Sehr freundlich und übersichtlich gestaltete Internetseite, welche auch gute Produkte diskret und si

Nach kurzer suche Internet wurde ich auf ihre Internetseite aufmerksam, und da mir das layout zusagte, entschied ich mich kurzer Hand, was ich auch vorhatte, ein Produkt zu ordern, mit dem ich auch bei Bestellungseingang zufrieden war.

Goede ervaring

Duidelijk beschreven makkelijk besteld en snel geleverd . Uitstekend keuze om te bestellen

Altijd goed ervaring, in het bijzonder helpdesk

Altijd goed ervaring, in het bijzonder helpdesk

Zaden kiemen moeilijk en komen niet op

10 zaden gekiemt volgens instructie vervolgens gepoot. Na 10 dagen niets opgekomen. Totale mislukking

best experience ever, super fast shipping and the product is really good. thx guys :)

Schnell und zuverlässig

Bisher hatte ich bei keiner Bestellung Grund zum Klagen.

Excellent service

Excellent service, as usual. Thank you.

Overtreft mijn verwachtingen

Goed geïnformeerd, snelle levering, discreet verpakt.

Schnelle Lieferung und gute Samen

Lieferung ging fix. Samen sind sehr gut. Habe 5 Samen dieses Jahr (vor einem Jahr gekauft) eingepflanzt und sind 4 von 5 aufgegangen. Die von diesem Jahr gingen alle auf. Ich bin sehr zufrieden!

Ik heb zowel de communicatie goed gevonden en de producten.

De items zijn vlug aangekomen.

Er was 1 product niet leverbaar snel gemaild en een vervangend product gekregen

Altijd goed !!

Goede producten en snelle levering. Ben altijd heel tevreden

Prima Service

Prima Service, prima Qualität

Alles is (naar mijn ervaring) positief

Goede kwaliteit producten, snelle levering en een overzichtelijke webshop waardoor producten makkelijk te vinden en bestellen zijn.

Van een goede zaad komt een goede plant.

Ik verzorgd de planten heel goed en na 6 maanden kreeg ik een goede oogst, alleen de autoflowers heeft minder oogst.

Goede site en snelle levering.

Bestel, Betaald en binnen 2 dagen binnen. Erg tevreden.

Enorm goed

Duidelijke site snelle levering en goede tips

Goede Kwaliteit Met Een Snelle Levering

Gewoon Toppie...We geven nog geen 10 uit gewoonte.

Schnell und gute Qualität

Schnelle Lieferung und gute Qualität

Alles perfekt

Ich habe schon öfters bei Dutch Headshop bestellt und bin mit der Preis Leistung sehr zufrieden und die Lieferung ist perfekt innerhalb 2-3 Werktagen war jedes Paket da!

Super service!!

Al je vragen ,hulp ….. telkens antwoord gekregen tijdens kantooruren zoals het beschreven staat voor contact. Doe zo verder.

Goed en snel geleverd!

Goed en snel geleverd!

Eerste oordeel is top!

Om te beginnen was de levering al top, binnen 2 dagen mijn bestelling in huis. ‘S avonds de paddo kweekset geprepareerd volgens de duidelijke handleiding die werd gemaild op dag van ontvangst. Eerdere ervaring met een andere winkel liep uit op een teleurstelling (kan aan mij gelegen hebben of aan de set, geen idee). De geleverde Golden Teacher vandaag geoogst, 2,5 week na het voorwerk. Mooi grote paddo’s die nu in de droogfase zitten. De bak puilde flink uit, ongeveer 3 kwart vol. Benieuwd naar het effect!

Problemlose Bestellung und Unterstützung

Die Informationen sind aussagekräftig, die Filermöglichkeiten hilfreich und der Kundenservice antwortet schnell und verdient seinen Namen. Alles prima - gerne wieder!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk