Matig vanwege de prijs!

Prima geregeld maar veel te duur!

Erg gemakkelijk te reserveren, en in gebruik.

problemen met nummerplaatherkenning. maar opgelost binnen de redelijke termijn

Alles okay en correct

Alles was okay. Echter, de route om weer uit te rijden was zeer slecht aangegeven. Heb meerdere rondjes over P3 gestuurd om een oplossing te vinden om bij de slagboom te komen. Verbeterpunt.

Goede ervaring, duidelijke website

Super geregeld en zoals afgesproken!

Heel plezierig ervaren.

Goed en makkelijk

Goed ,makkelijk en goed geregeld.

Goed geregeld

Goed en snel geregeld

Helemaal goed

Alles verliep prima

Eenvoudig parkeren.

Veel plek en op korte loopafstand van de terminal. Voor herhaling vatbaar.

Top ervaring!

Alles verliep perfect, ook dankzij de routebeschrijving welke ze vlak van te voren naar je sturen. Het is een paar minuten lopen naar het vliegveld.

zeer goed

geen verassingen

Prima parkeerplek op loopafstand

Bij aankomst wel erg vol, veel auto's stonden dusdanig geparkeerd dat de plek ernaast niet te gebruiken was (a-sociaal). Uiteindelijk wel een plek gevonden. Bij terugkomst was het een stuk leger op de parkeerplaats.

gemakkelijk inrijden

Geen problemen met slagbomen,p3 een kwartier lopen.

Lekker dichtbij de terminal en gemakkelijk te bereiken

Het boeken, de bereikbaarheid, de informatie vooraf en locatie tov de terminal, alles is prettig. Als ik nog wat verzinnen moet wat nog beter kan zouden een paar extra lichtmasten op de parkeerplaats wel een goede aanvulling zijn.

Niet volgens de afspraak

Ik kon niet door de slagboom alvorens ik 4 euro had betaald.

prima maar bewegwijzering zou een stuk beter kunnen

prima maar de bewegwijzering zou een stuk beter kunnen

Goed geregeld en geholpen

De nummerplaat werd niet goed afgelezen waardoor ik niet binnen kon rijden, maar de hulp via de 'praatknop' heeft het onmiddellijk perfect opgelost.

Lekker dichtbij - snel geregeld

Prima plek

Héél gemakkelijk!

Opnieuw gebruik gemaakt van de Park & Fly. Dit keer in Weeze Airport. Overdekt geparkeerd op P2, straat oversteken en je bent aan de inkom van luchthaven. Top!

Prima parkeerplek

Alleen jammer dat de oorspronkelijke P1 in Weeze niet toegankelijk was ondanks dat die driekwart onbezet was.

Perfecte service

Vriendelijk en snel

Geen enkel probleem, zou ik zo weer gebruiken

Super service

Snel en betrouwbare service.

snel en handig

bij fouten snel contact maar de fout werd niet rechtgezet. Ik had een foutje in mijn nummerplaat waardoor 2 2 keer moeste bellen om binnen en buiten te kunnen maar dit was geen probleem.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven