Overzichtelijke website met goede producten voor een goede prijs. Zeer tevreden.
Na plaatsen van de bestelling werd nagevraagd of alles goed is verlopen en omdat dit niet het geval was werd het alsnog mogelijk gemaakt. Daarna snel geleverd.
Het is fijn dat je weet dat iedere bestelling altijd dik in orde komt. Zorgvuldig verpakt. Altijd een perfekte houdbaarheids datum. En snelle bezorging. En scherpe prijzen. Gewoon vertrouwd!
Netjes en snel geleverd
Ik bestel al jaren, en de service is nog steeds optimaal.
Groot aanbod en goede service. Helemaal tevreden :)
Altijd snelle en vlotte levering.
Es gab kurzfristig eine Unstimmigkeit, da ich keine Bestell bzw. Versandbestätigung bekommen habe. Nach einem kurzen Anruf stellte sich heraus, dass sich in der E-Mail ein Fehler eingeschlichen hatte. Letztendlich recherchierte die Dame, dass das Paket schon beim Nachbarn lag.
Es hat mal wieder alles funktioniert, von der Bestellung bis zur Lieferung
Ben zeer tevreden met de crème tegen psoriasis. Na 3 dagen al heel goed resultaat! En razendsnel bezorgd, dat ook nog.
Goede service, levering en kwaliteit
Een goede ervaring
Zoals altijd goede producten, snel en netjes geleverd!
Snelle levering en goede producten. Doen gewoon wat ze moeten doen.
De prijzen van de gekochte artikelen goed vergeleken met andere sites en deze is goedkoper en bij sommige producten hetzelfde. Verzending ouderwets snel, goed verpakt, blij, blij
Snelle levering en prima product
Gied bedrijf. Doen altijd wat ze beloven. Goede kwaliteit producten en aktijd netjes op tijd geleverd ! Inmiddels mijn 28ste bestelling al !
Besteld vandaag en morgen heb je je het echt al in huis. Goede keuze in producten Heb je een vraag krijg je ook een duidelijk advies Kortom fijne online shop
Perfekte Produkte und schnelle Lieferung
Uw produkt(en) zijn ons reeds langer bekend, evenals uw betrouwbare logistiek en communicatie. Daarom blijven wij een trouwe klant bij "Gezondheid aan huis". De levering was zoals steeds, snel en keurig op tijd. De communicatie over de stand van de bestelling en de levering: TOP!
Sehr freundlich , Schnell , unkompliziert und sehr hilfsbereit wenn's um eine höhere Sammelbestellung geht. Immer wieder gern. Top Qualität der Artikel.
vlot en correct
Reeds enkele bestellingen gedaan en telkens heel vlot en correct afgehandeld.
Makkelijk om allerlei te bestellen Die korting actie van 2.50 vind ik ook leuk.
Excellent experience as always
4 Lorentzstraat A