Op loopafstand van vliegveld en via kenteken eenvoudig in en uitrijden

Voor de 2e maal gebruik van gemaakt

Lekker dichtbij luchthaven en snel geregeld

Prima plek voor prima projs

Prima geregeld

Goed bereikbaar, snelle afhandeling

Een prima parkeer oplossing die ‘’pluis’’ is!

Na een heus ‘’doolhof’’ een ruime parkeerplaats bereikt. Tip om in de brochure op te nemen: OOK de eerste slagboom werkt automatisch op nummer herkenning. (Deze beoordeling heb ik u reeds gestuurd!)

Voldoende

Was aanvankelijk niet in één keer te vinden. Uiteindelijk gevonden en blijkt toch lastig uit te laden in de regen (parkeerplaats niets overdekt). Het is hemelsbreed dichtbij de vertrekhal, maar je kunt niet meer) zondermeer oversteken, dus je moet best een stukje omlopen om de vertrekhal te bereiken (niet grappig in de regen). Voor deze prijs kunnen we volgende keer wel wat beters vinden denk ik...

Eenvoudig

Makkelijk te boeken.

Topservice en locatie

Goed georganiseerd en makkelijk te boeken en te bereiken.

Probleemloos parkeren

Kentekenherkenning werkte prima, door vooraf te reserveren verzekerd van een parkeerplaats.

Matig

Ik had bij vergissing 1 dag te weinig geboekt. Ik moest bij vertrek 25 euro voor die ene dag bij betalen. Dat staat niet in verhouding tot het totale bedrag over de andere dagen. Vind ik jammer.

Duidelijke communicatie, korte afstand tot vliegveld

Duidelijke communicatie, zowel via mail als ook via sms

Veel gemak

Goede service, je wordt vaak op de hoogte gebracht voordat je gaat parkeren. Goede service. Heel dichtbij het vliegveld. Het verliep allemaal heel soepel.

Wachten en bellen

Wij waren voor het eerst bij park en fly Eindhoven. Toen wij aankwamen moesten we bellen omdat de slagboom niet automatisch omhoog ging. Jammer , dus bellen ( kost weer geld) Na 10 dagen konden we weer niet weg , Slagboom weer niet automatisch omhoog om weg te kunnen rijden.(weer bellen en weer bel kosten) Zal dus nooit meer daar auto parkeren.

Snel inrijden, waren iets te vroeg maar ook dan gaan de slagbomen open. Helemaal prima

Uitstekende parkeerplek

Op loopafstand van vliegveld. Via kenteken gaat hek open.

Goed, maar duur

Het systeem werkt goed, maar ik vind het wel heel erg duur. Volgens mij moet je er wel gebruik van maken, want ik weet niet of je nog zonder reservering binnen kunt.

Veel te duur.

Wij moesten € 249,00 betalen voor drie weken parkeren. In een gebied waar zoveel ruimte beschikbaar is vind ik dat echt belachelijk duur.

Ook bij telefonisch contact prima geholpen

Mooi dat op en af kunt rijden zonder kaartjes gedoe.

Wij hebben dus P3 gereserveerd en moesten op 22 feb. in de regen van de parkeerplaats naar de terminal lopen, dat was niet fijn en behoorlijk ver. Stonden helemaal achterop P3. Wij moesten doordat het vakantietijd was nog naar een laatste plekje zoeken. Dat was wel even een dingetje, slalommend over de parkeerplaats, zoekend naar nog een leeg plekje. Maar tis allemaal gelukt. Verder blij met kentekenregistratie. Konden er zo op en weer af. Verlichting op de parkeerplaats was ook voldoende om s avonds onze auto terug te vinden. Al met al blij mee, maar denk als we er nog een keer gebruik van gaan maken om toch P2 te reserveren. Nog een vraag: is het mogelijk om bij aankomst en bij vertrek eerst de koffers plus 1 persoon bij de terminal af te zetten en daarna de auto naar bv P3 te brengen? Hoor graag van u.

Gemakkelijk en goede "live" service

Via e-mail contact mijn afspraak eenvoudig kunnen uitbreiden met een dag.

Online parkeerplaats geregeld. Prijs was prima. Je kwam op de parkeerplaats via kenteken heck en zo gingen we er ook weer uit. Lekker makkelijk en dicht bij het vliegveld.

Lekker soepel

Klein stukje lopen

Optimaal reiscomfort!

Reserveren ging makkelijk, in-en uitrijden op kenteken, goede formaat parkeerplaatsen, ca 10 min lopen naar luchthaven gebouw. Prijs is marktconform. Kortom, we boeken volgende keer weer de Jan Hilgerstraat parking.

Werkt gewoon, geen gedoe

Snel en betrouwbaar

gemakkelijk om te regelen

Wat ik mis, ik krijg een email terug met dat ik betaald heb, maar er staat niet bij op welke parkeerplek ik heb gereserveerd/betaald. dat zou wel goed zijn om aan te geven op welke P je hebt gereserveerd.

Raam open laten staan

In de nacht aangekomen op vliegveld weeze geparkeerd op p3 achterraam open laten staan week later bij het ophalen van de auto was alles netjes afgeplakt met plasticfolie bedankt klasse.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven