Helemaal top geregeld

gemakkelijk te vinden

De route beschrijving was duidelijk. Afstand van parkeerplaats naar de airport was niet lang. zal het volgende keer zeker weer gebruiken.

Genoeg ruimte

Zeer dichtbij de luchthaven, ideaal parkeren, veel ruimer en luxer dan de P1, aanrader voor iedereen.

Duidelijk en makkelijk

Alles is van te voren te regelen, zodat je bij aankomst en vertrek zo op de parkeerplaats rijdt en ook zo er weer af rijd, makkelijk, duidelijk en goed begin en einde van je vakantie.

Eindelijk

In de laatste drie jaren ondervond ik ernstige problemen bij de parking in Weeze met de nummerplaatherkenning! Nu in 2026 is het probleem voor herkenning van Belgische kentekens opgelost! Eindelijk!!!

Uitsluitend

Uitstekend, lekker dichtbij

Alles prima geregeld!

Enig probleempje: bij vertrek ging slagboom niet automatisch open; telefoontje (nummer staat aangegeven bij slagboom) was voldoende.

Prima plek, we hadden wat pech met wegrijden maar zijn goed geholpen door de medewerkers via de telefoon

Twee kanten als ervaring,

Ik vond het vervelend dat ik al meteen 4 euro moest betalen voor in weeze op het terrein te komen . Dacht dat dit wel bij de parkeer kosten in zat. Slagboom ging niet automatisch open bij P3. Werd toen wel super geholpen toen ik op de info drukte . Verder wel oke

super handig !!

Eenvoudig binnenrijden, geen gedoe. Parkeren en klaar. Veilig en naast de terminal.

Top locatie

Top locatie om lekker dicht bij het vliegveld in Eindhoven te parkeren!

Boeken en parkeren verliep heel soepel, aanrader

Boekingsproces soepel, slagboom herkent je auto, prima verhard parkeerterrein, op loopafstand van terminalgebouw, eigenlijk naast officiële maar veel duurdere Eindhoven Airport parkeerterrein; voor dat veel lagere bedrag loop ik graag een paar meter extra, zeker omdat je daarna of voorafgaand toch uren in een vliegtuigstoeltje zit.

Goede kentekenherkenning

In en uit rijden prima. Wel lastig om een plekje te vinden.

Je belt een half uur vantevoren en dan staat er iemand te wachten die vervolgens de auto meeneemt en parkeert voor je. Wij doen niet anders meer!

Makkelijke site

Prijsinhoudelijk gunstig sleutel meenemen en via kenteken inrijden en uitrijden parkeren niet ver van de airport

Super ervaring

Super makkelijk, aanrader

Eenvoudig en gewoon goed geregeld

Gewoon goed geregeld

Gemakkelijk en comfortabel

Prima ervaring. Enige tip zou zijn iets meer herkenningstekens om te onthouden waar je je auto hebt geparkeerd. Wij moesten door verdrietige omstandigheden de auto door iemand anders op laten halen. Dat was wel even zoeken.

Perfect!

Parkeerplaats is gemakkelijk te vinden en te betreden middels nummerplaat herkenning. Voldoende ruimte in semi afgeschermd omgeving op echt maar 2 minuten lopen van de terminal. Volgende keer weer!

Dichtbij de luchthaven, slechte bewegwijzering om de parkeerplaats te verlaten

Lopend vanaf de luchthaven, ideaal. Niet duur. Helaas was het heel slecht aangegeven hoe je van parkeerplaats af moest komen.

Prima geregeld!

Zo van parking 3 naar vertrek hal gelopen. Wel even zoeken, bewegwijzering kan beter in holst van de nacht. Om op P3 te komen.

Makkelijk en veilig parkeren

Het is een fijn parkeerterrein, auto staat veilig en het is makkelijk te lopen naar het vliegveld.

Erg makkelijk en duidelijk

Makkelijk te vinden, goede communicatie

Uitstekend!

Nummer herkennen, genoeg plek