Exelent !

Zeer coulante klantenservice. Ik kom terug !

Perfect 100% tevredenheid, zowel het product als de levering.

Alles is prima en snel geleverd Ik was niet thuis op het moment van levering maar het pakje was op een veilige plaats neergezet. Dutch headshop is the place to be, minstens even goed als zamnesia, zo niet beter. Doe zo voort, proficiat en bedank. Green greetings from Belgium!!

Goede service snelle levering

Jammer dat ik niet kan betalen met Bancontact, Payconiq. Nochtans is de keuze mogelijk. Echter ik kan die niet aanklikken. Moet dan betalen met overschrijving

Mooi❤️

Mooie ervaring

Rundum zufrieden

Die Jungs und Mädels sind immer schnell mit der Lieferung, bis jetzt hat immer die Qualität gestimmt und die Preise sind auch ok. Hatte bis jetzt nie ein Problem, wo mit dem Support eine Klärung von Nöten war. Durch gelegentliche Infomails rund ums growen ist man auch nicht alleine gelassen. Macht weiter so

Beste keuze

Topprodukten voor een mooie prijs, bovendien snelle levering!

Top producten , snel geleverd

Ik ben een tevreden klant

zeer goed

behulpzaam en vriendelijk

Fantastische klantenservice

Ging iets mis met de bestelling, geen idee waar het lag; Ducht Headshop pakte het metéén op en regelde dat ik de juiste kruiden kreeg.

Snelle levering, duidelijke mail. Half jaar geleden een fout gemaakt, gebeld en zo prima opgelost, complimenten

Goeie service en snelle levering

Had een bestelling geplaatst waarvan een van de producten niet naar wens was. Toen contact opgenomen en hebben ze mijn een nieuw product opgestuurd als compensatie. Erg tevreden met de service.

Snel betrouwbaar geen gezeur

makelijk snel discreet super

Tot zo ver nog niks ontvangen

Het is al een week

Ze hebben mij het verkeerde product verzonden

Na een bestelling van 2x calmag en 2x silic rock kreeg ik 4x calmag toegezonden... Beetje stoned tijdens het verzenden vermoed ik. Moest de waarde hoger zijn dan het betaalde bedrag zou ik niet piepen, maar nu heb ik producten gekregen dat minder waard zijn dan het betaalde bedrag. Graag zie ik dit opgelost Headshop.

niet tevreden

zeer lang moeten wachten op levering, en van de elf zaden slechts vier uitgekomen, en ja ik heb alles gedaan zoals moet, dit is de eerste keer in jaren dat ik dit voorheb

Prima service!

Prima service en komen afspraken keurig na!

Klote.

Het is een curieus apparaatje. Zo eenvoudig de gkochte dynavap. In opzet idee dan en aardig ontworpen. Het voldoet niet aan D geschapen verwachtingen. In potentie een uitstekend ding. Verder ontwikkelen

Toll

Schnelle Lieferung, top Ware

Altijd lekker als iets snel bezorgd wordt en op de goede plaats wordt afgeleverd, bij ons in de papierbak, zijkant huis

super snelle levering

woensdag truffels besteld en de volgende dag al in huis.

Schnelle Lieferung

Sehr zufrieden

Tot nu toe goed.

Super snelle verzending. Zaadje ontkiemen erg snel en goed. Hoe je plantjes worden moeten we nog zien maar tot nu toe dikke prima.

Goede en snelle levering

unkompliziert, schnelle lieferung

lief alles problemlos und schnell. super qualität. ein halber stern abzug, da man bei fast allen onlineshops ab einem gewissen bestellwert einen gutschein für die nächste bestellung bekommt.

Alles vlot gegaan

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.