Kwalitatief goede artikelen zeer tevreden !

Zaadjes besteld. Snel bezorgd , leuke opstart spullen erbij om te ontkiemen. Gewoon super

Fast Service, fast answer of my question.

Fast Service,fast answer of my question.

Super zeer tevreden

Ich bin zufrieden mit denn Samen

Hallo, Ich bin mit denn Samen zufrieden mehr leider nicht. Ich habe immer wieder nachbestellen müssen da viele einfach nicht aufgegangen sind im Schnitt gehen von 3 immer nur einer auf aber da ist dann alles Top bei dem einen und die Qualität gut. Leider ein großer Verschleiß an Samen.

Goede snelle service

Goed aanbod, prijs redelijk goed

Mega Produkte, Tip Top Kundenservice, Bezahlung und Lieferung einfach Klasse.

Danke selbst die dümmsten fragen werden beantwortet, ihr seit super super schnell. Bezahlung geht einfach, Lieferung bis Deutschland Klasse und schnell. Für die deutsche Post könnt ihr im Moment nichts. Absolut zufrieden stellend.

Altijd top in kwaliteit en levering

Bestel hier al jaren als ik iets nodig heb, nog nooit teleurgesteld in de kwaliteit, levering of klantenservice.

Altijd goed

Nooit geen problemen goede kwaliteit prijs verhouding

Gern wieder!!!

Mooie kwaliteit, goed contact en super service

Ik bestel al aantal jaren een paar items per jaar bij vragen/support snelle en inhoudelijke reactie. Items zijn van super goede kwaliteit, duidelijke website met tips, snelle anonieme verzending en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ga zo door!

A wonderful shop

I have made several orders and they have all been correct and well packaged. The one time I was sent the wrong thing I sent their support an email and a picture of the item later the correct product was on it's way at no etra cost to me! A wonderful customer eperience, specially since I obviously speak english and they had to adapt for me.

Zeer ervaren!!

Topservice!!

Top kwaliteit!

Top kwaliteit zaadjes, ook de meegeleverde ontkieming zakjes worden erg gewaardeerd. Dus Top bedrijf met top kwaliteit!

Snelle en correcte levering

Makkelijk te bestellen en duidelijke site

Lieferung problemlos und easy.

Bislang nur gute Erfahrung,siehe oben. Von meiner Bestellung 3 Samen zum Keimen gebracht,alle problemlos gekeimt.Freue mich schon auf die anderen. Liebe Grüße Heide

Top zaak

Super snelle levering had 3 zaadjes besteld en kreeg er nog 1 gratis bij super leuk benieuwd eruit komt heb hier vaker besteld en dat blijf ik ook zeker doen

Lekker ontspannen op mijn bank mede dankzij jullie.

Je moet de Silver haze lekker buiten laten groeien. Dan krijg je een gelukkige dame waar je heel veel plezier van hebt.

Schnell und zuverlässig

Die Ware wurde schnell ausgeliefert und ist von guter Qualität.

Snelle levering en anoniem

Heel erg Fijn

Goede klantenservice duidelijk en kwalitatief goede producten en keuze

Geen commentaar alleen lof

Rundrum zufrieden!

Ich habe schon ein paar mal hier eingekauft (Samen und Bio-Dünger) und bin mit der Qualität sehr zufrieden. Ich hatte zwar auch mal Pech mit einzelnen Pflanzen, das lag aber an mir und/oder dem Wetter. Einmal hatte ich allerdings auch Samen, die nicht gekeimt hatten, dafür habe ich aber Ersatz bekommen. Danke & weiter so!

In 1 woord ook goed. Top

Goeie service

Goed spul

5 + 1 zaden besteld maar 4 + 1 ontvangen Helaas.

Als er een product niet goed is, wordt er zonder dat ik het hoef terug te sturen nieuwe verstuurt.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB