Veilig, vlak bij, zo geregeld.

Prima prijs en vlakbij parkeren.

Snel geregeld, makkelijk in/uit

Het adres was even zoeken, het adres vd link klopte helaas niet, maar zat er net achter. Doordat ik al over het terrein was gereden, kwam ik er toevallig langs en zag de juiste naam staan. Lag het aan google maps of de link? Geen idee, maar de beschrijving die meegestuurd was klopte. Voor een volgende keer zou ik de park & fly zeker weer overwegen.

Goede communicatie

Alles keurig geregeld. In en uitrijden op kenteken. Parkeren goed aangegeven

Makkelijk te vinden, alles goed geregeld ook om 04.00 en je wordt goed op de hoogte gehouden via whatsapp. Perfect

Praktisch en vlot, enkel nummerplaatherkenningssysteem onduidelijk aangegeven.

Ik ben tevreden van de service. De booking verliet vlot, ook de instructies die ik ontving waren heel duidelijk. Enkel het systeem om nummerplaat te herkennen was voor mij onduidelijk. Dat heeft stress gegeven zowel bij aankomst als vertrek.

Alles prima geregeld

Zowel inrijden als weer vertrekken, ging vlekkeloos. Wel even zoeken naar de uitgang als je eenmaal door de eerste slagbomen heen bent..

Parkplatz fußläufig 10min bis zum Terminal

Familie beim kostenlosen "Kiss and Fly" mit Gepäck abgesetzt. Einfahrt zum Parkplatz etwas unscheinbar, erst beim zweiten vorbeifahren gefunden. Einen freien Parkplatz gefunden und ca. 10min zu Fuß zurück zum Terminal gelaufen. Kennzeichenerkennung des Autos beim Ein- und Ausfahren einwandfrei funktioniert.

Auto afgeleverd en volgens afspraak terug gekregen

Alles is heel vlot verlopen. Niets op aan te merken, top service !

Heel slecht

Heb geannuleerd maar nog geen geld gezien, dus 0 sterren

Prima, op loopafstand, alles goed geregeld

Prettige buiten parkeerplaats op prima loopafstand van de aankomst- en vertrekhal. Afgesloten met een hek wat open gaat op nummerbord.

Goed geregeld

Mooie ruime parkeerplaats en goed geregeld. Ook als je met een late vlucht terug komt,

uitstekend

Via sms wordt een bericht (herrinering) gestuurd . Fijn servise

Makkelijk

Top geregeld

Goede ervaring.

Het ging precies zoals omschreven. Op kenteken gingen alle slagbomen open wanneer ik er voor reed.

Je kan er op met nummerplaat herkenning en er ook zo terug af.

Reservering snel geregeld

Reservering snel geregeld Bij verlaten werkte helaas de kenteken herkenning niet Maar snel geregeld via servicenummer

Alle punten die je kunt bedenken zijn goed geregeld.

Gewoon reserveren.

Top locatie

Goed geregeld

Ruime plekken en goed in en uit rijd goed geregeld

Goed geregeld

ondanks dat het ff zoeken was naar de ingang goed telefonisch geholpen.

Altijd heel makkelijk te reserveren en alles heel duidelijk! Ook super blij met herinneringen en snelle service! Nooit problemen gehad! Bedankt!!

Die is goed.

De wegwijzers naar de parkeerplaatsen en van parkeerplaatsen naar het vliegveld kunnen beter voor P3

heel goed en fijne ervaring

ik had iets fout gedaan met de data van mijn boeking.... een simpele mail was voldoende om alles in orde te brengen.

Gemakkelijk

Dichtbij de vertrekhal en redelijk ruime plaatsen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven