Auto afgeleverd en volgens afspraak terug gekregen

Alles is heel vlot verlopen. Niets op aan te merken, top service !

Heel slecht

Heb geannuleerd maar nog geen geld gezien, dus 0 sterren

Prima, op loopafstand, alles goed geregeld

Prettige buiten parkeerplaats op prima loopafstand van de aankomst- en vertrekhal. Afgesloten met een hek wat open gaat op nummerbord.

Goed geregeld

Mooie ruime parkeerplaats en goed geregeld. Ook als je met een late vlucht terug komt,

uitstekend

Via sms wordt een bericht (herrinering) gestuurd . Fijn servise

Makkelijk

Top geregeld

Goede ervaring.

Het ging precies zoals omschreven. Op kenteken gingen alle slagbomen open wanneer ik er voor reed.

Je kan er op met nummerplaat herkenning en er ook zo terug af.

Reservering snel geregeld

Reservering snel geregeld Bij verlaten werkte helaas de kenteken herkenning niet Maar snel geregeld via servicenummer

Alle punten die je kunt bedenken zijn goed geregeld.

Gewoon reserveren.

Top locatie

Goed geregeld

Ruime plekken en goed in en uit rijd goed geregeld

Goed geregeld

ondanks dat het ff zoeken was naar de ingang goed telefonisch geholpen.

Altijd heel makkelijk te reserveren en alles heel duidelijk! Ook super blij met herinneringen en snelle service! Nooit problemen gehad! Bedankt!!

Die is goed.

De wegwijzers naar de parkeerplaatsen en van parkeerplaatsen naar het vliegveld kunnen beter voor P3

heel goed en fijne ervaring

ik had iets fout gedaan met de data van mijn boeking.... een simpele mail was voldoende om alles in orde te brengen.

Gemakkelijk

Dichtbij de vertrekhal en redelijk ruime plaatsen.

Makkelijk

Makkelijk te vinden, lekker kort bij het vliegveld en niet te duur

Heb een email gestuurd om te vragen of ik later kon komen. Tot op heden geen antwoord

Dat was jammer. Ookn geen cameras op terijn en deur stond ope

Goed geregeld!

Ik ben zeer tevreden. Ik heb duidelijke informatie gekregen over parkeren en de route. Het was heel makkelijk te vinden en het is inderdaad heel dichtbij het vliegveld.

Positieve ervaring.

Parkeren zeer eenvoudig, plaats genoeg.

super

uitstekend

Prima geregeld.

Parkeerplaats op vliegveld Weeze geregeld . Alles conform afspraken. De mogelijkheid om tussentijds nog de tijden of bv het kenteken te kunnen aanpassen is fijn. Roel

Dik in orde!

Gemakkelijk te boeken en kort bij de vertrekhal.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven