erg mooi en vlot geleverd commode mandje!
Prachtige stoffen, keurige afwerking. Heel blij mee!
1 July 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 586 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De reviews benadrukken vriendelijk en snel contact, met duidelijke communicatie en snelle reacties. De geleverde producten zijn van hoge kwaliteit en zorgvuldig verpakt met betrouwbare levering. De ontwerpen worden gewaardeerd om hun esthetiek en nauwkeurigheid ten opzichte van de wensen. Al met al zijn klanten erg tevreden met de ervaring en het eindresultaat.
Prachtige stoffen, keurige afwerking. Heel blij mee!
1 July 2024
M
Leiden
Duidelijke communicatie waar en wanneer de pakketjes geleverd worden waar ze zich bevinden en in hoeveel delen ze worden toegestuurd bij meerdere producten Kwaliteit super mijn zoon is er blij mee
22 April 2024
Kirsten
Rotterdam
Fijne website, hele leuke producten en een nette service. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de verzending van maatwerk producten. Alles ook goed en netjes verzonden, aanrader!
12 April 2024
Jor
Utrecht
Posters en lampenkappen gekocht om onze dochters hun kamer op te smukken. We zijn heel tevreden met het resultaat! Vlot geholpen toen we een vraag hadden en het is snel geleverd. We werden ook op de hoogte gehouden en kregen een voorbeeld toegestuurd van de posters. Die werden aangepast tot ze precies aan onze wensen voldeden!
10 April 2024
Nele
Nazareth
Goede kwaliteit, conform omschrijving
9 April 2024
Patricia
Eemnes
Mijn bestelling, was tijdens het vervoer beschadigd, binnen een week had ik een nieuwe. Topservice
18 March 2024
Henriëtte
Zierikzee
Snel, zeer vriendelijk geholpen. Prachtig pakketje thuisgekregen met vooraf duidelijke tijdsaanduiding.
11 February 2024
Irene
Goutum
Snelle levering en mooi design! Kinderen zijn er gek op! Alleen jammer dat de opdruk papierachtig is.. hierdoor kunnen ze snel vies worden, zonder dat je ze af kan nemen. Ook laten de magneten al los van de ‘badge’. Gevaarlijk voor kleine kinderen.
Beveelt niet aan
18 January 2024
Els
Balk
Orginele lamp. Snel verzonden, goede communicatie
6 January 2024
Mirthe
Grave
Anne en Ingeborg doen echt hun best om mooie producten af te leveren. Ze luisteren naar de wensen van de klant en communiceren ook goed en duidelijk. Je wordt op de hoogte gehouden van het verwerkingsproces. Het uiteindelijke product is ook belangrijk en dat mag er zeker zijn. Ik ben helemaal blij met de canvasjes die voor mij gemaakt zijn.
1 January 2024
Dewy Gravesteijn
Pijnacker
Super tevreden.
10 December 2023
Pieter
Wenen
Niets op aan te merken, zeker aan te bevelen!
27 November 2023
Marlou
Heerlen
Ik ben heel blij met mijn aankleedkussenhoes, dekentje en luiermandje. Alles was super snel geleverd (binnen 6 dagen ondanks drukte van de feestdagen) en producten van goede kwaliteit!
26 November 2023
Barbara
Wageningen
Ben heel enthousiast over mijn gekochte artikelen. Vrolijk, niet kinderachtig, goede kwaliteit.
25 November 2023
Elke
Venhuizen
Leuke kussens en posters voor nieuwe kamer van mijn zoontje, we gaan de lamp ook bestellen.
19 November 2023
Anna
Oegstgeest
Anne en Ingeborg hebben ook voor ons 2e kindje het geboortekaartje gemaakt. Alles was mogelijk, er zijn meerdere opties gemaakt om zo tot een goede keuze te komen, geweldig. En dat alles lekker snel en vriendelijk!
12 November 2023
Maarten
Utrecht
Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Verzending is snel en prima geregeld. Producten zien er goed uit, echt geschikt voor kinderen!
8 November 2023
Lisanne
Rhoon
Ik ben blij met de kwaliteit van de spulletjes. Mooie kleuren en design.
6 November 2023
Lisa
Den Haag
Het lastigste was kiezen welke posters we wilden. Bestellen ging soepel en de levering was snel. Goede kwaliteit van materialen!
1 November 2023
Jennifer
Utrecht
Superleuke accesoires! Een echte aanrader!
31 October 2023
Vollenhove
7 October 2023
Froukje
Drachten
Fijne communicatie en mooi, degelijk product. Goede prijs- kwaliteit verhouding.
16 September 2023
Maaike
Weert
Heel fijn verzorgd en mooie kwaliteit!
14 September 2023
Anneke
Bilthoven
Accessoires voor jouw baby- of kinderkamer & unieke geboortekaarten. Veelal is alles handgemaakt en met liefde ontworpen.
Hans Andreussingel 15
2652 GA Berkel en rodenrijs