Good

Top en snell

Teleurstelling

Drie wietzaadjes besteld, twee ontvangen. Gebeld dat ik er één te weinig had gekregen en deze zou nog nagezonden worden. Dit is niet gebeurt.

Soms zit het tegen maar meestal niet

Soms zit het tegen,dan doen de zaadjes het niet of word de plant niet goed. Maar als je dan een klacht indient,dan word ook dat weer netjes opgelost. Koop alweer een paar jaar zaadjes hier en over het algemeen genomen ben ik aardig tevreden. Bij een goede badge zaadjes is het eindresultaat fenomenaal!

Met zoveel info Kan het alleen maar goed gaan. En anders vraag je de info als er problemen zijn

Gewoon goed geregeld

Goeie zaadjes , en goede uitleg erbij

Goeie snelle service.

Ik bestel al een tijdje Damiana kruiden en vloeipapier. Altijd vlotte afhandeling en bezorging van bestelling.

Super!!!

Zeer ruim aanbod duidelijke communicatie fijne opvolging. Top ervaring !

Heel tevreden.

Goede omschrijving van de producten. Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Snelle levering.

2 van de vier zaadjes zijn uitgekomen.

Misschien is dit heel goed en meer dan 3.5 ster waard of minder. Geen idee!

Super site, mais ...

Bonjour, oui effectivement un super site avec des très bons produits. les choix sont vastes, il y en a pour tous les goûts. Le paiement par virement est sûr mais je reste déçu par le choix du mode de livraison. En effet, bien que j'ai choisi une livraison à domicile, le transporteur final, à savoir "Colis Privé" à choisi, sans m'en informer, de livrer dans un point relais situé à 20 minutes de chez moi, m'obligeant un déplacement qu'il m'a été difficile de mettre en place (j'ai du mal à me déplacer !). Je me permets de vous conseiller de changer de mode de livraison et de ne plus passer par cette société car ils ne rendent pas le service pour lequel ils ont été payés. Cordialement. Serge

Gewoon prima

Via de duidelijke website zaadjes besteld en na een paar dagen in huis. Voor mij, top .

Deze site heeft alles

Пользуюсь очень давно.

Duidelijk en overzichtelijk

Zaadjes (huismerk) volgens beschrijving ontkiemd en geplant. Allemaal uitgekomen.

Gewoon top

Gewoon top zaak.

Hat alles perfekt geklappt.

Hat alles perfekt geklappt.

Heel snel geholpen toen 1 van mijn zaadjes niet was ontkiemd, uitstekende service!

Super Fijne Shop

Heb nu een paar keer besteld en ben erg tevreden met de bestellingen. Alles is netjes verpakt en afgeleverd. Hier koop ik dus vaker !!!

Snelle levering en goed product

Microdosing truffels besteld en alles naar tevredenheid.

goede service en communicatie

Gewoon TOP!!

Initieel dacht ik dat het een beetje "light" zou zijn, maar het liep ontzettend goed allemaal! Nog beter dan verwacht dus! Aanrader!!

Snelle verzending, goedkoop

Verzending was snel, heel snel, op een zondagavond besteld, op dinsdagmiddag bezorgd. Wat betreft de kwaliteit van de zaadjes kan ik tot dusver nog weinig zeggen, aangezien ik nu eerst nog een groepje autoflowers van RQS heb staan, maar was ik op basis daarvan kan zeggen is dat het hoogstwaarschijnlijk betere genetica zal zijn dan dat van RQS (want dat was niet best). Daarnaast hebben ze de keus uit niet alleen huismerk zaden, maar ook een breed scala aan zaden van andere kwekers, waaronder RQS, en zijn met name de huismerk zaden aanzienlijk goedkoper, dus ik zie eigenlijk geen enkele reden om in het vervolg mijn zaadjes nog elders te kopen.

Snel geleverd en goed verpakt. Top

super

super

Uitstekende service

Alles altijd optijd en kwaliteit zaden nog geen enkele problemen gehad met de kwaliteit van de zaden

Top webshop.

Zo zouden alle bedrijven moeten zijn.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB