Hoed

.......

Gemakkelijk en snel

Voldoende parkeerplekken en overzichtelijke parkeerplaats. Afstand naar het vliegveld is prima. Wordt ook goed aangegeven. Zeker aan te raden, of voor een volgende keer.

Drama. Parkeerplaats niet gevonden

Geen enkele markering of bordje dat P21 aangaf. Vanwege werkzaamheden was de normale route niet toegankelijk. Uiteindelijk heb ik P1 geparkeerd en 135 euro extra uitgegeven.

Geen op- of aanmerkingen, gewoon goed

Duidelijke instructies en werkt naar behoren

Heel gemakkelijk online geboekt. Prima loop afstand van het vliegveld en gemakkelijk bereikbaar.

Goed aan te lopen maar wel prijzig

De prijs viel tegen. Wel goed aan te lopen.

Prima verzorgd

Was perfect

Was perfect

Makkelijk, dichtbij en betaalbaar.

Het was even zoeken naar de locatie maar verder makkelijk en dichtbij het vliegveld.

Sehr gute Parkoption!

Alles hat perfekt geklappt. Entfernung zum Terminal ist sehr gut (ca. 7 Minuten Gehweg). Gerne wieder!

Prima parkeerplaats. Fijn dat er slagbomen zijn.

Betrouwbare parkeerplaats.

Prima zonder poespas

Prima staat buiten maar verder geen bijzonderheden

Prima. Wel jammer dat we voor aankomst nog iets van Tol moesten betalen

Onduidelijkheid

In bevestiging P26, in notificatie P21 en deze bleek later van adres gewijzigd te zijn. Nieuwe adres pas telefonisch kunnen achterhalen

Gewoon top

Alles is goed gecommuniceerd en prettig verlopen. Mooi in de buurt en we kregen vooraf zelfs nog een omboeking naar een locatie nog dichterbij de luchthaven. Top ervaring!

Alles zeer duidelijk.

Alles is goed gegaan en was tevreden parkeer plaats wat ik gereserveerd had was vol maar werd meteen goed geregeld door een vervangende parkeer plaats die zelfs nog dichter bij vliegveld was.

Goed geregeld

Boeking verliep prima, parkeren dichtbij luchthaven zoals aangegeven Aankomst en vertrek verliep soepel

Zeer positief

Alles werkte zoals het hoort. Erg dichtbij.

Makkelijk en goedkoop parkeren

De eerste keer dat ik van Park & Fly gebruik maakte. Je krijgt netjes alles via whatsapp. De parking werkt met nummerplaat herkenning, je hoeft helemaal niets meer te doen.

alles perfect verlopen

alles perfect verlopen

behulpzame klantenservice

Eind juni stonden wij geparkeerd bij Eindhoven Airport. Bij het wegrijden rond 00:15 uur zijn we over glas gereden. De volgende dag hebben wij dit incident gemeld bij Park & Fly en is de klacht zeer professioneel en adequaat opgelost. Er werd ons gevraagd waar we geparkeerd stonden en ze zouden mensen langs het terrein sturen om het glas weg te halen. We zijn zeer klantvriendelijk geholpen en zullen in de toekomst zeker weer parkeren bij Park & Fly. Vriendelijke groet, Renate Kok

prima ervaring

Het gehele proces van boeken tot aan het uitrijden was uitstekend verzorgd.

Zeer eenvoudig en praktisch

Alles prima verlopen

Nette parkeerplaats

Nette parkeerplaats op loopafstand van Eindhoven Airport. Snelle afhandeling van boeking. Enige minpunt vind ik (zoals bij allemaal) geen telefoonnummer (maar mail) om vragen te stellen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven