Goede CBD-olie

De CBD-Olie die ik had besteld is van goede prijs/kwaliteitsverhouding en het product werd binnen 1 dag geleverd. Klantenservice ook vriendelijk.

Geweldig en snelle levering

3 van de 5 uitgekomen

Raimbow mix besteld Alles ontkiemt via het ontkiemsetje maar er zijn er maar 3 uitgekomen. Voorgaande jaren wel vaker wat besteld hier verder gewn problemen gehad

Alles wat word aangegeven, word aan de verwachting voldaan.en goede service

Genial

Im allgemeinen finde ich den Shop Spitze. Es gibt sehr viele Anleitungen und Infos. Wenn man sich daran hält bekommt man super Pflanzen.

stabile Phänotypen, Statistiken sehr realistisch

Ich habe bereits mehrfach von der Hausmarke Samen bestellt und muss sagen, dass Preis-Leistung in einem sehr guten Verhältnis steht. Der Kundenservice konnte meine Fragen sehr schnell beantworten. Daher eine definitive Empfehlung! Bitte führt das Geschäft weiter so gut wie jetzt

Prima bedrijf

7 bestellingen verder. Altijd goed gekomen.

Èèn van de betere!

Geweldig.

Vlotte afhandeling bestelling

Dankzij corecte keuze van koerier (bpost die pakjesautomaten heeft) en snelle verwerking van bestelling door jullie heb ik mijn order snelle ontvangen dan verwacht

goede service

klantenservice reageert snel, had een paar zaden die ontkiemt waren, had ze in de aarde gezet maar sommige kwamen niet uit, heb een hele nieuwe rainbow mix van 5 zaden opgestuurd gekregen die 3 dagen later op de mat lagen, vriendelijke mensen met een goede service, kortom top bedrijf

Betrouwbaar en snel

De webshop voor de echte canabis liefhebbers, top website, en altijd snel in huis.

Zeer goed en snel

Zeer tevreden over het product

Umfassende Informationen zu den Artikeln, schnelle Abwicklung und vor allem unkompliziert.

siehe oben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een goede ervaring bij elke bestelling!

Elke bestelling die ik doe is er een die soepel en vlot verloopt. Gaat het een keer niet goed? (voornamelijk fouten van de bezorger) Dan wordt dat in no time rechtgezet. Ook als je een vraag hebt voor de klantenservice hoef je niet lang op een antwoord te wachten. Het kan niet altijd 100%,vlekkeloos gaan maar als dat gebeurd weet je zeker dat het snel, goed en netjes opgelost word en dat is ook veel waard! Er word altijd hoge kwaliteit geleverd en volgens de beschrijving. Ik koop hier met een gerust hart!

Geweldig prachtig mooiiiii

Service top snelle levering niet duur duidelijkheid overal in topperrrrrssss

Snelle levering.

Zuverlässiger Verkäufer, schnelle Lieferung!

Ich bin Neukunde. Die Online-Oberfläche und die große Produktauswahl gefallen mir auf den ersten Blick. Einkauf und Bezahlung sind einfach und schnell. Die Produktinformationen sind zufriedenstellend! Alles bestens!

Snel en goed geregeld

Goede uitleg op de site , bestellen en betalen, en de volgende dag thuis. Top

Altijd zeer tevreden

Goede producten en correcte prijzen

Tja wat kan ik zeggen snelle levering

Snel geleverd, goede site.

Verpakking met handleiding. Groot pluspunt. Het betreft weed zaad. Nog even wachten dan kan ik daar ook een mening over geven. 3 van de 5zijn aan het ontkiemen. 2 zijn hard aan het werk om te ontkiemen.

Service impeccable

Réaction rapide et efficace pour un problème de disponibilité. Et comme toujours des produits de qualité

Uitstekende prijs, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering.

Ruime keus, Uitstekende prijs, Goede prijs/kwaliteit verhouding, Snelle levering. Waarbij je over voortgang ervan goed geïnformeerd wordt.

Blabla

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.