Goede producten

Anoniem

Geweldige shop, betrouwdare kweeksets.

Betrouwbaar en snel

Ik koop al jaren vloeitjes, tipjes en filters op Dutch-Headshop. Mijn bestellingen worden altijd snel en volledig geleverd. Ik kan dutch headshop iedereen aanbevelen!

anoniem

Fijne betrouwbare webshop.

Alles kwam netjes ingepakt

Uitstekende ervaring goede prijzen

Prima shop en corecte verzending en leveringen!!! Topteam daar!!

Nog nooit enig klacht gehad hier omtrend bestelling of kwaliteit v1n product!! Steeds zoals beloofd op site!! TopTeam!!love it

Dit is een aangename kennismaking

Product en levering zijn uitstekend

correcte levering

nu afwachten later meer hierover

Snel en goed blij met alles

Telkens perfecte service

Goeie producten en snelle levering

Bin sehr zufrieden

Alles wie beschrieben .

Goed spul en snelle verzending

Uitgebreide keuze op de website, ook fijn dat de beschrijving heel duidelijk is met goede uitleg zodat ook de beginnende astronaut :) gerust kan bestellen. Verzending was top, heel snel, discreet en goed verpakt en ook netjes een A4tje met uitleg er bij. Thanks all en tot de volgende bestelling!

Prima shop

Prima shop alles in huis en direct geleverd.

Positief verrast

Snelle verzending en zeer goede product omschrijving en handleiding / informatie ook na de levering

Immer wieder zuverlässig

Ich kam durch die Suchmaschine zu Dutch Headshop. Und ich bin begeistert. Recht schnell geliefert, immer korrekt. Und Ware gut. Nur einmal hatte ich einen Ausrutscher. Das kann passieren.

Ik kreeg een mailtje dat mijn bestelling retour was gegaan naar het magazijn Even netjes gebeld met de klantenservice en ze had gelijk een nieuwe order en snel binnen

Gouden leraar 1200 cc

Ondanks het aanvankelijke gebrek aan voorraad, werd er zeer snel gereageerd en werd het probleem opgelost :D Ik raad het aan!

Super Service

Top Qualität

Amazing!

I took a dose that was too large, I think about three times more, and I had two sleep paralysis episodes in the same night. That wasn’t the idea, but anyway. Calea Zacatechichi really have an effect

Ich bin beeindruckt von dem guten Service.

Auch bei einem Lieferproblem wurde sofort und sehr kundenorientiert kommuniziert. Die Lieferung kam dann auch noch zeitnah. Danke an das Team.

dutch webshop

Voor mij ideaal en zijn echt heel goed met info en allerlei andere dingen. Zit hier pas ruim een jaar en ben zeer tevreden over deze shop. Zijn altijd vriendelijk en denken met je mee.

Snelle levering , goede producten Je kan vragen stellen , beantwoorden al je vragen

Vriendelijk, Snel, aardfig en efficient - Een plezierig ervaring inderdaad

Het was absoluut een plezier :) - Sterker nog, het was bijna net zo leuk als iets wat ik zelf zou *kiezen* om te doen.

Snel gevonden wat ik nodig heb. Snel bezorgd!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB