Wij kwamen onverwachts aan de deur en werden heel vriendelijk geholpen
Goede spullen, vlotte levering, al jaren een tevreden klant!
Einfach zu bestellen weil gute Homepage, gute und schnelle Abwicklung und auch die Lieferung funktioniert. So sollte es immer sein. :-)
Een breed aanbod met duidelijke uitleg. De bestelling is altijd snel in huis.
Snelle service en betrouwbaar!
Snelle levering, kwalitatieve producten!
Schnelle Lieferung und schnelle Rückmeldung
snel & betrouwbaar
Einfache Bestellung, und diverse Zahlungsmöglichkeiten.
Goed geholpen met vriendelijke medewerker
Ich bin rundum mit Allem zufrieden, da ich sicher bin, meine Wünsche erfüllt zu bekommen.
zoals altijd, goed
Danke für die wieder sehr schnelle Lieferung.
Schnelle Lieferung super Produkt
Op zondag besteld, dinsdagmiddag de bevestiging dat het pakket was verstuurd. De overdracht van Post NL naar Hermes Duitsland heeft langer geduurd dan andere keren. Misschien vanwege de vakantieperiode. Pakket pas op vrijdag ontvangen.
Hallo Habe ich die Möglichkeit, das ich diese Ware zurückgeben kann ?? Ich habe jetzt zwei Tage eine Kapsel genommen und starke Kopfschmerzen gehabt . Freundliche Grüße Susanne Mietzsch
Guten Tag, Frau Mietzsch, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid, dass die Lieferung Ihres Pakets länger als erwartet gedauert hat. Ich sehe, dass wir Ihre Bestellung noch am selben Tag verschickt haben, es in Deutschland jedoch zu einer leichten Verzögerung kam. Unser Kundenservice wird sich in Kürze mit Ihnen in Verbindung setzen. Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag und freundliche Grüße, Team Gezondheid aan huis
Me llegó en el tiempo que me dijeron
Echte professionals. Alles perfect.
I am very happy with how the order was placed and the delivery.
Product wordt snel en netjes bezorgd. Kwaliteit heel goed. Communicatie verloopt goed. Heel tevreden ben ik over alles.
Jammer dat er verzendkosten bijkomen, dat maakt de medicatie duurder
Beste mevrouw Tongeren, Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij te vernemen dat u zo tevreden bent over ons. Wat betreft uw opmerking over de verzendkosten; binnen Nederland komen de verzendkosten te vervallen bij een bestelling vanaf € 45,00. Wellicht dat u een volgende keer uw bestelling kunt aanvullen met andere drogisterij-artikelen om zo boven de verzendkostengrens uit te komen? Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Fijn product heerlijk en huid neutraal.
Ich war mit der Bestellung sehr zufrieden. Die Salbe gibt es leider nicht in Deutschland. Der Versand genug sehr schnell, wie auch die Kommunikation! Dank
Prima website, snelle levering. Alles naar verwachting!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD