Laden reviews...
1,665 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
The reviews consistently highlight fast delivery and high product quality. Customers appreciate the reliability of shipping and clear product information. Several notes mention good packaging and smooth ordering processes. Overall, feedback indicates a positive experience with strong support throughout the shopping journey.
Goede contact met klanten en lossen snel en eerlijk het probleem op het zaad zelf nog niet getest maar dat gaat zeker goed komen dank je wel!
Janjo
Frankrijk
Beste Janjo, wat een pech dat je pakketje kapot is aangekomen. Natuurlijk lossen wij dit voor je op, want dit mag niet gebeuren. Je email wordt a.s.a.p beantwoord.
Helaas brengen wij niet zelf de pakketten weg maar gebruiken daarvoor internationale vervoerders.
Stuur ons even een foto van je pakket zodat wij de verantwoordelijke vervoerder hier op kunnen aanspreken om te zorgen dat ze dit de volgende keer beter doen.
Team Dutch Headshop
Efficient
ndawn
Belgium
Ben heel blij :-) snel en goedverpakt geleverd.
marielle
geetbets
Uitstekende kwaliteit en levering
7 June 2026
Ron
Gouda
volgens voorschrift behandeld en ontkiemen in aarde gestopt. Helaas ontspruit niet. Vr, Gr,
Beveelt niet aan
E. Smallenburg
kortenhoef
Beste E,
Wat vervelend dat het niet gelukt is!
We gaan je even via de mail beantwoorden, want dit soort dingen kun je altijd bij ons melden en we gaan je altijd helpen!
Team Dutch Headshop
Seppe
Malle
Waardeloos. Gisteren een bestelling geplaatst en niets van een bevestigingsmail ontvangen. Met de waardeloze AI bot lopen chatten, die me niets verder helpt. Krijg telkens hetzelfde te horen en wordt niets verder geholpen. Heb geprobeerd het contact formulier in te vullen, maar als ik op "bevestig" druk herlaad alleen de pagina, er gebeurt verder niets. Een email gestuurd en nogsteeds geen antwoord. Het enige contact wat je krijgt is AI, ongelofelijk irritant. Mijn bestelling was niet goedkoop en deze site begint te lijken op een ****. Ik had hier besteld vanwege de snelle bezorging omdat wat ik besteld heb ik echt snel nodig heb, maar ik krijg niet eens een duidelijke bevestiging van mijn bestelling of reactie op mijn mail. En nu zie ik ineens allemaal slechte beoordelingen. Waarschijnlijk de laatste keer dat ik hier bestel.
Beveelt niet aan
Tanja
Groningen
Beste Tanja, ik zie dat je gisteren een paar minuten voor 17 uur hebt besteld. Je bestelling is goed ontvangen en maandag sturen wij hem op. Check even of de bevestigingsmail in je spamfolder zit, dat gebeurt soms. De mail is namelijk wel verstuurd naar het emailadres in de bestelling.
Vanaf 17 uur zijn wij helaas gesloten en begint ons weekeind, kan het zijn dat je mailtje na die tijd bij ons is binnengekomen ? In ieder geval excuus voor het ongemak.
Team
Dutch Headshop
Makkelijk besteld, snel geleverd en goede prijzen. Gewoon goed!
Mike
St Willebrord
Hoi, fijn om te bestellen,, ALWAYS..
Bas
Veenoord
Nou ik heb de zaadjes geplant en geënt maar niets uit gekomen
Stefan
Meerssen
Aangeraden super goed
Peter
Roeselare
Als onervaren kweker, ben ik heel tevreden met alle info die ik gevonden heb om alles goed te laten verlopen.
Carine
Temse
Betrouwbare winkel met super leuk, gevarieerd assortiment met snelle levering.
Dolores
Haarlem
koop er al jaren met steeds goede zaadjes en andere producten echt super goede web schop , en blijf dat natuurlijk doen mvg herman
Herman
zwolle
Ik ben nog nooit ******en thuis gekomen. Altijd correct.
Pepijn
Herzele
Snelle levering! Erg goede kwaliteit van de truffels...omschrijving van product is precies zoals de ervaring!
Rick
Gouda
Geen verbeterpunten. Mijn favoriete
Karel
Ommen
Einfache und unkomplizierte Abwicklung!
Benjamin
Hamburg
Goedemorgen producten,steeds tevreden
Marc
Mechelen
Een ‘beginners’ groei en bloei plantenvoeding gekocht. Planten sloegen meteen aan. De rest van de kamerplanten overigens ook!
Maxim
Amsterdam
Heel snel gekregen ale informatie over de paddenstoelen en hoe te starten Ik hope dat de stappen zijn hetzelfde als andere paddestoelen
Michael
Den Haag
Maar helaas van de 3 pitjes maar 2 ontkiemt alles volgens aanwijzing
Patricia
Sittard
De helft goedkoper dan in de winkel en supersnel in huis.
2 June 2026
Barbara