Supergoed geregeld

Dichtbij parkeren en alles supergoed geregeld.

Makkelijk en snel een parkeerplaats geregeld

Makkelijk en snel een parkeerplaats geregeld

Super service

Ik heb een super goede ervaring. Ik adviseer iedereen die gaat vliegen auto hier de auto neer te zetten. Alles loopt heel vlot en iedereen is super vriendelijk en je wordt netjes te woord gestaan ook als je belt of een mail stuurt. Deze parkeerplaats is ook echt heel heel dichtbij het vliegveld, ik denk 3 min lopen. Een echte aanrader dus!

geweldig

we kwamen aanrijden en konden zo door rijden top geregeld

Goede afhandeling

Simpel goede prijs eenvoudig

Vliegveld goed te vinden en duidelijke aanwijzingen naar parkeerplaats

Goed georganiseerd

Zeer eenvoudig met de kentekenherkenning. Werkt goed!

Super geregeld!!

Wordt goed geïnformeerd zodra de parkeerkaart is geboekt totdat de tijd van de reservering is afgelopen.

Soepel en netjes

Keurige ontvangst en soepel verloop

Zeer klantonvriendelijk en geen oplossing/genoegsdoening

Op Airport Weeze is P 1 gewijzigd in een nieuw gedeelte. Wij hadden op P1 gereserveerd. Wij komen hier al meer dan 15 jaar en hadden midden in de nacht niet door dat er een nieuwe gedeelte op P 1 was. Wij hebben dus eigenlijk 7 dagen op het oude gedeelte van P1 geparkeerd wat nu een terminal parkeerplaats is geworden. Bij terugkomst konden we de parkeerplaats niet verlaten en moesten we dus eerst nog eens € 250,00 afrekenen! In de praktijk hebben we dus voor €379,00 7 dagen geparkeerd. We hebben bezwaar ingediend bij de klantenservice van Airport Weeze. Ze gaven alleen aan dat ze 24 uur bereikbaar zijn en we hadden moeten bellen om te informeren om ons zodoende naar de goede parkeerplaats te loodsen. Ze informeerde ons alleen dat ze P1 voor ons 7 dagen hadden vrij gehouden en we gewoon moesten betalen! De klantenservice geeft dus geen oplossing voor het ontstane probleem en laten de klant dus gewoon zitten met dubbele kosten! Wij vinden dit een zeer klant onvriendelijke gang van zaken. Dus pas op. Parkeer op de juiste plek want anders betaal je een dubbel tarief!

Ik had betaald voor de parking maar geen email bevestiging gekregen.

Een mailtje naar de helpdesk, en binnen een paar uur, kreeg ik het mailtje binnen, met excuses. Top! Gelukkig maar, want bij het binnenrijden werd het kenteken niet herkend. Een O verwisseld met Q. Kan gebeuren. Ook hier snel opgelost via de communicatie aan de intercom.

Is prima

Snelle reactie

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Op loopafstand van vliegveld en via kenteken eenvoudig in en uitrijden

Voor de 2e maal gebruik van gemaakt

Lekker dichtbij luchthaven en snel geregeld

Prima plek voor prima projs

Prima geregeld

Goed bereikbaar, snelle afhandeling

Een prima parkeer oplossing die ‘’pluis’’ is!

Na een heus ‘’doolhof’’ een ruime parkeerplaats bereikt. Tip om in de brochure op te nemen: OOK de eerste slagboom werkt automatisch op nummer herkenning. (Deze beoordeling heb ik u reeds gestuurd!)

Voldoende

Was aanvankelijk niet in één keer te vinden. Uiteindelijk gevonden en blijkt toch lastig uit te laden in de regen (parkeerplaats niets overdekt). Het is hemelsbreed dichtbij de vertrekhal, maar je kunt niet meer) zondermeer oversteken, dus je moet best een stukje omlopen om de vertrekhal te bereiken (niet grappig in de regen). Voor deze prijs kunnen we volgende keer wel wat beters vinden denk ik...

Eenvoudig

Makkelijk te boeken.

Topservice en locatie

Goed georganiseerd en makkelijk te boeken en te bereiken.

Probleemloos parkeren

Kentekenherkenning werkte prima, door vooraf te reserveren verzekerd van een parkeerplaats.

Matig

Ik had bij vergissing 1 dag te weinig geboekt. Ik moest bij vertrek 25 euro voor die ene dag bij betalen. Dat staat niet in verhouding tot het totale bedrag over de andere dagen. Vind ik jammer.

Duidelijke communicatie, korte afstand tot vliegveld

Duidelijke communicatie, zowel via mail als ook via sms

Veel gemak

Goede service, je wordt vaak op de hoogte gebracht voordat je gaat parkeren. Goede service. Heel dichtbij het vliegveld. Het verliep allemaal heel soepel.

Wachten en bellen

Wij waren voor het eerst bij park en fly Eindhoven. Toen wij aankwamen moesten we bellen omdat de slagboom niet automatisch omhoog ging. Jammer , dus bellen ( kost weer geld) Na 10 dagen konden we weer niet weg , Slagboom weer niet automatisch omhoog om weg te kunnen rijden.(weer bellen en weer bel kosten) Zal dus nooit meer daar auto parkeren.

Snel inrijden, waren iets te vroeg maar ook dan gaan de slagbomen open. Helemaal prima

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven