Top service!

alles tipptopp

ausführliche erklärung der produkte, schnelle lieferung, sauber verpackt, was will man mehr

Slechte service

ik ben nu al 2 weken op een bestelling aan het wachten, heb gemaild met hun geen reactie, ze sturen wel hun nieuwsbrieven, ik zeer ontevreden hierover

Goeie sevice

Bestel hoer wel vaker, altijd goed!

snelle service

goed assortiment

Schnell und bequem

perfect

awesome products

Goede kwaliteit, snelle service

De truffels zijn van goede kwaliteit en de bestelling is snel en discreet bezorgd. Duidelijk en handige informatie op de site.

1 van de 4 zaden is uitgekomen.

Na het ontkiemen heb ik de zaden in aarde gedaan. Alleen 1 zaadje is uiteindelijk uitgekomen.

Goede producten en service, bezorging was eerder beter

Al vaak diverse producten gekocht, goede service en aanbod. Alleen bezorgde jullie eerst met postnl en nu met een andere bezorger waardoor ik pakketten niet meer op een postpunt kan laten leveren, dat stoort mij.

Onverwacht positief

Wanneer je online kiest voor een webshop maak je natuurlijk aannames over de te verwachte service, maar in dit geval werd deze verwachting zwaar overschoten. Geweldige persoonlijke service en ik kan zeggen, een super informatieve website!

Zaadjes besteld 2 waren er niet uitgekomen Gemaild heel vriendelijk Goede uitleg En krijg opnieuw opgestuurd!

Mooie duidelijke online site met voldoende info over de verschillende producten.makkelijk besteld , snel en discreet geleverd en bovendien voorzien van een mooie starterskit. Een aanrader

Alles keurig ontkiemt. Huismerk

Prima zaadjes

Dutch Headshop is professioneel, volledig, correct en heeft een snelle levering.

De webshop is goed en overzichtelijk ingericht, en wat ik fijn vind is dat er ook allerlei do's en dont's op staan vermeld om tot een goed eindresultaat te komen. Er is een ontzettend ruim aanbod, en voor nette prijzen.

Meestal tevreden

Meestal tevreden maar nu voor een brievenbuspakketje dat vrijdagochtend besteld is moeten wachten tot woensdag tot het aankwam. Niet van jullie gewend dat het zo lang duurt. Ook een vreemde last mile bezorger waar ik mijn adres moest bevestigen maar dat lag steevast buiten hun bereik, met grote frustratie tot gevolg.

Prijs kwaliteit in orde, snelle levering. Handige uitleg bijgeleverd.

Altijd snel en correct!

Snel binnen en klopte allemaal perfect

Goede kwaliteit

Is altijd goed , je krijgt ook altijd iets extra's erbij. En komt altijd op tijd.

Goed.

Goed.

Ik ben er superblij mee alles netjes verpakt. Jullie zijn de beste heel hartelijk bedankt.

Top Verkäufer

Seit vielen Jahren kaufe ich bei Dutch Headshop und war immer voll zufrieden. Gute Ware, gute Preise, schnelle Lieferung und guter Kundenservice.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijk bestellen en snelle levering

De titel omvat alles.

Snel besteld, snel geleverd

Makkelijk te bestellen, altijd voorraad en snel geleverd

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB