Heeft een totaal van 29.634 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment92%
De beoordelingen benadrukken regelmatig snelle leveringen en hoge kwaliteit. Klanten waarderen de betrouwbare verzending en duidelijke productinformatie. Er wordt vaak gesproken over nette verpakking en vlotte afhandeling van bestellingen. De algemene indruk is positief met sterke ondersteuning bij vragen of problemen.
Sterke punten
Goede kwaliteit
Behulpzame klantenservice
Gebaseerd op 120 reviews
Goede klantenservice
de paddo's kwamen veel eerder op dan werd beschreven en daar was ik niet op voorbereid waardoor de eerste flush mislukte. nadat bleek dat de 2e flush ook niet echt van de grond af zou komen heb ik een nieuwe bak toegestuurd gekregen.
Fijn ook dat de klantenservice per app bereikbaar is en redelijk snel reageert
Marieke
Katwijk
dadelijk alles te vergelijken op 1 site
je vindt ook duidelijk uitleg van het product en in het nl wat de laatste tijd niet zo vaak meer voor komt en heb je hulp nodig van de shop ze helpen je direct jokke
jozef
TIENEN
Alle bestellingen zijn top kwaliteit en snel geleverd
Petje af voor deze service
Arthur
Westzaan
Stipt correct , netjes op tijd
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Topservice
Danny
Maasmechelen
ok
ok
jure
Ljubljana
Gekregen wat ik besteld had en binnen 2 dagen in huis . Dus tevreden.
Ger
Aalsmeer
Mimosa Hostilis
Schnelle Lieferung, freundlicher support und guter Ertrag (: schöne weisse Kristalle
Albert H.
Oer-Erkenschwick
Mijn product was beschadigd bij levering, ik kreeg netjes een nieuwe toegestuurd.
9 September 2026
Maud
Alkmaar
Voelde er helemaal niets van twee keer achter elkaar
Heb al feedback gegeven maar niets terug gehoord en ook geen geld terug
Beveelt niet aan
9 September 2026
Quinten
Dronten
Reactie van Dutch Headshop
Beste Quinten,
Wat vervelend om te lezen. Blijkbaar is onze mail naar je van 1 september niet aangekomen.
Ik zal hem gelijk nogmaals sturen, houd voor de zekerheid ook even de junk folder in de gaten.
Groetjes, Team Dutch Headshop
Everything perfect
Fast delivery, perfect communication and great products
Hannes
Steyr
Prima geregeld.. snel geleverd . Super
Binnen 1 dag in huis . Niet duur . Top
Albert
Almere
Mijn fijne online webshopje <3
Ik kom hier al een tijdje, ze zijn voor mij erg vertrouwd.
Ik haal hier mijn zaadjes en mijn voeding, soms wat extra dingentjes om uit te proberen ( knipoog ), de prijzen zijn eerlijk en laag, en ik hoop dat ze het ook zo houden, maar aangezien ze erg klantgericht zijn zit dat denk ik wel goed.
Je word goed geholpen, je producten worden super snel verstuurd en discreet dus goed verpakt.
Im heb heel veel liefde voor deze mensen en hun zaak, blijf alsjeblieft bestaan.
Btw, ze geven je ook via mailtjes of info op de website hoe je bijvoorbeeld het één en ander moet groeien, wat voor voeding het beste is etc etc, ze leren je een hoop, ik bedoel ik heb alles wat ik weet wat betreft groeien hier bij Dutch headshop geleerd en een beetje van YouTube, echt super goed zijn ze hier.
Je word behandeld als een vriend en dat is top!
Ik kan wel een hele paragraaf schrijven waarom Dutch headshop zo fijn is.
Enigste wat ik nog wil toevoegen is dat het inderdaad veilig is hier, discreet is, en er aan je word gedacht.
Ik ben blij dat ze bestaan, en ik gun deze webshop het eeuwige leven.
Al mijn liefde <3
Calvin
Zeist
Alles wie beschrieben und sehr gute Qualität
Paket ist wie beschrieben schneller zugestellt worden als erwartet. Growkit macht was es soll. Ohne Kontimination.
Raphael
Innsbruck
Werk niet
Bull ****
Beveelt niet aan
Bircan
ROTTERDAM
Reactie van Dutch Headshop
Beste Bircan , Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring.
We waarderen je eerlijke feedback en nemen deze mee in onze evaluaties.
We kunnen alleen op dit e-mailadres en je naam geen orders vinden in ons systeem.
Wil je even een mailtje naar onze klantenservice sturen zodat wij je verder kunnen helpen.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Team Dutch Headshop
Top shop
Super snelle levering
Bogdan
Middelharnis
Super service,super spullen en super snel thuis
Boy
WAALWIJK
6 September 2026
Oleg
Nrw
Klappt alles...
Sebastian
Berlin
Voeding voor mijn kamer planten van Plagron gebruik ik al jaren en ik had nog wat extratjes, ook van Plagron. Dus ik ben blij hoop dat volgende keer zal het zelfte zijn.
Peter
Belgie
Had 4 zaadjes besteld, maar er zijn er maar twee van uitgekomen.
Jammer. Maar tog 3.5 voor de snelle levering
Gaetan
Moere
gewoon goed
snelle levering en voor goeie prijs
Marco Van Rijszen
Alles gut
Jonas
Nenndorf
Génial
Les capsules font vite effet et durent 4-5 heures. Impeccable pour une soirée dansante en toute convivialité et décontraction,
Manuel
France
Goede aanbieding
Mooi alles ineen pakket, zeker als je er een poosje uit bent geweest. Handleiding voor ontkiemen en wat daarna te doen, top
Dirk
Rotterdam
Review overzicht
Positief sentiment92%
Heeft een totaal van 29.634 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Over Dutch Headshop
Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.
Our online webshops are in 6 Countries available; www.Dutch-Headshop.nl www.Dutch-Headshop.be www.Dutch-Headshop.de www.Dutch-Headshop.net(France) www.Dutch-Headshop.at www.Dutch-Headshop.eu