Uitstekende service
Heel goed geholpen door Bram! In de zaak de wensen besproken en het resultaat is zoveel mooier dan verwacht.
8 December 2023
Review overzicht
8 December 2023
Houssein
Helmond
Mooie producten voor een goede prijs. Komen afspraken na en werken erg netjes.
28 November 2023
Dennis & Raquel
Aarle-Rixtel
Kundige mensen en goed advies.
14 November 2023
Susanne
Eindhoven
Fijn bedrijf, hoogwaardige producten, prettige ontvangst, goede voorlichting, afspraken worden altijd nageleefd, prima montagepersoneel. Kortom alles op hoog niveau.
10 November 2023
Frits en Marianne
Valkenswaard.
Komt gemaakte afspraken na. Ook gied geholpen bij het kiezen van de kleur. Het enige minpuntje is dat ik had begrepen dat er niet in het kozijn geboord zou hoeven worden. En dat is bij een vast raam wel het geval. Uiteindelijk zitten de schroeven in de omlijsting van het raam en niet in het kozijn zelf, waar we ons uiteindelijk wel in konden vinden. We zijn er superblij mee!
4 November 2023
Inge
Knegsel
Onze gordijnen in het hele huis zijn een kers op de taart. Prachtige kwaliteit en samen met het deskundige advies van Raamstyling tot de juiste kleuren en materialen gekomen.
2 November 2023
Annemiek
Den Haag
Prettige samenwerking, snelle reactie en komen afspraken netjes na.
31 October 2023
Hanny
Nuenen
24 October 2023
Bob
Eindhoven
Goede ervaringen, komen afspraken na en als iets niet goed is, wordt het opgelost
24 October 2023
Erik
Eindhoven
Ik had al eerder een bestelling gedaan en voor mijn nieuwe huis dacht ik meteen weer aan Raamstyling. Eerst had ik nog vergelijk gedaan online, maar ik kwam er al snel achter dat ik toch fysiek het product wilde zien en voelen. Dat kon via een afspraak met Bram op zaterdag. Op dat moment kwamen we er al uit met een fijn en ook persoonlijk gesprek. Een week eerder dan beloofd kwamen de jaloezieën binnen en hingen ze al!
19 October 2023
Wendy
Eindhoven
Met elke stap in het bestellen en hangen van onze raambekleding werd actief meegedacht en service verleend. Deze is stapsgewijs gehangen en ter overbrugging kregen we zelfs nood raambekleding gehangen zodat de privacy gewaarborgd was. Geheel gratis. Waar vind je tegenwoordig nog zo'n service.
18 October 2023
Harriette
Waalre
Erg professioneel bedrijf, met uiterste zorg geplaatst & vakundig inzicht en advies!
11 October 2023
Anais Pourveur
Soerendonk
Heel tevreden over : de service en de behulpzame medewerkers Eerlijke uitleg en nauwkeurige controles!
10 October 2023
Gerda
Eindhoven
Zeer goed ontvangen in de zaak met uitstekende productkennis en advies. Prettige samenwerking voor en na de aankoop. Installatie verliep uitstkend.
4 October 2023
M
Eindhoven
Goede klantenservice, vriendelijk en behulpzame monteur.
3 October 2023
Floriaan
Eindhoven
Geweldig mooi en een goede service
2 October 2023
Annemarie Klaassen
EINDHOVEN
Goeie service, als er iets nog niet helemaal perfect is wordt er gewoonweg aan gewerkt tot het perfect is.
22 September 2023
Birgitte
Eindhoven
Opvolging van de order is goed verzorgd. De vertraging van de levering werd op tijd gecommuniceerd. Herstelwerkzaamheden werden vlot en goed uitgevoerd, Raamstylling neemt verantwoordelijkheid als hun leverancier in gebreke is. After sales is kortweg top.
18 September 2023
Ruurd
Etten-Leur
Zonder nadruk op wat ‘mode’ is nemen ze ruim de tijd om te vinden wat passend is. Na het ontvangen van de offerte wordt ruim de tijd genomen om je keus definitief te maken. Bij het inmeten werden ook de gekozen stoffen nogmaals meegenomen. Resultaat is prachtig geworden, ik kan het iedereen aanraden om bij Raamstyling je raamstyling te kiezen.
10 September 2023
Mieke
8 September 2023
Denis
Eindhoven
Goede service, prachtige gordijnen, goede begeleiding door Bram bij aanschaf
4 September 2023
Simone
Eindhoven
Drie jaar geleden zowel gordijnen als jaloezieën gekocht bij raamstyling in Eindhoven. Destijds erg goed geholpen en snelle levering. Met het eindresultaat waren wij meer dan tevreden. Nu drie jaar later nog steeds goede service wanneer ons gordijn gemaakt moet worden. Daarom raden wij raamstyling ook aan bij anderen.
4 September 2023
Joyce
Berkel-enschot
Wij zijn fantastisch geholpen en hebben een prima prijs betaald vergeleken de concurrentie, Onze raamdecoratie is van zeer goede kwaliteit, kortom dik tevreden! Ga zo door Raamstyling, thanks!
1 September 2023
Remon en Silvie
Oirschot
Hele goede ervaring met dit bedrijf. Aardig aan de telefoon en snelle service. Daarnaast ook goede producten!
16 August 2023
Olivier
Waalre
We are super happy about the service and products offered by Raamstyling! We received very good advice on the best options for us and we end up choosing a mix of jalozieen (blinds), rolluiken (electric shutters/blinds) and normal curtains. They came to our house to measure everything and to place it afterwards. All the employees are very knowledgeable and very neat workers. We definitely recommend Raamstyling for anyone looking for an excellent service and beautiful products for a good price!
14 August 2023
Veronica