Heeft een totaal van 902 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment95%
Klanten prijzen consequent snelle levering, goede productkwaliteit en vriendelijke klantenservice. Verschillende reviews noemen duidelijke instructies en een gemakkelijke online bestelervaring. Enkele opmerkingen gaan over voorraadtekorten en verpakkingen die verbetering behoeven, maar de algehele tevredenheid blijft hoog.
Sterke punten
Goede productkwaliteit
Uitstekende klantenservice
Gebaseerd op 47 reviews
Topservice
Zeer behulpzaam bij levering en keuze in nederland als belgische grensbewoner
13 February 2026
greet
Maasmechelen
Beste Greet,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen voor het plaatsen van een beoordeling. Deze worden door ons en onze andere klanten erg gewaardeerd 👍
mvg, HotPotShop.nl
Goede producten eneen snelle service.
De producten zijn van goede kwaliteit en de order werd snel uitgevooerd.
10 February 2026
Peter
België
Beste Peter,
Quick response, well packed
I received my delivery quickly, it was well packed, no breakages. Price was fair and cheaper than I could buy locally.
20 January 2026
Michael
France
Dear Michael,
Thank you for taking the time to leave a review. We and our other customers really appreciate it. 👍
mvg, HotPotShop.nl
Hotspot besteld met een te grote afkoelrek hier werd ik op geattendeerd en de bestelling werd aangepast.
19 December 2025
jacqueline
doesburg
Beste Jacqueline,
mvg, HotPotShop.nl
Niet alle artikelen zijn op voorraad
Daar er toch een aardig bedrag aan verzendkosten wordt berekend is het jammer dat niet alle artikelen op voorraad zijn, zodat je die niet kan bestellen. Bezorging was goed.
13 December 2025
Emmy
Hoofddorp
Beste Emmy,
Wel jammer dat u ons een onvoldoende geeft voor het niet altijd op voorraad hebben van alle artikelen, er zijn soms simpelweg artikelen niet bestelbaar bij de leveranciers, waardoor dit helaas altijd kan voorkomen, ik vrees overigens dat dat bij elke winkel zo zal zijn.
We wensen u heel veel plezier met de aanschaf en de hotpot hobby, mocht u vragen hebben zijn we altijd bereikbaar om hier antwoord op te geven.
Met vriendelijke groet, HotPotShop.nl
Nog niets mee gedaan, gekocht om glas in lood voor miniaturen te maken.
12 December 2025
Jolanda
Velserbroek
Beste Jolanda,
mvg, HotPotShop.nl
Ben een heel tevreden klant
Perfecte levering en uiterst efficiënt ingepakt zonder overtollige ballast
9 December 2025
Vera
Warffum
Beste Vera,
mvg, HotPotShop.nl
Geweldig leuke workshop en follow up
Mijn man en ik hebben een erg interessante workshop gevolgd. Leerzaam en met aandacht voor iedereen. Daarna heb ik een bestelling gedaan die snel kwam en er goed uitzag. De prijzen zijn aantrekkelijk.
2 December 2025
Madeleine Assink-Kleve
Haringhuizen
Beste Madeleine,
Super en snel
Supersnel geleverd en daar ben ik heel blij mee want ik was 'plotseling' door mijn kanthaldraad! Een dag later kon ik weer aan de slag. Top.
30 November 2025
Margot
Mijdrecht
Beste Margot,
mvg, HotPotShop.nl
Mooi apparaat snelle levering, maar
Bijna alles is goed verlopen. Snelle verwerking, en levering van een mooi apparaat. De trac&trace beloofde een aflevering binnen een bepaalde tijd aan huis. Dus gezorgd dat er iemand thuis zou zijn. Maar de aflevering was bij een KPN steunpunt. Dat had ik liever vooraf geweten ivm onze plannen die dag.
Met de glassnijder ben ik blij.
23 November 2025
R
Katwijk
Hele leuke workshop gehad met duidelijke uitleg.
De moeite waard om een uur voor te rijden!
22 November 2025
Suzan
Berkhout
Schnelle Lieferung , fast alles okay
Die Lieferung war schnell da, teilweise waren die Artikel nicht gut verpackt ( Glasstäbe in Papier). Ansonsten war alles okay. Ferner wäre es schön wenn die Internet Seite auch in deutscher Sprache zu finden wäre
20 November 2025
Mario
Mannheim
Product werd snel en correct geleverd
16 November 2025
Marian
Echt
Parfait !
Je recommande vivement ce site !
J avais posé une question par mail et j ai reçu une réponse dans les quelques minutes qui suivaient .
Envoi super rapide, Reçu le lendemain de ma commande!
Je trouve juste les frais d envoi un peu élevé (12€ pour la Belgique )
10 November 2025
Leila
Belgique
Heel tevreden met mijn bestelling. Prachtige kleuren, goed verpakt, snel bezorgd. Ik zal zeker opnieuw bestellen.
21 October 2025
Mirela
Stabroek
Correct
Alles heel correct geleverd en bij vragen en/of n product niet meer op voorraad, werden we snel ingelicht met oplossing hiervoor.
19 October 2025
Ans
Ysselsteyn
Na bestelling had ik alles daags erna al in huis.
Alles goed verpakt en keurig geleverd.
23 September 2025
Paula
Zaanstad
top
altijd juist en snelle levering
5 September 2025
imgard
lokeren
Snelle reactie
Ik bestelde de Hotbox maar miste de glassnijder in mijn pakket.
Er kwam een snelle reactie op mijn WhatsApp bericht, Met de boodschap sat ze ASAP zouden na sturen en 2werdagen later had ik de glassnijder in huis!
Prima service!!
Ik heb de Hotbox nog niet gebruikt maag ga vandaag testen.
2 September 2025
Sarina
HH België
Goed!
Gewoon goed, niks op aan te merken. Gemakkelijk online producten zoeken, bestellen en betalen. Vervolgens vlot verzonden en ontvangen. Keurig verpakt.
1 September 2025
Suus
Gasselte
perfect in orde
Alles in orde, snel geleverd en precies zoals omschreven
26 August 2025
Eveline
Ternat
snelle levering en goed verpakt
23 August 2025
Ankie
Belgie
Dit is top !
Voor de eerste keer iets besteld bij hotpotshop en heel tevreden, pakje op tijd aangekomen, alles netjes ingepakt kortom ik ben heel tevreden en zal zeker nog bestellingen plaatsen.
22 August 2025
Michèle
Ninove
Review overzicht
Positief sentiment95%
Heeft een totaal van 902 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Over HotPotShop.nl
We verkopen alles omtrent de leuke hobby van glasfusen via de hotpot in de magnetron, denk hierbij aan de hotpot zelf, starterssets en alle verdere benodigdheden om zelf leuke sierraden te kunnen maken van glas.