Filters

10

In een aantal lessen weer rijden met plezier en zelfvertrouwen.

Jamal zorgt er met zijn rust en relaxte houding voor dat je zelf weer ontspannen achter het stuur kunt zitten. Én zelfs weer met plezier!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vertrouwen terug in rijvaardigheid

Jamal is een goede rij-instructeur en aangenaam causeur. Dat laatste alleen als het verkeerstechnisch mogelijk is. Hij geeft practische tips, legt goed uit en is streng als het nodig is. Kortom fijne rijlessen die het vertrouwen in mijn rijvaardigheid weer terugbracht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Mijn zelfvertrouwen om de weg op te gaan heeft Geeta mij terug gegeven. Alle tips en uitleg werd rustig uitgelegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb weer vertrouwen om te gaan rijden.

Jamal heeft me goed geholpen weer vertrouwen en inzicht te krijgen om de weg op te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijlessen van Jamal waren top!

Na een aantal jaren niet gereden te hebben een paar keer met Jamal gereden, en ik ben echt super blij met het resultaat! Ik durf weer zelf de weg op. Jamal maakt auto rijden relaxt en leuk. Hij is kalm en geduldig, precies wat ik nodig had.

 • Aanbevelen? Ja
8

Topervaring!

Jamal legt op een rustige en duidelijke manier uit hoe je bepaalde rijvaardigheden snel onder de knie krijgt. Bij mij lag de focus vooral op inparkeren, omdat ik hier specifiek naar gevraagd had. Dankzij de rijles doe ik dit weer vol vertrouwen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super!

Je merkt aan de manier van lesgeven dat Jamal ruime ervaring heeft. Ik had flinke rijangst maar door zijn rust en aanwijzingen kreeg ik al snel meer zelfvertrouwen. Aan het einde vond ik rijden zelfs weer leuk. Jamal luistert goed, neemt zijn tijd voor je, legt alles erg duidelijk uit, geeft handige tips én is ook nog eens een leuke gesprekspartner in de auto! Ik kan hem alleen maar aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer leerzame & (zelf)vertouwen opbouwende cursus

Instructeur Jamal heeft niet alleen alle kennus en rijetvaring in huis (alle rijdiploma's!) maar beschikt zoals ik het ervaren heb over een natuurlijke pedagogische methodiek om tijdens iedere les de stress te verminderen en de verkeersangst langzaam maar zeker de das om te doen.... Geduld, preciese uitleg over alle verkeersinfo die er toe doet. Veilg en subtiel ingrijpen waar nodig, Goede evaluatie achteraf en adviezendie ertoe doen: Jamal kan ik iedereen aanbevelen die relaxt, alert , veilig & handig met de auto in stadsvereer en op de ring wil leren rijden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super, het vertrouwen is weer terug!

Jamal was een erg fijne rij-instructeur, die me goed aanvoelde. Ik had al te lange tijd niet meer gereden, waardoor ik zelf niet meer de auto in durfde te stappen. Na 5 lessen durf ik het, dankzij jamal, weer aan om zelf de weg op te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Als je nog twijfelt: niet doen en gewoon beginnen! Jamal heeft me vanaf de eerste seconden op m’n gemak kunnen stellen waardoor het autorijden een stuk relaxter werd. Met hele goede tips en aanwijzingen, en een gezonde dosis humor, heeft hij ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen de auto in stap.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik durf weer achter het stuur te zitten

Diegene die het allemaal regelt is behulpzaam als je ergens tegenaan loopt. Na mijn intake les had ik Jamal toegewezen gekregen als rij-instructeur. Hij is kalm en geduldig, dat hielp mij ook om rustig te zijn achter het stuur, vooral als je angstig bent en 8 jaar niet hebt gereden is dit erg fijn. Zijn humor zorgde voor de juiste afleiding, om niet vastgeklampt aan het stuur te zitten. Van zijn feedback heb ik geleerd en durf ik weer achter het stuur te zitten. Ik heb zelfs een auto gekocht! Ik had niet gedacht dat dit ooit nog zou gebeuren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne en duidelijke lessen

Jamal geeft erg fijn en duidelijk les. Tot nu ben ik rustig weer in het rijden ingeleid waardoor ik me weer zekerder voel achter het stuur. In stapjes ben ik alle technieken weer onder de knie aan het krijgen en voel ik me weer goed om zelfstandig te gaan rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige manier om weer meer vertrouwd met de weg te worden

vertrouwd worden weer met het verkeer

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede rijles

Supervriendelijke rij instructeur en komt op tijd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Rustige prettige rijinstructeur. Snelle reactie steeds van idris

Heel rustige en prettige rijinstructeur. In een paar lessen durfde ik weer op n wegen en nog een paar lessen weer op snelweg na meer dan tien jaar! Ook degene die het allemaal regelt reageert heel snel en vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik rij eindelijk zelf overal heen

Na mijn rijbewijs 9 jaar niet gereden, in het voorjaar opfrisrijlessen gehad van Jamal en nu zit ik weer zelfverzekerd in de auto en rij ik wekelijks ergens heen om meer ervaring op te doen. Leuk en wat een vrijheid :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede tips en instructies

Ik had moeite met parkeren daardoor nam ik minder vaak de auto als ik zou willen. Geeta heeft me in 3 lessen goede tips en heldere instructies gegeven om goed achteruit in een parkeervak te parkeren en file te parkeren. Geeta houdt rekening met je rijstijl, geeft rustig les en is heel pragmatisch.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele goede rijschool om over je angsten heen te komen!

Na een aantal jaar niet meer te hebben gereden was mijn, al bestaande rijangst, heel groot geworden. In februari heb ik toch de stap genomen om via opfris-rijles over mijn angst heen te komen. Mijn, zoals hij het zelf noemde, rij coach Mike was heel rustig, duidelijk en liet mijzelf het ritme bepalen. Ik heb veel aan zijn tips gehad. Na 3 lessen voelde ik mij tot mijn verbazing zelfverzekerd genoeg om zelf weer te rijden. Geen moment te vroeg want door corona reed er nog amper ov moest ik wel met de auto naar mijn werk. Dit had ik zonder de rijlessen echt niet gedurfd. Heel erg bedankt Mike en opfris-rijles.nl!

 • Aanbevelen? Ja
10

In korte tijd de Mount Everest:) beklommen!

Heel blij met Jamal als rij instructeur, zijn rijervaring in Amsterdam, continuiteit in afspraken, zijn inlevingsvermogen en vlot begrip van wat ik spannend vond met daarop aansluitend oefeningen. De rust van Jamal, de tijd die hij neemt om gezamenlijk te reflecteren op de verkeerssituaties die je tegenkomt en duidelijk te maken wat belangrijk is, de nodige afleiding, humor en vooral zijn positieve feedback hebben me hernieuwd vertrouwen gegeven. Ik was gespannen voorafgaand aan een les, maar na een les keek ik al weer uit naar de volgende. Ik durf de weg weer op! Hartelijk dank Jamal en opfris rijles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik kan weer zelfverzekerd de weg op!

De lessen met Jamal waren top! Het was gezellig in de auto, en voelde me op mijn gemak. Hij heeft mij geholpen om binnen een aantal lessen weer zelfverzekerd de weg op te gaan. Zeker een aanrader als je al een paar jaar niet meer hebt gereden om bij Jamal een paar lessen te boeken. Nogmaals bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Na ruim 30 jaar van mijn rijangst af

Ruim 30 jaar geleden kreeg ik hyperventilatie tijdens het autorijden op de snelweg. Zeer heftig. Ik wist niet meer waar ik gereden had en dat ik door een tunnel was gekomen. Steeds op onverwachte momenten kwam de hyperventilatie terug. De snelweg vermeed ik, maar ik wilde beslist niet uit mijn auto. Ik probeerde zo goed mogelijk te blijven rijden in de bebouwde kom. Wegen met een snelheid van 80 km waren zeer spannend. Uiteindelijk werd ik een vervelende meerijder. Op advies van mijn dochter kwam ik bij Idris terecht. Bij mijn eerste lessen leerde ik veel meer in de spiegels kijken. Ik kreeg goede adviezen over mijn rijstijl, houding, krampachtigheid en nog veel meer. We begonnen met het rijden door tunnels. Erg eng in het begin. Na verloop van tijd en met minder angst voor tunnels gingen we naar de snelweg. In en uitvoegen, kijken, weten wat er om mij heen gebeurde. Vrachtwagens voorbij rijden. Tussen de lessen door zelf oefenen met iemand naast mij in de auto. Totdat ik alleen een stukje over de snelweg durfde. Nu na ruim 30 jaar en 15 lessen verspreidt over een jaar kan ik zeggen: ”Ik ben 70 plus en ik durf weer over de snelweg te rijden”! Idris, hartelijk bedankt voor je geduld en goede adviezen. Mijn complimenten voor de rust waarmee je mij hebt begeleid. Het invoelen van anderen en daarmee aan de slag gaan, geweldig! Ik wens je heel veel succes. Sara.

 • Aanbevelen? Ja
10

Inparkeer tips hebben heel goed geholpen!

Vandaag een 50 minuten opfris cursus parkeren gehad bij Jamal. In eerste instantie dacht ik dat het niet voldoende was maar ik kan nu zowaar fileparkeren dus helemaal blij!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zelfvertrouwen terug door tactvolle instructeur.

Ik besloot opfrislessen te nemen om mijn man te kunnen vervoeren naar de behandelingen die moesten worden gestart in het ziekenhuis. Ik ben instructeur Djamal erg dankbaar voor zijn geduld waardoor ik mijn voorgenomen doel heb kunnen bereiken. Ook gisteren weer op en neer naar het ziekenhuis gereden! Dank daarvoor! Jenneken Berends

 • Aanbevelen? Ja
10

Niet gedacht dat het zo snel zou gaan!

Na meer dan 7 jaar niet gereden te hebben besloot ik de stap te wagen. Ik heb les gekregen van Radjes. Eigenlijk uit Den Haag maar gaf nu tijdelijk les in Amsterdam. En daar was ik blij mee. Was ontzettend zenuwachtig en onzeker maar hij begreep alles en ging daar heel goed en rustig mee om en bouwde alles rustig op. Het zag er naar uit dat ik minstens 15 lessen nodig zou hebben maar uiteindelijk heb ik 7 lessen gehad en nu kan ik weer met een goed gevoel de weg op. En ik heb super leerzame en fijne lessen gehad waar we gelukkig ook tijd hadden om te lachen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijlessen van Jamal zijn het waard om naar Amsterdam te reizen

Dankzij de rijlessen stap ik na jaren weer zekerder de auto in. Erg veel informatie en handige tips van rij-instructeur Jamal gekregen waardoor ik weer met vertrouwen de auto in stap. Hij is erg geduldig en legt alles super uit. De rijlessen waren de treinritten vanuit Utrecht naar Amsterdam meer dan waard! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja

Over Opfris-Rijles.nl

Wij willen cursisten op een leuke en leerzame manier opleiden en bewust laten worden van een verkeersveilig(er) verkeersgedrag om zo nul verkeersdoden te realiseren. Innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het leven staan bij onze formule centraal. Wij onderscheiden ons van andere rijscholen door het leveren van uitsluitend opfris rijlessen, de enige en eerste opfris rijschool van Nederland. Inmiddels rijden er al 4322+ cursisten angstvrij na het volgen van een opfriscursus.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd