Alles vlot verlopen

Makkelijk om op de website alles te vinden. Parking makkelijk gevonden met de gps. Makkelijk ik en uitrijden zonder problemen

Goed parkeren bij vliegveld Weeze

Grote en drukke parkeerplaatsen bij vliegveld Weeze. Moeilijk nog een plaats te vinden, maar het lukte uiteindelijk wel. Prijs is duurder geworden en de parkeerplaatsen zijn niet ruim.

Fijn parkeren op vliegveld Weeze

Duidelijke instructies, geen gedoe met sleutels achter laten of een transferbusje, dicht bij het vliegveld parkeren. Heel tevreden

Ging heel soepel

Heb zeer goede ervaring , makkelijk erin en eruit 10 min rustig gewandeld naar airport.

Perfecte communicatie

Het voelde heel fijn om de parking bij Park & fly geregeld te hebben. De goede communicatie is zeer gewaardeerd. Zowel de bevestiging van de reservering alsmede de reminders. Ook het in- en uitrijden verliep vlekkeloos. De volgende keer boeken we weer via Park & Fly

Alles bestens

Schränke sind automatisch geöffnet, Platz gibts genug, alles hat gut geklappt

Het werkt gewoon goed. Snel, klantvriendelijk, transparant! Communicatie is helder.

Perfect verzorg , kan niets negatief zeggen

Uitstekende parkeergelegenheid

Online reserveren, goede communicatie vooraf en gedurende parkeren, parkeerplaats is makkelijk bereikbaar en overzichtelijk, kentekenherkenning in- en uitrijden en op loopafstand van de ingang van het vliegveld. Top

Aanrijden, parkeren en daarna weer ophalen allemaal zonder problemen, goede instructie en looproutes

Zonder problemen, zonder ophouding

Liep allemaal soepel

Het was allemaal goed beschreven en snel geregeld. Onze terugvlucht was een beetje vertraagd, maar we hoefde gelukkig niets extra’s te betalen. Erg fijn.

Hele fijn en mooie plek

Hele fijne en mooie rustige plek om je auto veilig te parkeren. IS een bewaakt terrein met kenteken om in en uit te rijden, dus erg makkelijk en handig.

I'll be back!

Friendly and professional service

Great!!

Makelijk binnen en buiten!

Prima geregeld!

Boeken ging makkelijk en auto staat netjes geparkeerd op korte loopafstand van de terminal. Prima deal.

Veel te krappe parkeerplaats

De parkeerplaats is niet meer dan een postzegel waarop heel veel auto's voor relatief veel geld worden geplaatst. Er is niemand aanwezig. Hij is overvol. Je moet hopen dat de anderen netjes geparkeerd hebben want anders past het echt niet en met een wat grotere auto is dat zeer lastig. Ook het rondrijden op de parkeerplaats op zoek naar een plek was een uitdaging.

Goed geregeld! Makkelijk in- en uitrijden!

Het was even zoeken maar met navigatie goed te vinden! Inrijden was makkelijk aan de hand van kenteken! We moesten nog wel een plekje zoeken omdat het aardig vol stond! De parkeerplaats is heel dichtbij de airport en was dus op korte loopafstand! Een aanrader voor een gereserveerde parkeerplaats!!

Alles prima geregeld

Goed maar zou verbeterd kunnen worden

Onze ervaring is positief Enige waar rekening mee gehouden zou kunnen worden is vertraging Moet je dus bijbetalen bij het uitrijden. Dat is overmacht waar de klanten niks aan kunnen doen

goede communicatie, poort stond dit keer open, mindere ervaring.

Geboekt vanwege goede ervaring 1e keer. Dit keer minder, de poort stond open zodat het terrein voor iedereen toegankelijk was.

Parkeren naast Eindhoven Airport zonder gedoe.

Gemakkelijk geparkeerd voor drie dagen. Helemaal geautomatiseerd en voor prima prijs.

Goed geregeld..op P1 weeze airport

Ging prima @weeze airport

Gewoon goed

Netjes en goed geregeld.

Alles is vlekkeloos verlopen. Je komt aanrijden en de slagbomen gaan wegens kenteken registratie al omhoog.

Bij terugkomst zat er een flinke schade aan mijn auto

Bij terugkomst zat er een flinke schade aan mijn auto. Eg briefje onder de vooruit baal hier goed van!!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven