Heel tevreden

Dichtbij en prijskwaliteit 24uur beschikbaar

Prima parkeergelegenheid

Goede communicatie en updates over de reservering. Goed toegankelijk, klein stukje lopen naar de terminal (600 meter). En parkeer vakken redelijk bemeten.

Gewoon prima

Makkelijk te boeken en dichtbij vliegveld.

Fijne parking

N.v.t.

Perfect, automatische herkenning werkt goed !

Ok

Zeer gemakkelijk boeken, gemakkelijke routebeschrijving en wandelweg naar de luchthaven en ook vertrekken ging zeer handig. Eén kleine opmerking die ik heb was dat het absoluut niet duidelijk was dat we aan de eerste slagboom bij aankomst 4€ moesten betalen en dat was voor opvallend veel mensen niet duidelijk. In onze mail staat namelijk: slagboom opent automatisch.

we komen in maart terug

waren zeer te vrede en komen in maart terug

Perfect, dichtbij en bewaakt

De titel is alles omvatten toch !!

Parkeren ging erg verwarrend met verkeerde informatie.

Op 9dec. Een afspraak voor te parkeren op P21 .Op de de bevestiging stond ingang aan de Freddy van Riemsdijk 11. Echter op de morgen voor vertrek kreeg ik een sms bericht dat ik verwacht werd aan de ingang aan de Jan Olieslachersweg 4. Dus ik stond voor een gesloten ingang . Dit was dus erg verwarrend.

Goede parking, kort bij de luchthaven, vlotte service, goede prijs!

Goeie parkeerplaats toch wel een stukje lopen

Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Enige minpuntje was toch wel de wandeling naar het vliegveld. Opeens ontbrak er een stuk trottoir waardoor je via de weg naar het vliegveld liep. Onveilige situatie dus . Verder was alles naar behoren

Alles in orde

Geen opmerkingen

Kom aanrijden de boom gaat omhoog kom midden in de nacht terug loop naar de auto 2 minuten stap in en de boom gaat op kenteken weer omhoog super de volgede keer weer

Als ging goed

Helder, makkelijk, ongecompliceerd

Zie boven

Makkelijk en dichtbij de luchthaven.

Alleen de qr code bij de hand houden om binnen te rijden. Uitrijden makkelijk met nummerplaat herkenning.

Alles was perfect aangegeven en georganiseerd

De uitleg in de emails waren voor mij heel erg duidelijk. Ook het vinden van de parkeerplaats was makkelijk. Ik zal hier zeker in de toekomst vaker gebruik van maken.

Dla mnie super parkig

Jestem zadowolony z parkingu blisko lotniska i zrobiłem rezerwację przed parkingiem w 5min dużo miejsca na zostawienie auta

• Poleciłbyś nas? Tak

Prima parkeren dicht bij terminal

Alles van boeken tot parkeren vlekkeloos

Perfecte parking op wandelafstand van de luchthaven.

Prima geholpen, ook wanneer de slagboom niet opende bij terugkomst

Fijn om zo dichtbij het vliegveld te kunnen parkeren. We hebben echter bij het in- en uitrijden moeten bellen omdat gaan staan op het blauwe vak niet werkte om de slagboom open te krijgen. Maar nadat we gebeld hadden werd na herkenning van het kenteken de slagboom geopend.

Medewerkers ontzorgen bij problemen.

Zowel bij het inchecken als uitchecken bij de parkeerplaats verliep niet alles soepel. Voornameljjk aan ons te wijten. We stonden b.v. bij vertrek bij de slagboom bestemd voor inkomend verkeer... Wij werden beide keren geduldig en respectvol behandeld door jullie medewerkers en deze hielpen is weer op weg. TOP!

Prima plek, en duidelijk

Goede snelle afhandeling

Prima parkeerplaats.

Precies wat je nodig hebt, dichtbij het luchthaven gebouw.

Goed!

Fijne en duidelijke info en reminders vooraf. Geen gedoe, gewoon parkeren op kentekenherkenning, sleutels in je zak en gaan. Zoook op de terugweg.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven