Bijna in een keer goed

Levering was niet compleet, maar ze hebben het snel en efficient opgelost, opmerking voor langere levering vanwege voorjaarsdrukte maar halverwege juli wel van de site ;-)

Goede spullen , goede prijzen

Als ik wat nodig heb kijk ik altijd eerst bij ‘ Dutch’ , altijd goed spul en goede prijzen ! Heb altijd mijn groentela altijd goed gevuld .

Snel,informatief

Goeie service.

Gewoon super goed

Altijd alles op tijd geleverd en zelfs als er een klacht is waar ze niks aan kunnen wordt er een oplossing gevonden zie jij niet vaak meerb

Goede service en informatie

Prettig

Alles Top gelaufen 100% Keinquote Top

Immer wieder gerne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nice and fast

You could have another payments metods.

Bought growkit shroomies

Awesome Nice they delivered order now they got good stuff

Ha lieverds!!

Ik heb er nu twee keer zaadjes gekocht en voeding, hartstikke goed hier! Ontkiem garantie klopt helemaal, en daar ook echt super blij mee. Ook krijg je een heel mooi instructie boekje dat stapsgewijs uitlegt hoe je het allemaal moet doen, da's toch geweldig!? Je krijgt er ook een koffie filter bij om ze te ontkiemen. De website is super fijn en ziet er erg professioneel uit, ik vind de art van de website ook super vet. Al om al, een onwijs fijne webshop, levert wat ze beloven, en de prijzen zijn betaalbaar! Zeer zeker aan te bevelen. Dank je wel lieve mensies, ik ben super blij met mn plantjes! <3

Goede kwaliteit, goede levering

Deze laatste zending kwam weer in mijn brievenbus, zoals verwacht, dank. Als deze net zo goed zijn als de vijf van vorig jaar, ben ik heel tevreden. De laatste van die zaden is zojuist ontkiemt, prima kwaliteit dus.

Een paar keer gebeld en elke keer weer perfect geholpen Ze denken mee, kijken mee Zeer vriendelijk en professioneel personeel Die weten waar ze het over hebben Vandaar de 9

Altijd correct

Altijd correct en snelle verzending

Duidelijke site

Top.

Snelle levering.

Verpackungsmangel

Im Paket war nicht mal Papier, die 2 Flaschen waren lose ohne eine Umverpackung, in einem viel zu großen Kt. ich kann nicht sagen, ob da Glasspliier in den Fläschchen sind, sowas hab ich noch nicht erlebt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Gewoon goed

Product snel geregeld, en binnen gekregen.

très bonne expérience

tous les produits reçus rapidement à domicile. Commande bien emballée, tracking facile et fiable. Réception dans le délai annoncé.

Great service, quick delivery

They delivered very quickly, price is very good, only 2 euros more then I pay in stores

Ik voelde mij opgelicht

Ik heb galindo truffels besteld 15 gram gegeten maar voelde niks ik heb het gelijk toen ik wakker werd gegeten

Veilig om te kopen en goede klantenservice.

Veilig om te kopen en goede klantenservice. Zeer tevreden.

Van info op website van bestelling tot bezorging uitstekend

De blauwe lotus tinctuur is een subtiel en krachtig middel

Uistekend

Ik heb alleen maar uistekend ervaring met Dutch Headshop.....ik zou het iedereen aanraden....altijd goeie service

Snel

Snel is bezorging

Uitstekende levertijd en service

Erg prettig

Te lange verzendtijd

Heb op dinsdag 01/07 besteld, we zijn nu 07/07 en nog steeds niets. Pakketje nog altijd in verwerking. Je zou denken dat het pakketje aankomt voor de mail om te vragen om een review achter te laten…

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB