Ich bin beeindruckt von dem guten Service.

Auch bei einem Lieferproblem wurde sofort und sehr kundenorientiert kommuniziert. Die Lieferung kam dann auch noch zeitnah. Danke an das Team.

dutch webshop

Voor mij ideaal en zijn echt heel goed met info en allerlei andere dingen. Zit hier pas ruim een jaar en ben zeer tevreden over deze shop. Zijn altijd vriendelijk en denken met je mee.

Snelle levering , goede producten Je kan vragen stellen , beantwoorden al je vragen

Vriendelijk, Snel, aardfig en efficient - Een plezierig ervaring inderdaad

Het was absoluut een plezier :) - Sterker nog, het was bijna net zo leuk als iets wat ik zelf zou *kiezen* om te doen.

Snel gevonden wat ik nodig heb. Snel bezorgd!

Contact, vriendelijkheid en service zijn perfect.

Mijn ervaring met DHS is geweldig.

Super webshop

Kiemgarantie en goede genen, super

Sta te springen om te starten, dit jaar een buitenteelt beginnen, eerst in een kweekkasje, daarna de Hornbach kuipen naar buiten. Dat is het plan. Gaatje geboord voor de afwatering, Druppelsysteem ligt klaar. Op naar de 500 + gram. Dat is het doel. Nu de uitvoering nog. 2026 wordt een fantastisch jaar. Een groet voor mijn medekwekers vanuit het Groningse land. Succes allemaal. Er gaat niets boven Groningen. Hahaha.

anonieme verzending

Bij de afschrijving staat een andere naam.

Alles ging vlot

My go to headshop

Great website, love the blog! Easy to use, fast and great info. My go to headshop for anything elevated.

Binnen een dag geleverd snelle service top

Goed binnen een dag geleverd snelle service top

Zeer behulpzaam

Zelfs bij verkeerde levering in het buitenland zeer behulpzaam en meedenkend. De dames bij de klantenservice reageren snel en super vriendelijk!

Ok

Ok

alles prima

Hoi, ik heb dit product gekocht, maar het doet niet zoveel bij mij. Jammer. De site is niets mis mee

Versand

Versand dauert viel zu lange

Alles top

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik bestel altijd bij deze shop. Bij vragen steeds meteen een snelle duidelijke reactie. Heel blij mee.

Fast shipping and great product 5/5

Got what I ordered 3DD

Smooth

All good

Ontzettende fijne verpakking

Topp dat je los kan kopen en netjes bezorgd

Alles wat ik nodig heb, en super snel in huis.

Ik kan iedereen aanraden om hier te kopen. Snelle levering goede service.

Paket nicht geliefert!

Paket liegt seit einer Woche bei der Post und hat sich seither nicht bewegt. Der Shop sollt beim Dienstleister nachfragen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel en goed geleverd

Zur besten Zufriedenheit

Produkt wie beschrieben

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.