De website is makkelijk en er is heel veel keuze.
Bestel regelmatig bij gezondheid aan huis. En krijg alles goed verpakt binnen. Als er iets niet is krijg je een berichtje en krijg je het zo snel mogelijk binnen. Soms krijg je dan de andere dag al dat het op gestuurd wordt. Pas had ikzelf een foutje gemaakt en kreeg daardoor iets binnen dat ik eigenlijk niet moest hebben. Heb gebeld dat ik een foutje gemaakt had en kon het terug sturen en had binnen een paar dagen mijn geld terug. Super goede service.
Top Preis-Leistungsverhältnis, freundliches Team, schnelle Lieferung, sauber verpackt..danke und gerne wieder
Schnelle und gute Lieferung
Goed product, goede service.
Alles is vlot en perfect verlopen voor een heel goedkope prijs.
Bestelling snel ontvangen
Bestelling is gemakkelijk te plaatsen, alles duidelijk en ze wordt snel geleverd
Ich bin froh, diese Apotheke gefunden zu haben, da meine Apotheke vor Ort manche privaten Rezepte nicht einlösen konnte.
Bestel al jaren mijn supplementen hier. Vaak goedkoper dan elders. Heel tevreden!
Thanks a lot
Blij dat ik hier een proefmonster kon bestellen. Product bevalt goed dus binnenkort een fullsize in huis halen!
Schnelle Lieferung und gute Auswahl
Keine Probleme alles sehr gut
Goede service, snel geleverd.
snelle levering aan uiterst scherpe prijs
Super snelle levering en ze hebben alles van wat ik elke keer nodig heb
Mit der Bestellung und Lieferung ist alles prima gelaufen!
7M is een hele fijne zachte probiotica. Ik vind de smaak prima. Met een prettig doseerdopje. Helemaal top.
Scheuren in mijn hakken , waren naar 3 dagen dicht ! Fijne zalf wou dat ik het eerder had ontdekt!
Gemakkelijk te bestellen en betalen en snel in huis
I alsways buy it , as well as I do recommend it....
First time I ordered from you. Thought the service was excellent!
Gute Ware, schnell und sicher
Zeer tevreden over mijn bestelde producten.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD