Sehr guter Händler

Der Versand erfolgt pünktlich, die Qualität der Seeds war immer top, und sowohl Equipement als auch Anleitung so effizient gestaltet und leicht zu handhaben, das mir bisher jeder Anbau gelungen ist!

niet tevreden post dienst dikke merde heeft mijn bestelling gewoon terug gestuurd onaanvaardbaar

mijn bestelling werd doodgewoon terug gestuurd nog niet aan mijn deur geweest bedankt mvg jokke

Perfekter Service!

Außerordentliche gute Kundenbetreuung.. Beantworten schnell und zuverlässig Fragen. Meine erste Sendung ging verloren und sie schickten unkompliziert eine weitere raus. Perfekt! Weiter so! Let it groß!

Altijd goed. Keus, prijs, informatie, levering top.

Mijn ervaring was weer positief. De keus is ruim. Wat ik zeker waardeer is de uitgebreide informatie op de website. Bestellen en bezorgen gaat snel, dank weer.

Alles super!

Alles problemlos und schnell. Danke!

Fijne webshop en fijne producten

Overzichtelijke website en producten zijn fijn en snel geleverd.

Geweldige headshop waar je altijd op kunt rekenen

Goede service en snelle verzending maar ook een heel erg breed Aanbod. Vanwege dat stomme verdamper verbod in Nederland kan ik veel dingen niet kopen. Enige nadeel voor mij als kruidenverdamper

Goede afhandeling

Het proces van levering verliep naar behoren, de kwaliteit van de zaadjes kan ik nu nog niet beoordelen.

Produkt ist einwandfrei.

weiter so

Fan van de crème

Hemptouch helpt echt! Droge uit huiduitslag m’n zoontje zat onder eczeem nu niet meer

Bestelling en bezorging goed

Sehr gute Erfahrungen

Super schnelle Lieferung, Ware gut verpackt, alles super gelaufen! Vielen Dank und nächstes Jahr wieder!

heel goed

Heel goed,prima!

Prachtige

Eenvoudige te bestellen, vlotte service en vlugge levering

Doet wat het belooft

Zeer goed uitgewerkt, want als men de handleiding goed volgt, dan kan je je klok erop gelijk zetten :-)

Heel goede service!

Heel goede service!

Happy

Good steeds

Bij vragen krijg je snel antwoord

Als je een vraag hebt en stuurt n mailtje dan antwoorden ze snel en correct . Bestellingen worden ook snel en goed afgehandeld

Vlotte bestelling en levering

Bestelling en product ok

Super snel bezorgd in Frankrijk!

Na bestelling goed op de hoogte gehouden door de posterijen.

Op en top kwaliteit en perfecte levering

Ik koop altijd via Dutch Headshop!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Twee bestellingen geplaatst. Beide snel geleverd.

Doen wat ze beloven!

Doen wat ze beloven!

Altijd snelle en correcte leveringen

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk