Laden reviews...
1.468 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven bezoekers een positieve indruk van deze parkeerlocatie nabij de luchthaven. Het reserveren gaat vlot en de informatie is duidelijk, met korte loopafstand naar de terminal. Af en toe worden er kleine problemen met de toegang of prijzen genoemd, maar dit blijft uitzonderingen. Klanten waarderen de gemakkelijke toegang en de nabijheid tot de terminal.
Top geregeld en lekker dichtbij!
28 June 2026
Diana
Puttershoek
Zowel bij afgifte als bij het ophalen van de auto vlot en correcte service
jos
Kinrooi
Mooie parkeerplaats schoon, overzichtelijk en korte loopafstand tot de terminal
Ferdi
Veenendaal
I've been using it for years and I've never been disappointed.
PatiPATRYCJA
Maaseik
Als.ik ga vliegen boek ik voortaan bij jullie
Jan
Huissen
Prima parkeerplaatsen! Klein min-puntje: als het druk is moet je langer zoeken om een vrij plekje te vinden
Beveelt niet aan
Gerard
Bemmel
Eenvoudig geboekt, met duidelijke omschrijving. Prima communicatie t.a.v. locatie en tijdstip vóór afgesproken parkeertijdstip. Locatie is op prettige (loop)afstand van terminal
Sven
D
Prima digitaal geregeld.
Juriaan
Zwolle
Loop afstand van de hoofdingang van het vliegveld. Slagbomen gaan automatisch open als de camera je kenteken ziet. Zelfde geldt voor uitrijden. Prima voor elkaar
Tijs
Deventer
Zeer tevreden! Goedkoper en zeer goed alternatief voor de parkeergarage
Iedje
's-Hertogenbosch
Heel fijn
audrey
Beek Berg en Dal
Alles ging prima op één ding na nl het lezen van m'n nummerbord. Zit het te laag of staat de lezer te hoog of stond ik te dichtbij? Maar met één belletje werd dat zo opgelost door een vriendelijke dame.
Ed
Woudrichem
zie boven
Tiny
deurne nl
gemakkelijk naar binnen , gemakkelijk naar buiten. Je rijd tot de slagboom, deze gaat op kenteken herkenning open bij het uit rijden idem. De parkeerplaats was idd erg dicht bij op 800 meter.
KJ
Nieuwegein
Was top geregeld, ik kon het direct vinden. Ik kon ook direct doorrijden.
Meryem
Amsterdam
Lekker makkelijk dicht bij het vliegveld ook bij het uitrijden geen problemen helemaal top
Ria
Huissen
Het parkeerterrein is heel vlot te bereiken, toegang met automatische nummerplaat herkenning is super, genoeg parkeerplekken en ruime parkeerplekken. De afstand tot het luchthaven gebouw is 6 minuten en zeer goede bestrating. Het verlaten van de parking is weer via de automatische nummerplaat herkenning. Zeer tevreden en ga bij volgende reis opnieuw gebruik maken van deze parking!
Inge
Hasselt
Affordable Really close by the airport Safe The best place
Artemida
Rotterdam
De gereserveerde en betaalde plek bleek vol te zijn. We werden met een vage routebeschrijving naar een parkeerterrein 6 km verderop gestuurd waar onze boeking vervolgens niet herkend werd en we een noodboeking moesten maken én betalen. We hebben daardoor bijna onze vlucht gemist.
Beveelt niet aan
Maartje
Groningen
Bij dit parkeerterrein P24 kan iedereen zo maar oplopen en bij je auto komen
Kees
Westkapelle
Netjes afgesloten parking, duidelijke instructies, dichtbij ingang luchthaven. Top ervaring!
Stéphanie
Putte
Goede locatie en snelle afhandeling
C.
Almelo
Parkeerplaats reserveren is gemakkelijk en in en uit rijden super geregeld.
Harry
Wijchen
Alles verliep naar wens: bij zowel de aankomst als vertrek gingen de slagbomen automatisch open
Mirelle
Valkenswaard
Super snel en makkelijk parkeren bij vliegveld Weeze
22 June 2026
Dayron