Zuverlässig und schnell

Bin sehr zufrieden. Die Lieferung erfolgt schnell und gut nachvollziehbar. Die Produkte waren immer einwandfrei und gut verpackt. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima uitleg en startset voor beginners!

Nog nooit een plantje gekweekt, maar met deze set moet dat lukken. Erg compleet, duidelijke uitleg en fijne prijs. Leuk!

Schneller Versand, stabiles, neutrales Päckchen, Ware ordentlich verpackt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede prijzen en uitgebreide informatie

Snelle levering Netjes verpakt Met de nodige informatie Prima en veelzijdig assortiment Goede service en kwaliteit bewaking Indien niet goed lossen ze het voor je op.

Snelle levering en goede site en behulpzame bot

Prima in orde

Pakketje nooit ontvangen en wacht nog op een oplossing

Pakket nooit ontvangen en wacht nog op een oplossing

Kwalitatief uitstekend.

Er word altijd goede service verleend en snel geleverd!

Correct

Goed dat je er info, kiemset en naamkaartjes bij krijgt. Dat is zo niet bij wietzaadjes.nl

Snelle service.

Snelle service/levering. Alleen komt mijn zaadje niet uit helaas.

Goede en snelle afhandeling

Bestelling vrijdag geplaatst, zaterdag al bezorgd.

Bomba

Zeer tevreden, uitstekende verkoper. Ik koop hier al voor de derde keer. Eén keer zijn er drie zaden niet ontkiemd, en toen stuurde hij nog eens drie extra zaden op. Heel erg bedankt! Ik wens jullie veel succes met jullie werk. Met liefde en respect, Giedrius ;)

Uitsekend

Zeer goede ervaringen.

Goede communicatie en vriendelijk

Top huismerk zaadjes

Vlotte service en snelle levering

Overwegend goede ervaringen, goede service en snelle levering maar wees voorzichtig met hun calculator voor paddo's. Hun dosis voor een milde trip bezorgde mij en 3 anderen een bijna dood ervaring

Alles perfekt !

So macht es Spass, danke.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Breed assortiment, ook voor de mediwiet gebruikers. Snelle levering, nette prijzen en een zeer duidelijke uitleg hoe je de zaden moet laten ontkiemen. En als dat dan een keertje toch niet lukt, sturen ze gewoon nieuwe op. Dat is zo lief!

Tevreden

Makkelijke keuze met de goede beschrijving , discrete levering.. snel top

Tot nu toe prima ervaring zaadjes net ontkiemt behalve 2 dus ben benieuwd

Zo hoort online bestellen te gaan

Ik heb tot nog toe na 30 bestellingen geen enkele klacht wat zeer zeldzaam is.

Goede service en producten

Duidelijk, goed geprijsd en snelle goed verpakte levering.

Totaal niet releurgesteld met wat ik heb ontvangen en hoe het beschreven werd. Zodoende al meerdere Bestellingen gedaan en ga zodirect nog een bestelling plaatsen. Top

Snel bezirgd

Alles ok ...

Bestelt, en zeer snel gekregen.

snel geleverd, en mooie uitleg erbij.Thanks

Netjes en snel geleverd

Goed op de hoogte gehouden, veel keus, betrouwbare levering, kortom wat mij betreft een topbedrijf

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB