Alleen de kwaliteit vindt ik toch wel tegen vallen dacht iets dunner deze iets goedkopere als de andere maar zijn wel veel dunner
3 November 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.017 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Al met al geven de reviews een overwegend positieve indruk. De kwaliteit van het product en een snelle, betrouwbare levering worden vaak genoemd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren, hoewel één opmerking wijst op mogelijk betere klantenservice.
3 November 2024
L
Hoek van Holland
Prima product, beter dan verwacht
24 October 2024
Jan
Deventer
Geweldog uitziende goed degelijke producten !! Netjes verpakt en zeer snelle bezorging !! Hier kom ik vaker terug !!!!
24 October 2024
Joyce
Lopik
Helaas heb ik niet de Hygostar handschoenen ontvangen die ik graag had gewild. ik heb gebeld maar ik kreeg geen gehoor.
21 September 2024
Puur Beauty Skin
Borger
Netjes en discreet volgens afspraak incontinentie materiaal geleverd
12 September 2024
Siddeburen
Ook produckt is super
G
Scheemda
Slechte ervaring: bestelling is al weken geleden geplaatst. Afgelopen woensdag zou deze zijn verzonden aldus Van Manen. Op Dhl site staat echter dat deze nog niet door dhl is ontvangen
H
Haarlem
Ik heb 16 dagen op mijn bestelling moeten wachten, en toen nog niet compleet ontvangen. Terwijl het product bij een online drogist gewoon te krijgen is. Wel tussentijds mail contact gehad met klantencontact, maar dan nog duurde het veel te lang. Voor mij de eerste en de laatste keer dat ik wat bestel bij van Manen
Sylvia
Kreileroord
Na lang zoeken eindelijk de juiste materialen gevonden. Werden snel geleverd, echter wel wat prijzig!
16 August 2024
H.
Diemen
10 August 2024
Victorina
Zandvoort
Ik heb goede ervaringen met Van Manen Hygieneproducten. Kwaliteit is prima, service in orde.
7 August 2024
Joke
Utrecht
Het was de eerste keer dat ik bij Van Manen heb besteld, maar het is ook direct de laatste keer. Beloftes worden verbroken, terwijl ze ze maken. De producten zien er goed en veelbelovend uit, maar de klantenservice is echt heel belabberd, telefoon niet opnemen, terwijl je toch echt binnen de openingsuren belt. Producten niet opsturen, terwijl ze dat wel beloofd hebben om te doen.
5 August 2024
Athena
Linschoten
Beste Athena,
Dank voor je reactie maar we willen ook graag onze kant van de zaak vermelden. Op onze website was duidelijk aangegeven dat de webshop enkele dagen gesloten was. Dus dat we niet direct hebben gereageerd, had daarmee te maken. Uiteindelijk hebben we hierover telefonisch contact gehad en dit ook aangegeven. Op de dag dat we weer geopend waren, is de bestelling direct in behandeling genomen en door ons overgedragen aan DHL. Daar heeft het een dag langer gelegen dan normaal. Maar ja, het is vakantietijd en dan kan zoiets gebeuren. Jammer dat we er niet in zijn geslaagd om het naar tevredenheid op te lossen.
Na twee weken nog geen bestelling geleverd
5 August 2024
W
Dirksland
We hebben geen idee om welke klant of bestelling het gaat. Dus we kunnen dit probleem niet oplossen
Besteld op zondag, levertijd zou 1 a 2 werkdagen zijn. Je betaald er tenslotte €4,- voor wat belachelijk hoog is voor iets wat door de brievenbus past. DHL liegt jr nog voor ook dat ze de 1e keer geweest zijn, dat is niet want op zaterdagmiddag gooien ze het door de brievenbus. Pas na 2x mailen krijg je met geluk een reactie. Dan mist er in mijn beleving nog een instructie hoe te gebruiken. Die kun je alleen online terugvinden.
28 July 2024
Rianne
Meterik
Beste Rianne, dank voor je reactie.
We hebben DHL gevraagd om een onderzoek wat er precies aan de hand is geweest. Want ons is ook niet duidelijk waarom een brievenbuspakketje niet gewoon wordt geleverd. Het antwoord hebben we nog niet ontvangen, dus daarover hopen we binnenkort meer over te weten te komen.
Wat betreft het gebruik van het product, de producent heeft besloten om de gebruiksaanwijzing niet meer in de verpakking te stoppen.
We hopen je vragen hiermee te hebben beantwoord.
heel positief
26 July 2024
Eddy Rottey
Waarschoot
snel en goede site
26 July 2024
Esther
Ilpendam
Snelle verzending, gelukkig goed verpakt. (Wolkbreuk) toen het bezorgd werd. Alles was droog. Super fijne washandjes. Lekker zacht en stevig. Betrouwbare webshop en een goede service.
25 July 2024
Willem
Werkendam
Zachte washandjes. Ik raad het aan!
20 July 2024
Woudenberg
14 July 2024
HW
Overal
Ben zeer goed op de hoogte gehouden met de status van mijn bestelling, snelle levering, vriendelijk, en het product was heel goed verpakt!!
11 July 2024
Kelly
Leiden
Bestelling geplaatst, betalen via een veilige betaalomgeving en de volgende werkdag wordt de bestelling geleverd. Via de mail wordt je heel transparant van de verschillende stappen geïnformeerd door van Manen.
10 July 2024
C.P.
Amersfoort
Het bestellen en betalen gingen makkekijk en vlot.
5 July 2024
Ruth
Hoofddorp
4 July 2024
Henny
Vignols
Mantelzorger? Thuiszorgmedewerker of zorgprofessional? Met producten van Van Manen Hygieneproducten help je om de zorg makkelijker te maken en te verbeteren. Ons motto; Zorg voor Hygiene
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal