Pluspunten

Snelle verzending, klantenservice zeer behulpzaam en vriendelijk. Ik heb jullie gevonden via Facebook. De reclame die jullie daarop maken is toppie!

Pluspunten

Hier een terugkerende klant. Super snelle levering, ook internationaal geen enkel probleem. Complimenten!

Pluspunten

Redelijk goede website, vlotte levering.

Track en Trace

Pluspunten

Wederom een bestelling gedaan voor mijn bedrijf! Dezelfde service en snelheid zoals ik gewend ben. Ga zo door jongens

Voor mij geen verbeterpunten, alleen maar +++!

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering

Pluspunten

Een hoop brandveiligheidsproducten besteld bij Brandblusser XL. Na het zien van de webshop en hun uitgebreide assortiment een aantal dingetjes besteld. Zeer vlotte afhandeling. Mijn complimenten jongens! Daarom vanuit mijn vakantieadresje in Duitsland een review! Toppers! Ga zo door.

Pluspunten

Zeer nette service, vriendelijk personeel. Aangeraden bij mijn collega's en partners! Super prettig zaken doen.

Pluspunten

Snelle reactie. Goed geadviseerd mbt de juiste materialen. Supersnelle levering

Pluspunten

Snelle levering en goede service met een gebroken onderdeel tijdens verzending

Pluspunten

Snelle levering., simpel in gebruik, gebruiksaanwijzing is erg duidelijk

geen

Pluspunten

Wat een topservice! Krap anderhalf uur nadat ik online 5 brandblussers besteld had, stond de chauffeur al op de stoep met onze bestelling. Ik was totaal verrast!

Pluspunten

Snel antwoord op een aantal vragen. Fijne telefonische feedback. Ik wilde het pakketje ophalen om de verzendkosten te besparen, alles stond klaar volgens afspraak en netjes verpakt. Wilt u een brandblusser kopen in Barendrecht doe het dan bij deze betrouwbare partij, ze kunnen mijn brandblusser ook jaarlijks keuren!! BrandblusserXL is top. Bedankt

Niets

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt, snelle reactie op vragen

Pluspunten

Goed telefonisch advies.

Zo niets wat ik kan bedenken. Oh het enige wat ik miste waren 2 schroefjes met pluggen om het houdertje aan de muur te kunnen bevestigen. Maar dat is een klein detail.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte aflevering en correte informatie

die kan ik niet bedenken

Pluspunten

Zeer goede technische en vakkundige voorlichting Zeer snelle reactie op mail en/of telefoon Snelle levering Zeer correct bedrijf. Gewoon doen wat ze beloven Zeer goede service Goede prijs- / kwaliteitverhouding

Geen verbeterpunten en/of tips

Pluspunten

Pluspunten

Wat een top bedrijf! Snel, vakkundig en bovenal eerlijk! Iedereen aan te raden Mvg Dennis (Almere)

Pluspunten

Fantastisch advies gekregen voor het plaatsen van rookmelders in mijn nieuwe huis en deze waren super snel geleverd.

Oosteinde 41974

2991LG Barendrecht

010-292 73 84

Over Brandblusser XL

Brandblusser XL is dé toonaangevende webshop in brandpreventie artikelen! Wij leveren brandblussers, rookmelders, blusdekens tot aan brandslanghaspels van de hoogste kwaliteit. Doormiddel van goede afspraken met onze leveranciers bieden wij een hoge prijs-kwaliteit verhouding aan. Al ons apparatuur is goedgekeurd volgens de laatste normen en worden voorzien van een controle sticker indien nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie!