prima geregeld alleen bij het uitrijden ging het mis. de poort ging niet open. na een telefoontje naar de centrale ging de poort na 2 keer wel open.

Normaal prima, nu kon het beter

Ik was 10 min te vroeg. Ik moest een ticket trekken en wat bijbetalen. Prima. Toen ik na een week weer uit wilde rijden ging slagboom 1 open en 2 bleef dicht. Parkeerticket erin gedaan, deze bleef (een stukje) terug komen, maar ik kon hem er niet uit pakken. Dus naar betaalautomaat om contact op te nemen met iemand van de service. Verhaal uitgelegd dat ik voor een week had gereserveerd. Gegevens doorgegeven, waarna degene de slagboom open deed. Inmiddels was er een flinke opstopping ontstaan met veel ongeduldige toetende mensen

Parking is prima maar toegang werkt moeizaam

Bij aankomst bij de parking (3 uur in de nacht) ging de slagboom niet open zoals op bevestiging stond. Blijkbaar moet je dan op help-knop drukken. Ik had in plaats daarvan een kaartje genomen. Diverse mails gestuurd en gebeld (zou terug gebeld worden) maar nooit contact gekregen. Bij terugkomst ging de slagboom (weer) niet open. Hulp-knop ingedrukt. Kreeg zeer onvriendelijke meneer aan de lijn die uiteindelijk instructies gaf hoe ik moest handelen en doordringende boodschap: als je dit nog een keer doet dan krijg je een boete. Daarna kon ik vertrekken en was mijn geld in ieder geval niet weg. Met de juiste instructies kan dit voorkomen worden en zou dit een goede dienst zijn.

Alles wijst vanzelf!

Wat een fijn plekkie

Toegang was dramatisch

Onze taxi naar het vliegveld annuleerde laat minute. Pas op het moment dat je voor de slagboom staat zie je dat reserveren verplicht is. Dat kan niet met onmiddellijke ingang omdat je een tijdslot moet kiezen, dit kan pas ingaan na vijf minuten. Vervolgens -tijdens die vijf minuten- hebben wij vijf auto’s voor de slagboom zien staan die niet zonder hulp de parkeerplaats op konden! De service aan de telefoon was goed, vandaar de twee en een halve ster. Bij vertrek konden we wederom niet zonder hulp de parkeerplaats af. Erg teleurstellend, zeker voor de prijs die je ervoor betaalt.

Alles top en vlot behalve parkeerruimte

Alles verliep vlot tot aan het parkeren zelf. De breedte van de parkeerplaatsen is enorm smal.

Goed geregeld

De parkeerplaats is makkelijk te vinden en te bereiken. Het contact via WhatsApp verloopt vlekkeloos en de parkeerplaatsen zijn ruim genoeg. Ik vond het vooral belangrijk dat je de autosleutel bij je mag houden tijdens de reis.

Verschrikkelijk

Ik heb jullie 2x gemaild krijg gewoon geen reactie!! Dit kan toch niet! Jullie zijn gewoon onbereikbaar!

Top plek!

Dichtbij het vliegveld.

prima geregeld. Wel veel te duur. Dik 90 voor een week is teveel

Prima geregeld wat binnenkomen etc betreft. Parkeerplaats 3 is wat de prijs betreft veel en veel te duur. De overdekte P1 en 2 okay. Maar de open no 3 tussen de rommel en niet duidelijke vakverdeling is ergens in de 90 veel te duur.

Perfect geregeld

Gemakkelijk online te regelen

Bardzo polecam.

Parkowanie bardzo łatwe i przyjemne,cała procedura bardzo prosta.Polecam.

• Poleciłbyś nas? Tak

Alright

Camera at the barrier did not recognize number plate, both on arrival and departure.

service kan beter

Reserveren kan veranderen niet

Makkelijk en betaalbaar

Goed te vinden en makkelijk te bereiken. Dichtbij de airport. Toegankelijk en makkelijk weer af te rijden.

Lekker makkelijk tegen een goede prijs

Zonder gedoe snel en dichtbij parkeren

Ongelooflijk dichtbij parkeren

Wij kwamen aanrijden en hadden niks gereserveerd, maar konden toch nog direct vrij dichtbij parkeren. Geweldig!!

Alles zoals verwacht

Slecht onderhoud zorgt voor pechgeval

Tijdens het gebruikmaken van de parkeervoorziening is door glasscherven mijn autoband onherstelbaar beschadigd, zodat deze moest worden vervangen. In plaats van na een vliegreis relaxed naar huis te kunnen gaan, volgde eerst nog een lange periode van spanningen. Deze hele operatie heeft ruim 7 uur in beslag genomen.

Prima op de hoogte er gehouden!

Hebben verschillende mails gekregen om ons eraan te herinneren. De route doed uitgelegd en prima plaats toegewezen gekregen.

Alles snel geregeld, prima locatie en goede service

Zeer eenvoudig te boeken, duidelijk overzicht van wat het kost en vervolgens word je prima op de hoogte gehouden van de stappen die je moet doorlopen. Het is op loopafstand van Eindhoven airport en prima te vinden via de route die je krijgt meegestuurd. Ik zou hier zo weer gebruik van kunnen maken. (Ik had in eerste instantie verkeerde boeking staan en ook daar zijn ze coulant mee omgegaan en kreeg ik mijn geld terug, zeer netjes)

Gaat wel

Ik vind als ik een auto huur dan moet hij klaar staan bij het vliegveld en niet nog eens 15 minuten moet lopen met je koffers en al. Als slecht weer is dan ben je ook nog eens drijf nat lekker is dat

Top lokatie

We hebben geparkeerd op P3 moesten een paar minuutjes lopen goed geregeld en heel makkelijk

Complete

Close and convenient