Supergoed

Het is zo dichtbij. Je wandelt binnen 6 a 7 min naar Eindhoven airport. Je hoeft niet op een shuttle te wachten. Met kenteken herkenning rijdt je zo naar binnen en weer naar buiten.

waardeloos.....

Kenteken herkenning werkt niet, ik heeb haast om tijdig in te checken. Bellen....... eindeloos wachten op reactie...... toen eindelijk poort open. Verzekering dat bij uitrijden wel zal lukken! Uitrijden: weer een blokkade, geen reactie op kenteken...... weer bellen..... weer geen reactie...... na 5 min ging poort open. Kosten maken we om snel en adequaat de auto kwijt te kunnen en vliegtuig te kunnen halen, dat is niet de visie van het bedrijf.

Geweldig!!

De mensen die wij ontmoet hebben zijn vriendelijk en zeer voorkomend!

Super lekker dichtbij het vliegveld

Dichtbij het vliegveld fijne start van een vakantie .

Niet goedkoop wel goed

Makkelijk reserveren, in- en uitrijden allemaal automatisch, plek genoeg, dichtbij de terminal. Toch vond ik het best prijzig.

Alles ging in één keer goed

Geen probleem gehad

Niet voldoende

Poort ging niet open. Moest ook nog €4,- betalen om door eerst slagboom te kunnen. En als ik gewoon bij P1 Weeze had betaald, was ik €25 goedkoper uitgeweest. Voor vragen mag je mailen

Gemakkelijk te vinden en duidelijke instructies

Zeer klantvriendelijke parkeerlocatie op een acceptable loopafstand vd terminal

Veel te duur

Vroeger kon je aan de terminal in Weeze parkeren, maar dat is zo duur geworden dat er bijna geen autos staan. De andere parkings zijn ook te duur.

Top locatie

Fijne gelegenheid om te parkeren, op 5 minuten lopen van aankomsthal.

Prima en nog steeds dichtbij.

Niets aan toe te voegen

Zeer makkelijk parkeren

Zeer makkelijke parking met perfecte informatie

Was gewoon perfect geregeld.

Vlotte service. Goede prijs/kwaliteit verhouding

super gemakkelijk

super gemakkelijk

Top geregeld

Mooie ruime plek Op kenteken erin en eruit Dichtbij luchthaven

Dichtbij het vliegveld

Dichtbij het vliegveld en voldoende ruimte.

Prima geregeld

Het Parkeren verliep zeer soepel, even goed in het blauwe vak gaan staan en doorrijden maar. Extra leuk vind ik dat je een bericht krijgt, hoe je van P24 naar de terminal moet lopen.

Zeer positief

Zeer aan te raden.

Als nog dik inorde

Had parking gereserveerd en betaald. Bij uitrijden ging de bareel niet open. Ticket betaald. Dus dubbel moeten betalen. Mail gestuurd en terug betaling werd onmiddellijk inorde gemaakt. Goede mooie plaatsen. En goede dienstverlening. Aanrader!

Dichtbij. Gewoon goed

Makkelijk te regelen vooraf. Alles werkte prima

Prima netjes afgesloten parkeer terrein

Kloppende omschrijving. Ook loopafstand na de vluchthaven klopt. Voetgangerspoort was wel zonder code of QR code te openen. Hierdoor kunnen eventuele mensen met slechte bedoelingen wel bij de auto’s komen. Verder zijn de parkeerplaatsen voldoende ruim.

Heel vlot verlopen zowel de boeking als ter plaatste. Een aanrader

Makkelijk, goed geregeld

Alles duidelijk, makkelijk te vinden en goede uitleg via mail en WhatsApp.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven