geachte heer Wolff,
Dank voor uw beoordeling.
Of dit terecht is mag u zelf beoordelen.
Reeds op 10 februari is het pakket bij uw buren afgeleverd.
Bezorger van GLS geeft aan bij u hierover een bericht achtergelaten te hebben.
Meest recente status:
Datum Tijd Land Depot Code Status
10-02-2023 17:16 Nederland Rotterdam 3.121 Afgeleverd - bij buren Getekend door: nr100|BURENnr100
Met vriendelijke groet, Tool Com BV
Clenn
Prima gereedschap en snel geleverd
Ronald
Berkel en rodenrijs
De kwaliteit en prijs van de producten zijn goed en de levering is snel. De website is overzichtelijk en er is voldoende keus van producten. ook producten die je bij de andere bedrijven niet altijd terug vindt
Bert
Sliedrecht
Vlotte levering van het kwaliteit volle produkt
6 February 2023
Eddy
België
De website is gemakkelijk te doorzoeken. Het bestel artikel werd snel en netjes geleverd.
4 February 2023
Martijn
Utrecht
Zeer tevreden over de geleverde goederen en vooral voor de snelle en correcte service. Een zeer ruim aanbod en correcte en goeie prijs kwaliteit. Jullie website staat al bij mijn favorieten je hebt er een zeer tevreden klant bij
31 January 2023
Makkelijk bestellen snel geleverd
27 January 2023
Johan
Eindhoven
De webwinkels Gereedschapland.nl en Gereedschap.Online zijn een onderdeel van Tool Com B.V.
Tool Com is leverancier van een breed programma speciaal gereedschap voor werkzaamheden aan de auto, motor en in de industrie.
Voordelen:
• Snel, betrouwbaar en voordelig
• Grote eigen voorraad in Soesterberg
• Ruime keuze: Goed, Beter en Best
• Specialisatie in auto- en motorfietsgereedschap
• 14 dagen zichtperiode voor particulieren
• Gratis verzending vanaf € 50,00
• Technische backup en advies
Marconiweg 23