Snel, correct en zelfs net iets meer.

Ik bestel om de x aantal tijd hier. Altijd heel correct en snel ontvangen geweest en elke keer een extraatje gekregen. Hoeft niets waardevol te zijn, een balpen, aansteker ofzo zijn al voldoende. Het is gewoon leuk het gevoel te hebben gewaardeerd te worden als klant. Vorige x zat er niets bij, vergeten waarschijnlijk. Dit hebben ze meer dan goed gemaakt door nog een kleine envelop, boordevol spulletjes op te sturen. Heel leuk!!

Had savonds besteld kwam volgende dag al

Altijd goed. Snelle verzending. Goede service

Fijn

Goede webshop, degelijk, van goede kwaliteit

Op specifieke vragen altijd binnen een dag antwoord en goed advies..

De app? Super!@

Alles prima

Gern wieder

Ruim assortiment, duidelijke website en snel en netjes verstuurd

Prima product en levering

Prima product en levering op tijd

Erg tevreden

Snelle service En eigenlijk altijd wel goed

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit artikelen. Alles komt netjes op tijd en soms nog sneller dan ik verwacht. Topservice

Highly!! recommended

!!!!!!

uitstekend

zeer snelle levering. producten zijn top echt een aanrader.

Altijd goed geholpen zelfs als ik zelf een fout heb gemaakt

Goed, en zal er zeker nog vaak bestellen

geen negative dingen ervaren krijgt wat er staat, snel bezorgd

Lekker snel geleverd en de beste prijs

Lekker snel geleverd en de beste prijs

Bester shop

Alles bestens. Schnell geliefert, Top Qualität und Kommunikation problemlos. Gerne wieder.✌️

Tevreden

Makkelijk te bestellen, af te rekenen en volgende dag in huis. Super.

Goede prijs snelle levering perfect

Diverse keren al besteld bij ze en gaat altijd snel en nog nooit problemen met ze gehad. Ook nette prijzen en ruime keuze

Super service!

Ik heb altijd zeer goede service ervaren! Het wordt altijd opgelost, ook al is het hun fout niet eens. Zeer goed te bereiken, meteen actie, en vaak nog wat extra! Ik bestel er al lang, en ben mega tevreden....

Snel verzonden

Zeer snelle verzending en top kwaliteit producten.

Toller Servie

Schnelle Lieferung.

Good stuff, fast delivery

Good stuff, fast delivery

Schnelle Lieferung

Das Paket kam sicher und gut an. Bei dem Starterkitt hatte ich mich dann aber direkt verletzt, da die Schere nicht mehr in ihrer Hülle war und ich ohne es zu sehen direkt auf die sehr scharfe Spitze gefasst hatte. Bitte verpackt die Schere noch etwas sicherer, dann 5sterne

Meermaals dingen besteld, vrienden van mij ook, alleen maar positief ! Niet duur, snelle levering en goede kwaliteit. Een regelrechte aanrader !

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB