Top snel levering

Top snel levering

Snelle levering binnen 1 dag al in hiis

Geweldige website en service en kwalietijd

Ik heb wietzaadjes besteld hier maar nog niet ontkiemt en lsa zaadjes en space capsules besteld geweldige ervaring en snelle levering

Wat is de overtreffende trap van "perfect"

Zeer snelle levering,... verpakking een 10,.... 100% kwaliteit,... dus op en top genieten.

Commande idéale !

Expérience très professionnelle : respect des délais de livraison, très bien !

Snelle afleveringen, ruim assortiment

Mooi volledig assortiment, goede service en nette prijzen!

Al vele jaren bestel ik bij Dutch Head Shop naar grote tevredenheid. Ik noem me ook naar anderen vaste klant. Ook wanneer zaden bv niet ontkiemen, kan je ze gewoon bellen en advies vragen !

Al vele jaren een tevreden klant

Ik ben al iets van 15 jaar klant en ik kom altijd weer terug bij dutch headshop,dat zegt genoeg..altijd tevreden ,goede zaden etc

Bestelling is is snel en goed geleverd

Goeie uitleg

Bij ieder product staat een duidelijke beschrijving, heel prettig

Heel goede service

Bestelling was de volgende dag al in huis! Na een paar dagen al zichtbaar verschil, ben erg tevreden! Groei en bloeiorganic (BAC)

Ik bestel en met 2 dagen is het er. Super.

Zeer betrouwbaar

Snelle levering, duidelijke uitleg kom steeds weer terug

Heel tevreden

Snelle en keurige levering. Verpakking van producten netjes. Cola nut geeft net even dat extra zetje energie. Bij gewoon gebruik verdraagt je lichaam het heel goed en heb je net even wat meer energie voor 3 a 4 uren.

Altijd netjes de volgende dag alles binnen.

Altijd goed geen probleem. Met goede uitleg schriftelijk.

Snel geleverd, goed product.

In formatie klopt, ben zeer tevreden over het product

Besteld voor een redelijke prijs, snel binnen, netjes verpakt. Is niet de 1e keer dat ik besteld heb en zal ook niet de laatste zijn.

Netjes en snel

Artikelen netjes en snel geleverd.

Schnelle Abwicklung des Kaufs

Schnelle Abwicklung des Kaufs, guter Service, gutes Preis- Leistungsverhältnis

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon goed

Ik heb erg veel gelezen op de site en er van opgestoken , paar zaadjes besteld en voeding 2 dagen later begonnen met de kweek .

Duidelijk en snel

De website is duidelijk. Producten zijn snel te vinden. Verzending is snel. Ik had de volgende dag mijn olie al in huis.

Snel geleverd, en top kwaliteit.

Zeer goed leverd goed, snel en correct

Altijd zeer goed leverd goed, snel en correct bezorgt Doen wat ze zeggen en mocht er iets onbreken wat gelukig maar 1x voor kwam denken ze gelijk in oplosing waar ze ook naar handelen.

Über Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.

Kiyoh Bewertungen