Laden reviews...
1.513 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken regelmatig snelle leveringen en hoge kwaliteit. Klanten waarderen de betrouwbare verzending en duidelijke productinformatie. Er wordt vaak gesproken over nette verpakking en vlotte afhandeling van bestellingen. De algemene indruk is positief met sterke ondersteuning bij vragen of problemen.
Orders worden snel verwerkt, waardoor de bestelling snel in huis is. De artikelen zijn van prima kwaliteit en de website overzichtelijk. Ook de informatie die je over de producten kunt vinden en de wizard is goed verzorgd.
28 August 2026
Marcel
Nieuwerkerk ad IJssel
Altijd snelle leveringen en al de zaadjes zijn van goede kwaliteit. Heel sterke plantjes als ze volgroeid zijn.
28 August 2026
Lex
Geetbets
Ik heb al vaker hier besteld altijd netjes op tijd geleverd en goede spullen. Laatst had ik truffels besteld na ontvangst bleek een zakje lek te zijn en niet meer vers dit werd snel opgelost en had na een dag weer een nieuw zakje in de bus goede service
Jonathan
emmeloord
Van zaadje to lampje alles is een dikke prima
Hans
Friesland
Die Kommunikation ist Klasse,die Bestellung war Schnell.Danke
Jörn
Hamburg
Wij kweken altijd vanuit zaad, gekocht bij jullie. Heel af en toe pech met een mannetje dat eruit komt. Verder top producten, goede uitleg.
Mirjam
Elburg
Wirklich toll!
Nikolaos
Weil am Rhein
Goed, snel en prima verzorgd. Informatief en behulpzaam.
Hans
Tubbergen
"Abonneer je op de nieuwsbrief voor korting", na meerdere pogingen om in te schrijven nog steeds geen code ontvangen. Customer support gemaild, krijg je een kortingscode voor andere bestellingen in de toekomst. Geen verrekening met huidige bestelling, voelt als 0 effort voor customer satisfaction. Ondertussen hangt mijn verzending al ruim 1 week op "voorbereiding voor verzending", post bedrijf gemaild, je bestelling heeft onvoorziene vertraging opgelopen. Je moet wachten, geen indicatie hoelang. Conclusie, website werkt niet naar behoren en ze werken samen met een teleurstellend postbedrijf. Ruimte voor verbetering.
Beveelt niet aan
JM
NL
Beste JM,
Hartelijk dank voor je terugkoppeling. Vervelend om te horen dat de zending nog niet is aangekomen.
We gaan hier gelijk even achteraan en nemen contact met je op via de mail.
Met vriendelijke groet,
Team Dutch Headshop.
Snelle levering, fijne en vriendelijke communicatie (je krijgt snel reactie op vragen), perfecte service!
26 August 2026
Inge
Heemskerk
Altijd snel en correct geleverd.
26 August 2026
Astrid
Rotterdam
Zeer tevteden over de producten , de bezorger kan wat beter met een tijdsvak of een afhaalpunt zou fijn zijn.
25 August 2026
Adrie
Zwolle
Schnelle Lieferung, gute Preise - ich bestelle immer wieder gerne bei Dutch Headshop
24 August 2026
Christian
Ochtrup
Producten altijd snel en netjes verpakt ontvangen ga zo door toppers
24 August 2026
Dennis
Nederland
Goede spullen en snelle levering
Vincent
Poeldijk
Zeer positief
Bjorn
Menen
Paste gelukkig in de brievenbus en werd alles van zelf geregeld. Ben er blij mee. Scheelt weer een rit naar de stad toe.
Bianca
Amsterdam
Ik ben nu ruim 2 jaar klant, en altijd te tevreden. Waar mensen werken worden fouten gemaakt en dat mag, als het maar goed wordt opgelost. In 2 jaar tijd twee keer iets fout gegaan, en twee keer heel netjes geholpen. Of het nu via de mail of app is, altijd snelle reactie,maar veel belangrijker ze lossen het gewoon op zonder gezeur en snel. Het is dat mijn team al vol zit, maar weet nu wel waar de beste zitten. En voor mensen die echt de reviews lezen: Goed en betrouwbaar bedrijf niet twijfelen en gewoon bestellen. Misschien betaal je hier iets meer, maar ik vindt de hulp en service belangrijk en daar betaal ik graag voor. (Ik heb een service team, maar die werkt niet voor Headshop en ik ook niet) @Headshop Service, Dank jullie wel, jullie zijn toppers!
Jeroen
Dongen
...nur gute erfahrungen, auch bei der bearbeitung von reklamationen - mehr braucht es nicht.
Brigitte
Wien
Prima winkel
Roberto
Deventer
Hele snelle service! Goed en betaalbaar!
Frieda
Kalmthout
Snel en correct
Michael
Almere
Ik had een Dynavap G3 besteld echter de bijgeleverde aansteker deed het niet zoals gewenst en kreeg meteen een nieuwe toegestuurd. Ook om iets te retourneren werd snel gereageerd en verliep allemaal erg soepeltjes...De Dynavap G3 vind ik zelf erg prettig om op deze manier te roken zonder te verbranden. Het systeem met de kliks werkt goed en heb daarom nog één besteld voor een kado...Toppie!
Maria
Amsterdam
Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop)
- Jouw favoriet sinds 2006.
- Ihr Favorit seit 2006.
- Votre préféré depuis 2006.
- Your favorite since 2006.
Our online webshops are in 6 Countries available;
www.Dutch-Headshop.nl