OK

Efficiently, without any problems!

Ging soepel.

Makkelijk te vinden, op loopafstand van vliegveld

Easy park

Easy park, close to the airport, great communication and explanation where I need to be.

Goed bereikbaar, easy en snel

Plaats dicht bij de vertrekhal, online te organiseren, goede prijs. Zonder gedoe parkeren

Gewoon goed geregeld.!

Auto stond veilig.

Prima en veilig parkeren

Genoeg plek en mooi dichtbij het vliegveld.

Evenwel: bij aankomst in stromende regen niet direct op te merken dat er ook nog een uitrit is. En al helemaal niet bij terugkeer in het donker na een vermoeiende overstapvlucht. Dus niet op bedacht dat je er via de aparte uitrit probleemloos uit kunt. Paar pijlen op het wegdek of bordje kan geen kwaad (en als die er al zijn, dan wat duidelijker).

Tijdens de reservering was het tijdstip van mijn terugkomst nog onduidelijk. Ik arriveerde een uurtje of 2 later dan afgesproken, hier werd echter geen probleem van gemaakt en ik kon gewoon uitrijden. Prima service van Park & Fly.

Zeer prettig ervaren!

Prima geregeld maar erg duur

Prima geregeld maar erg duur

Zeer gemakkelijk te regelen met parkeren en ophalen. Zeer tevreden!

Dicht bij luchthaven. Gemakkelijke loop afstand. Geen gedoe met in en uitrijden in de nacht !

Goed aan te rijden

Liep allemaal soepel

Precies zoals verwacht: eenvoudig online boeken en alles liep soepel. Aandachtspuntje: vermeld duidelijk dat de eerste slagboom op de luchthaven Weeze automatisch opent als je een parkeerplaats hebt geboekt.

Veilig

Heel veilig, maar de parkeerplaatsen zijn iets te smal.

Het ging precies goed zoals we verwachten

veilig en netjes

Wij parkeerder hier voor de eerste keer. De plek is dichtbij de luchthaven en je wandelt er gemakkelijk via een brede stoep naar toe. het is er veilig en schoon. We werden goed geholpen want we hadden even moelijkheden met het uitrijden.

prima en niet ver van de luchthaven

de poort ging alleen niet open bij aankomst, even gebeld met het tel op het bord en toen lukte het wel

Top parking

Top parking , very good price

Lekker dichtbij

Makkelijk aan te rijden en dichtbij super

geweldige service,

ik zou het mijn vrienden allemaal aanraden om van deze service gebruik te maken.

Zeer plezierig geregeld en mooi dichtbij

Een klein stukje lopen vanaf de ingang van het vliegveld max 10 min, helemaal prima geregeld voor een redelijke prijs.

Makkelijk en snel

Parkeerplaats is in orde, alleen zijn er twee ingangen wat bij mij verwarring tot gevolg had. Geboekt op de Freddy van Riemsdijkweg 11 Bevestiging geeft aan Jan Olieslagersweg. Blijkt dezelfde parkeerplaats te zijn, maar voor iemand die de situatie niet kent en in het donker (05.00 in de ochtend) werkt dit verwarrend

Positief

Goed geregeld

Enige aandachtsput is dat je naar de luchthave moet lopen met de koffers.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven