Pluspunten

Goede prijs, snelle service en duidelijke site.

Pluspunten

Erg blij met de prijs verhouding op de website. Info is duidelijk.

Pluspunten

Fijne klantenservice, beantwoorden de vragen duidelijk. Aanbod is meer dan voldoende! Fijn gevoel dat ik een brandblusser in m'n huis heb. Top!

Pluspunten

Zeer snelle service en goed produkt. had er brandblussers besteld en deze waren prijsgunstig en goed van jaartal en kwaliteit. zekere aanrader!

Tip: Goede service, zeker zo behouden. er was een klein probleem op de betalingsite en ze reageerden adequaat en stuurden bovendien hier nog een extra brandmelder cadeau! Toppie

Pluspunten

ALLES WAS SNEL BINNEN! bedankt voor de service

Pluspunten

Bedankt voor de adviezen en snelle levering!

Pluspunten

Prima service, en zeer betrokken

Ik zou ze niet weten

Pluspunten

Positief

Pluspunten

Polmai heeft bij ons de brandbeveiliging in onderhoud. Altijd alles op tijd gereed en schappelijke prijzen. Vooral de no nonsense maar goede af- en behandeling is prettig samenwerken.

Pluspunten

Polmai heeft bij ons in het bedrijf het onderhoud gedaan. Zij wisten precies waar ze het over hadden het tekort van blussers de juiste plekken ,en de veiligheid.Alles is keurig geregeld en werken netjes laten geen troep achter zich. Wij zijn er zeer blij mee.

Geen.

Pluspunten

Zeer snelle service en vakbekwaamheid weten waar zij het over hebben.

Pluspunten

Blij met de bestelde producten. Gekocht na goed en snel advies via de e-mail.

Pluspunten

Uitstekende service, duidelijk advies waarbij rekening gehouden wordt met wensen, maar ook mogelijkheden van de klant

Pluspunten

Zeer snelle levering. Vriendelijke mensen en ze denken in oplossingen en niet in problemen. Andere bedrijven kunnen nog leren van hen. Mooie en kwaliteitsproducten hebben ze en met name de FireFox. Ga binnenkort weer bestellen bij ze en zal anderen ook aanraden om hier te bestellen.

Geen verbeterpunten nodig.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, gunstige prijs !!

Pluspunten

Snelle verzending, groot aanbod

een ander leveringsbedrijf. DPD tot 2 keer toe niet geleverd terwijl ze dit hebben aangegeven te doen.

Pluspunten

Prijs/Kwaliteit is uitmuntend

Pluspunten

Goed advies en hulp! Weten waar ze het over hebben, professioneel Afhandeling snel en correct Gewoon goed!

Pluspunten

Goede website, Snelle levering

Ik heb een 2e hands blusser gekocht. Technisch perfecte staat alleen beetje schoonmaken was niet overbodig geweest

Pluspunten

Geen problemen

Pluspunten

Zeer snelle service & duidelijke informatie op de website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging! Mooie uitstraling van de rookmelders.

Rookmelders niet heel gemakkelijk te bevestigen. Heb er 2 besteld, waarvan 1 niet het groene lichtje geeft.

Pluspunten

duidelijke site, prijsverhouding goed, bezorging snel en accuraat. oplossingsgericht.

Pluspunten

Vlotte levering goede poducten

Oosteinde 41974

2991LG Barendrecht

010-292 73 84

Over Brandblusser XL

Brandblusser XL is dé toonaangevende webshop in brandpreventie artikelen! Wij leveren brandblussers, rookmelders, blusdekens tot aan brandslanghaspels van de hoogste kwaliteit. Doormiddel van goede afspraken met onze leveranciers bieden wij een hoge prijs-kwaliteit verhouding aan. Al ons apparatuur is goedgekeurd volgens de laatste normen en worden voorzien van een controle sticker indien nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie!