Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al met al geven de reviews een overwegend positieve indruk. De kwaliteit van het product en een snelle, betrouwbare levering worden vaak genoemd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren, hoewel één opmerking wijst op mogelijk betere klantenservice.
Perfecte kwaliteit handschoenen
11 July 2025
ROB RIDDER
HEERLEN
Het pakket was afgeleverd zeggen ze , maar niets ontvangen . Klantenservice gemaild niks gehoord . Het huisnummer klopte niet .
Beveelt niet aan
30 June 2025
J
Rotterdam
Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je jouw bestelling niet hebt ontvangen. We hebben van je begrepen dat het opgegeven adres bij de bestelling niet correct was. Hierdoor is het pakket helaas niet bij je aangekomen.
We begrijpen dat dit vervelend is, maar willen wel benadrukken dat we je bestelling zorgvuldig en op tijd hebben verzonden naar het adres dat je zelf hebt ingevuld bij het afrekenen. In dit geval ligt de fout dus helaas niet bij ons.
We vinden het jammer dat we hierdoor een negatieve beoordeling hebben ontvangen, want we doen er alles aan om onze klanten goed en snel te helpen. Mocht je in de toekomst nog eens bij ons bestellen, dan kijken we graag met je mee om te zorgen dat alles goed gaat!
Goede contacten en komen afspraken na
27 June 2025
Lidwien
Zieuwent
Snelle en correcte levering. Interessante prijs.
27 June 2025
Yolande
Antwerpen
Correcte neuspleisters ontvangen. Aan de dure kant, maar wat een vreugde voor mij als gebruiker en thuiszorg als dienstverlener. Op dit moment het aanschafbedrag waard, temeer daar je deze wel minimaal een week kunt laten zitten. De bezorging was vlot via de brievenbus, dus ook ok !
17 June 2025
Jan
Wolvega
Zoals geschreven, netjes geleverd, een beetje laat.
26 May 2025
Leo
Etten-Leur
Goede service en volgende dag al in huis ,een aanrader
23 May 2025
Trudy
Nijkerk gld
Zijn "deftige" washandjes, want ze zijn nat van buiten, maar zorgen ervoor, dat je geen natte handen krijgt en precies naar de vorm van je handen gemaakt Oh en hoe moet dat als je je derrière ermee hebt gekuist? Plastic zakje meenemen naar het toilet, want hierin mogen ze niet in worden gedeponeerd In het gebruik zijn ze prima.
17 May 2025
Anna
Maastricht
Via de site is het eenvoudig bestellen en de levering was al de volgende dag. Prima dienstverlening.
27 April 2025
A.E.
Wekerom
Fijn geholpen.
17 April 2025
Marcia
Eijsden
Aangenaam verrast door kwaliteit en degelijkheid. Ben zeer tevreden.
17 April 2025
maria francine
Hechtel eksel
10 April 2025
H.Menheere
Oosterhout
Makkelijk te bestellen. Betaling kon achteraf via meegestuurde factuur.
4 April 2025
Henk
Den Bosch
Betrouwbare leverancier
1 April 2025
Ger
Groeningen
Pakket is zonder reden retour gestuurd door dhl. Na 15 minuten in de wacht begreep ik dat dhl had geconstateerd dat het pakket beschadigd was en om die reden retour afzender is gegaan. Melding hiervan gemaakt bij Van Maanen en geen reactie ontvangen.
Beveelt niet aan
29 March 2025
Nathalie
Den Haag
snelle vriendelijke [mondeling] afhandeling en tevreden over het geleverde product
24 March 2025
Helmuth
amsterdam
makkelijk te bestellen en snel geleverd
20 March 2025
Jan
Wapse
Van manen Hygiene producten is de enige leverancier in Nederland van het mannelijk incontienentiemateriaal X-top. Zou dus moeten zorgen voor voldoende voorraad om altijd direct te kunnen leveren. Maar het komt regelmatig voor dat al op de website wordt aangegeven: De bestelde hoeveelheid is momenteel niet leverbaar. Zelfs bij bestelling van 1 pakje (inhoud 10 stuks incontienentiemateriaal) omdat er geen andere leverancier is moet ik wel hier bestellen, levering vanuit Duitsland per post is helaas niet mogelijk
9 March 2025
A J
Heel
De hygiënische kinderonderbroekjes zijn van ‘n goede kwaliteit en zien er leuk uit.
27 February 2025
Joke
Dijk en Waard
Had geen vooraankondiging gekregen inzake bezorging maar het was er toch redelijk snel
14 February 2025
Harry
Hollandscheveld
Wij hebben het betreffende product snel kunnen vinden en ook snel in huis.
13 February 2025
M.J.
Leidschendam
prima producten en een goed verzorgde levering
3 February 2025
J.A.
HARLINGEN
De speciale onderbroekjes voor kinderen werken goed en zien er leuk uit.
16 January 2025
J.
Dijk en Waard
Netjes verpakt en snel geleverd
20 November 2024
Cindy
Middelburg
Goeie ervaring, alleen was er precies gevoetbald met de verpakkingsdoos maar binnenin was alles in goeie staat.
10 November 2024
Danick
Ieper
Mantelzorger? Thuiszorgmedewerker of zorgprofessional? Met producten van Van Manen Hygieneproducten help je om de zorg makkelijker te maken en te verbeteren. Ons motto; Zorg voor Hygiene
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal