Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bestelling werd netjes aan huis afgeleverd.
18 June 2023
Werner.
Gilze
Snelle levering. Bij levering was een blusser gaan lekken door schuld van vervoerder. Zonder veel woorden is direct een nieuwe blusser geleverd. TOP!!!
11 February 2022
Jan
Stein
Vlotte, snelle levering. Keurig verpakt
6 June 2021
ELS
MAASDIJK
Wij bestellen hier regelmatig, goede en snelle levering
5 June 2021
Jerry
Doorn
Snel geleverd, ruime sortering voor een scherpe prijs.
Michaël
Ruinen
Binnen een dag geleverd, top product
A
R
No nonsens Site, gemakkelijk te bestellen en supersnel geleverd. Tevens blusmiddelen geleverd inclusief keuring. Top. Bedankt. Grt Geert.
Geert Bos
Drachten
Snel geregeld Vlotte beorging
Marco
ZOETERWOUDE
Het product is precies wat ik ervan verwacht had en de levering en service waren ook uitmuntend goed
Steven
Dordrecht
product als verwacht en snelle levering
20 January 2021
Jan Peter
Den Haag
Gewoon goed.
19 January 2021
Marius van Egdom
Rhenen
Snelle levering van zeer prijsgunstige brandpreventie middelen.
Jurrie
Amstelveen
We hadden twee brandblusser besteld. Maar bij ontvangst bleek een blusser beschadigd aan handvat (leeg gelopen) Hier melding van gemaakt en beloofd dat er een nieuwe gestuurd zou worden. Tot op vandaag nog niets ontvangen. Gaan er van uit dat dit goed komt.
A
Rosmalen
MICHEL DORRESTIJN
Ede
Moest drie bestaande brandblussers laten onderhouden echter dit bleek duurder dan drie nieuwe 6 liter schuim blussers. ‘S avonds besteld, dag later in huis. Prima service!
Cor
Heerewaarden
Fijn geholpen. Ik had het onderdeel fout besteld, maar kon snel ruilen. AANRADER!!
3 December 2020
Patrick van der Ben
Groningen
Prima snelle levering.
25 November 2020
Albert
Nijkerk
Vlug geleverd en goeie prijzen.
14 September 2020
Nico
Voorburg
prima webwinkel scherpe prijzen en de bestelling keurig verpakt snel geleverd , ik weet niet wat je daar nog aan kunt verbeteren en verbaas me dan ook niet over de hoge rating .Ga zo door
13 September 2020
pjvisser
tiel
Fijn dat er een kleine blusser beschikbaar is, die niet te duur is. Zo ga je vaker vernieuwen, dus ook u bent er beter mee.
12 September 2020
E W M
Egchel
zeer betaalbaar, en supersnelle levering. Geeft weer een veilig gevoel. BEDANKT !!
7 September 2020
Esdert
Oude Pekela
Na een goed advies de lithium brandblusser A ( en een kleine AB ) gekocht tegen een scherpe prijs. Uitproberen kan niet want dan moet er eerst brand zijn en hopelijk blijft me dat bespaart! Echter, het geeft wel meer rust , te weten dat je voor veiligheid kiest onder extreme omstandigheden. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en correcte snelle levering.
30 August 2020
Tine
‘s-Hertogenbosch
Duidelijke website, goeie prijs en snelle levering. Geheel naar verwachting
24 August 2020
Maurice
Valkenburg
Snelle levering. Goede prijzen.
23 August 2020
Herman
Koningsbosch
nieuwe blussers zijn prijs technische goedkoper dan tot 5 blussers laten herkeuren. snelle levering en we kunnen weer voldoen aan de komende iso inspectie
14 August 2020
Alex
Zaandam
Brandblusser XL is dé toonaangevende webshop in brandpreventie artikelen! Wij leveren brandblussers, rookmelders, blusdekens tot aan brandslanghaspels van de hoogste kwaliteit. Doormiddel van goede afspraken met onze leveranciers bieden wij een hoge prijs-kwaliteit verhouding aan. Al ons apparatuur is goedgekeurd volgens de laatste normen en worden voorzien van een controle sticker indien nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Oosteinde 41974
2991LG Barendrecht