top service
heb een super toffe contact persoon sabine somers die steeds voor me klaar staat en het nodige advies geeft keep it up in the future
18 December 2025
antwerpen
Laden reviews...
42 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.187 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering en betrouwbare service. Het bestelproces is eenvoudig en het assortiment is ruim. De prijzen worden als redelijk ervaren en de ondersteuning is responsief. Over het algemeen ervaren shoppers een positieve ervaring met consistente kwaliteit.
18 December 2025
antwerpen
eenvoudige bestelling via de website, en korte tijd daarna correct geleverd
1 December 2025
Kalmthout
Bestelling werd op tijd geleverd.
26 November 2025
Johan
Tildonk
24 November 2025
Gerda
vollenhove
Al jaren een leuke samenwerking. Vlotte communicatie en snelle respons wanneer je hulp nodig hebt
18 November 2025
N
Antwerpen
Het aanbod van materialen is erg ruim, waardoor er een goede keuze gemaakt kan worden. Afrekenen gaat gemakkelijk en je wordt daarna goed op de hoogte gehouden van het proces van bezorgen.
6 November 2025
Bob
Ede
Gevarieerd aanbod - stipte levering - correcte afhandeling
6 November 2025
Tonny
Hasselt
Vlotte afhandeling en snelle levering
3 November 2025
Henk Jan
Leiden
Ik bestel hier al jaren mijn toners en zal niet snel een andere leverancier zoeken. Goede prijzen, een eenvoudig bestelsysteem en snelle levering, dat mag je hier verwachten. Bovendien is er ook steeds persoonlijke opvolging als iets niet in voorraad is of als je twijfelt. Een webshop, maar wel één met mensen achter de schermen die weten hoe ze klantvriendelijk moeten zijn. Een aanrader.
3 November 2025
Perfecte service
18 October 2025
lie
Antwerpen
Goede en correcte service. Snelle levering
16 October 2025
Hofstade
Zoals steeds prima service
13 October 2025
Jan
Leefdaal
Snelle levering en opvolging. Altijd een vriendelijke service.
9 October 2025
W.
Antwerpen
Zeer interessante online shop !
30 September 2025
Chrie
Turnhout
vriendelijk, vlug besteld, vlug geleverd perfecte service
30 September 2025
Oscar
Antwerpen
Hier loopt alles letterlijk op wieltjes! Van de bestelling, die heel makkelijk en duidelijk is ook voor niet zo jonge klanten, tot de levering, alles stevig verpakt en mooi op tijd zoals beloofd!!!
29 September 2025
Erwin
Stekene
De levering kwam sneller dan verwacht en helemaal correct.
Hofstade
Altijd een vlotte en correcte levering ook al ben ik geen vaste klant.
Nancy
Berlaar
Al 40 jaar is uw winkel mijn referentie voor het betere schrijfmateriaal; ik hoop er nog 40 bij te doen ;)
Tibor
Merksplas
Weten dat ze bereikbaar zijn als we foutjes maken bij onze bestellingen, en zo flexible om het aan te passen, dat is in deze tijd een enorme meerwaarde.
13 September 2025
Kesia
Heverlee
Ik lees de Druivelaar al sinds 1978, niets nieuws onder de zon en ik kan de kalender niet missen. Le Sablier lees ik sinds 1993 en is intussen evengoed een vaste waarde geworden. Beide kalenders kwamen in goede staat en op tijd toe.
13 September 2025
Liesbeth
Antwerpen
goede service en snelle oplossingen bij vragen
12 September 2025
Antwerpen
Ik bestel steeds de producten via uw website. Daar ik gewenste niet onmiddellijk terug vond, werd telefonisch besteld. Uw snelle service was uitstekend.
12 September 2025
Marc