Heeft een totaal van 428 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment98%
De beoordelingen benadrukken consequent een hoge servicegraad, deskundig advies en snelle levering. Klanten waarderen de persoonlijke benadering en heldere communicatie. De kwaliteit van de producten en de zorg bij verzending komen terug in de feedback.
Sterke punten
Uitstekende klantenservice en vriendelijk personeel
Duidelijke communicatie en betrouwbare levering
Hoge kwaliteit van producten en professioneel advies
Gebaseerd op 12 reviews
te groot of te klein perzisch tapijt
online een perzisch tapijt (204x140) uitgekozen. Volgnde dag werd tapijt bezorgd.(erg snel) Toen het kleed op de vloer lag kwamen we tot de conclusie dat het toch niet goed bij ons interieur past. We zijn in de winkel gaan kijken om een ander tapijt uit te kiezen. De verkoper adviseerde ons na het bekijken van de foto die ik van onze woonkamer genomen had om in ieder geval een iets groter tapijt aan te schaffen. Uiteindeljk een Moud perzisch tapijt van 247x175 gekocht. Geweldig goed geholpen door de verkoper.
26 June 2024
Theo Holleman
Beugen
Geweldig. Zeer klantvriendelijk.
Snel meedenken en nogmaals zeer klantvriendelijk.
19 June 2024
Sonja Martens
Amsterdam
Alles naar wens verlopen
Mooi kleed voor een mooie prijs
Snel en keurig bezorgt.
18 April 2024
Thea
IJsselstein
Prima service en afhandeling bestelling.
Online een Kelim besteld. De levering helemaal naar wens verlopen. Prima communicatie.
13 April 2024
Monique
Beek Ubbergen
Het tapijt is het pièce de résistance van mijn huiskamer!
Echt heel blij met het tapijt en met de geleverde service en expertise. Na omschrijving van waar ik naar op zoek was, en naar hoe mijn huiskamer eruit ziet, stelde Koreman een tapijt voor wat op alle fronten aansloot bij mijn stijl en voorkeur.
9 April 2024
Rosa
Droomtapijt
Zomaar verliefd geworden op een tapijt, gewoon via de foto’s. Na telefonische inlichtingen (en die waren zeer zorgvuldig) meteen de knoop doorgehakt. En toen het er was, en het was er supersnel, bleek het nog mooier dan op de foto’s. Het past hier precies, zowel wat betreft de kleuren als het formaat. En het lijkt er altijd al te hebben gelegen. We zijn dankbaar!
28 February 2024
Ingemarie
Apeldoorn
Uitstekend advies en service.
Goede communicatie en productadvies alsmede handige leveringsvoorwaarden.
24 February 2024
18 February 2024
Bep
Landgraaf
Was gewoon prima
Rust en ruimte gekregen om een keuze te maken.
Geen druk om te verkopen.
Meubel in goede staat afgeleverd en binnen gezet.
Er was tijd voor uitleg
Net als de vorige aankoop wederom prima bevallen
14 December 2023
Maaike
Waalwijk
Geweldig goede service èn product (vloerkleed)!
Mooi kleed uitgezocht via de overduidelijke website. Dhr Koreman belt direct na bestelling nog om aan te geven extra zijn best te doen om het de volgende dag geleverd te krijgen. Dit is gelukt. Wat een service! Top!
13 December 2023
Kees
Capelle aan den IJssel
Zeer klantgericht
Dinsdagmiddag een dressoir besteld en vrijdagochtend hebben zij het dressoir vanuit Maastricht naar Haarlem gebracht!
24 November 2023
6 September 2023
Karin
Antwerpen
Van harte aanbevolen
Service met een hoofdletter S.
Koreman neemt uitgebreid de tijd om (potentiële) klanten te woord te staan en met om de mooiste tapijten te laten zien. Kortom een zaak waar je graag terugkomt.
13 June 2023
Fons
Sittard
Perfect alles naar wens verlopen
Perfect, alles naar wens verlopen
10 June 2023
Astrid
Blaricum
Zeer klantvriendelijk!
Ik ben heel erg blij met de prachtige antieke Chinese sidetable!
29 March 2023
Petra
Arnhem
Gastvrij ontvangst, mooie spullen
Op zaterdag een prachtige indiase kast gekocht, dinsdag er na al bezorgd.
8 February 2023
Ronald
Bavel
Zeer behulpzaam en vriendelijk.
Besteld via internet na telefonisch contact.
Zeer vlotte en correcte verzending.
Bedrijf beslist aanbevolen.
3 February 2023
A.W.
Hattem
Voorbeeldige sales en after sales
Een mooi en uniek product. Goede en vriendelijke communicatie, duidelijke afspraken (goed samengevat tijdens calls). Flexibiliteit in levering en stipte nakoming van gemaakte afspraken. Helemaal goed dus!
31 January 2023
Gerrit
Rijswijk
Uitstekend!
Zeer behulpzaam. Prettig contact.
27 January 2023
Angelique
Den Bosch
Super service en vriendelijk!
Na verschillende chats werd ons super mooi Indisch kastje tot an de deur geleverd!
Het is nog mooier dan op de site!
10 January 2023
Sterke punten
Uitstekende klantenservice en vriendelijk personeel
Duidelijke communicatie en betrouwbare levering
Hoge kwaliteit van producten en professioneel advies
Koremanmaastricht.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van kwaliteitsverf, verfsystemen en schildermaterialen voor zowel professionals als particulieren. Het assortiment omvat diverse verfproducten, zoals muurverf, lakken, behang en schilderaccessoires. Koremanmaastricht.nl biedt tevens advies over kleurkeuzes en verftechnieken, en richt zich op het leveren van duurzame producten die bijdragen aan een uitstekend resultaat. De focus ligt op klanttevredenheid, hoge productkwaliteit en snelle levering.