Snel, correct, overzichtelijk! Aanrader!

Heel goed!

Alles ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Correct, snel, gemakkelijk... Ronduit geweldig!

Correct, snel, gemakkelijk... Ronduit geweldig!

Zeer tevreden!

Ik heb 7 keer kunnen oogsten van mijn paddo kweekset B+ !! In tegenstelling met sommige andere smartshops waarbij ik amper 1x enkele paddo's had. Hier een vers product. Een aanrader!!

Die Ware schnell bekommen, alles im.o.

Die Zahlungsabwicklung hat erst nach dem dritten Mal geklappt.

Top producten

Steeds goede hulp indien nodig

betrouwbaar bedrijf

Goed en betrouwbaar. Prima producten.

Razendsnelle kwaliteit voor een scherpe prijs

Goeie spullen, en veel huismerk produkten, die echt evengoed zijn dan het duurdere merkspul. Dit jaar enkel huismerkzaad gebruikt, allemaal autoflowertjes, met een gemiddelde opbrengst van 100gram (DROOG!) per plantje; I kid u not. Me very happy, me very stoned. Dutch Headschop RULES! Basta!

Geweldige ervaring

Door de snelle levering maar ook door de kwaliteit een top avond gehad.

Goede producten voor een redelijke prijs en zeer vlotte bezorging

Ik deed mijn bestelling op vrijdagmiddag, dus ik dacht; dat zal wel na het weekend bezorgd worden, maar de volgende dag had ik mijn pakketje al ontvangen! Dat is heel snel! Bedankt Dutch Headshop :-)

Schlechtester Samen, den ich je gekauft habe!

Das nicht alle Samen kommen ist normal, ist ja schließlich ein Naturprodukt. Aber Keimraten von weit unter 50% habe ich tatsächlich noch nie erlebt! Nie wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Topseller

Tolle Produkte, gute Preise und sehr guter Kontakt. Wenn es Probleme gibt, ist das Dutch Headshop Team sehr hilfsbereit.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

prima producten.. snelle levering..

prima producten.. snelle levering..

Top service!!!!!

Goed spul voor een goede prijs en snelle verzending

Leuk een extra pakje eigen merk vloei in de doos, niets mis mee, rookt lekker weg, smaakt goed, maar een premium prijs voor een huismerk vloei…

Binnen drie dagen in huis

Snelle actie! Bestelling goed verpakt aangekomen.

Zoals verwacht

Het juiste product de volgende dag in huis. Goed verpakt en zonder enige beschadiging. Zeer tevreden!

In 1 woord uitgedrukt...uitstekend!

Goed en overzichtelijke website, snelle service & levering. Een aanrader!

Correcte, zeer snelle levering.

Nette levering en goede producten

Producten werden snel geleverd en zijn gewoon goed

Nix zu meckern

Große Auswahl, Produkte und Anwendungen optimal ausführlich beschrieben, zügige Lieferung,,leider keine Kreditkartenzahlung

Alles bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en goede service.

Alleen maar positieve ervaringen.

Alleen maar positief.

Netjes en op tijd bezorgd

Product besteld. Voldoet aan mijn verwachtingen. Het was netjes verpakt en het werd op tijd bezorgd. Verder geen ervaring met de klantenservice of iets dergelijks. Niet nodig gehad en hopelijk ga ik dat ook niet nodig hebben. Ik zal hier waarschijnlijk de volgende keer weer bestellen!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB