Snelle en correcte levering, kwaliteitsvolle producten aan een eerlijke prijs
Op tijd geleverd.heel goed verpakt Goeie service
Immer wieder gerne bestelle ich aus dem reichhaltigen Angebot
Makkelijk te bestellen, snelle en correcte levering..!!
Een zeer prettige webwinkel!
Preise, Lieferung und Internetauftritt sind perfekt
Ein recht herzliches Dankeschön!! 1A Ware, Ich bin sehr zufrieden und kann es nur weiterempfehlen!! Danke
Heel gemakkelijk om herhaal recepten te gebruiken en om brieven in te zien en eventueel vragen te stellen.
Fijne service, snel geleverd. Goede kwaliteit.
Nvt
Bestellen en dan is het snel bij mij thuis. TOP!!!
Super groot aanbod, word erg snel en netjes verpakt geleverd. Ook zeer discreet. De klantenservice ook 1 keer gesproken vanwege een fout ontvangen product. Erg vriendelijk en was snel geregeld!
Snelle levering en goede service.
Zeer correct! Geeft uitgebreidt advies en informatie
Der Postweg hat einmal etwas länger gedauert.
Ihr seid super!
altijd alles snel geleverd . Soms wel wat duurder dan elders , dus vergelijken .
Makkelijke site en snelle levering
Hier kom ik iedere keer terug voor mijn bestellingen. Het is vertrouwd, snel en ontzettend vriendelijke medewerkers! Gewoon top!!
Kan een angstaanval opvangen met bovenvermeld produkt.
Als prettig ervaren om hier mijn medicatie te bestellen. Door feestdagen iets langer gewacht maar alle begrip hiervoor.
Helemaal niets op aan te merken !!!
Uitgebreid en compleet assortiment, snel verzonden en van een “echte” winkel.
We zijn blij met de mogelijkheid om vanuit onze woonplaats in Duitsland, zo eenvoudig produkten te bestellen die we hier niet kunnen kopen.
Correcte afhandeling en snelle leveringen ! Thee bestellen ! Gezondheid aan huis bellen !
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD