Erg makkelijk en duidelijk

Makkelijk te vinden, goede communicatie

Uitstekend!

Nummer herkennen, genoeg plek

Prachtig parkeren

Lekker 2 minuten lopend naar passagier hal

Werkt uitstekend

Bij aankomst gaat direct de slagboom open. Zonder stress kun je doorrijden en kan de vakantie beginnen.

Super locatie !!

Heel dichtbij de luchthaven P21 makkelijk in en uit rijden goed geregeld!!

"Gratis annuleren" kost alsnog €1,99

Via Park & Fly €107,99 betaald om te parkeren op P1 Vliegveld Weeze (via advertentie stonden ze bovenaan). Er staat bij "gratis annuleren", maar als je annuleert, dan ben je alsnog €1,99 kwijt; precies het bedrag wat ze duurder zijn dan boeken via book.airport-weeze.com. Je betaalt bij airport-weeze gewoon €106,- en bij annuleren tot 24 uur vooraf krijg je daar echt gewoon je volledige bedrag terug.

Prima parkeerplek op loopafstand van airport Eindhoven. Ook heel betaalbaar.

Triestig

Mijn batterij was leeg! Wat bij iedereen kan gebeuren!! Ik bel en vraag voor een startkabels! Weet ze wat ze zeggen? Trek u plan! Daar stond ik in de regen 2:30 wachten op iemand uit België! Daar ga ik nooit meer!

Prima geregeld

Goed geregeld ,erg duidelijk!

Ok

Veilige plek

De reservering via Park&Fly is makkelijk en gaat snel. Direct bevestiging en tussentijds berichtjes met update, route, tijden etc. Parkeerplaats dicht bij terminal en goed bereikbaar! Ruime opzet…dus top!

Zeer handig en duidelijk

Ruime parkeerplaats en op goede loopafstand

Erg fijn!

Perdi o vôo porque o código QR não funcionava na porta, tive que pedir ajuda alguém que fala holandê

Muito má, falta de profissionalismo, perdi o vôo por isso e pôr isso tive que tirar o carro no dia seguinte, não usando os 5 dias que tinha pago e nem me foi devolvido o valor dos dias que não usei. Não voltarei a usar o vosso serviço por esses motivos.

• Você nos recomendaria? No

Makkelijk

Eenvoudig parkeren, dichtbij de terminal. Van de 2 x in de afgelopen maand dat ik deze gebruikte werkte 1 keer de slagboom niet. Na 1 telefoontje ging deze alsnog snel open

Makkelijk en simpel

Makkelijk

Gemakkelijk en duidelijk

De slagboom met kenteken herkenning werkt perfect :)

Goed geregeld, makkelijk!

Binnen no time in de vertrekhal! Top!

Thrifty personeel was vriendelijk, uiteindelijke afhandeling teleurstellend

In 9 dagen heb ik 3 auto's gehad. 1e auto lekke band, werd opgehaald. 2e splinter nieuwe auto, dag later probleem (volgens mij computerstoring), auto werd opgehaald. Op vliegveld Málaga 3e auto ontvangen. Al met al heeft het ons vele uren gekost. Hoewel ik een verzekering had zonder eigen risico, werd ik toch extra belast. Hierover gereclameerd.

Geweldige service!

Dit is de eerste keer dat we onze auto binnen geparkeerd hebben in een afgesloten ruimte met behoud van sleutels. Dit was voor ons een rust stellende gedachte

Boven mijn verwachting

Ik heb een hele goede ervaring gehad. Hele goede en snelle service.

keurig verzorgd zoals afgesproken

Netjes op kenteken verzorgd geen papieren of kaartjes te bewaren top.

Veel te duur

Veel te duur