Alles hat gut geklappt
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 20.444 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Over het algemeen geven bezoekers een positieve indruk van deze parkeerlocatie nabij de luchthaven. Het reserveren gaat vlot en de informatie is duidelijk, met korte loopafstand naar de terminal. Af en toe worden er kleine problemen met de toegang of prijzen genoemd, maar dit blijft uitzonderingen. Klanten waarderen de gemakkelijke toegang en de nabijheid tot de terminal.
Alles top
18 September 2026
Ruth Joann
Düsseldorf
Trotz erheblicher Verspätung des Fliegers mit Bustransfer von Köln nach Eindhoven mit 4 stündiger Verspätung ohne Probleme den Parkplatz verlassen können. Super, vielen Dank
17 September 2026
Maarten
Meppen
Alleen de parkeerplaats is vrij vol, het is moeilijk om een parkeerplaats te vinden! En als je terug komt, is het moeizaam om je auto terug te vinden Misschien de parkeerplaats een Letter en een nummer geven!
Hilda
Havelte
Konden snel naar binnen via kenteken herkenning. Alles verliep zonder problemen, maar maak het verlengen van je parkeertijd wat eenvoudiger aub.
Mitchel
Den bosch
Goede service en alles naar wens
Loek
Helden
Een veilige manier om je auto kwijt te kunnen voor vakantie. Het is ook niet dichtbij het vliegveld. We hebben vertraging gehad maar daar deden ze niet moeilijk over.
Choi
Helmond
Toppie
Marijke
Arnhem
Vorige keer hoefde we niet te betalen bij slagboom nu wel 5 €
Anna
Lommel
Tijden ruim aangehouden ivm mogelijke vertragingen enz. Makkelijk naar binnen te komen, enige nadeel is wel dat er een poort naast de ingang zit waar iedereen gewoon in kan. Zonder code/bewijs dat jou bezit op het terein staat
Michiel
Almelo
Bij problemen kun je gelijk/makkelijk alles goed regelen en wijziging gelijk doorgevoerd worden Mvg
Johannes Edmond Petrus Maria
Wieringerwaard
Bij terugkomst was de slagboom naar buiten Al enige tijd buiten werking. Wat mij verbaasd dat dit niet vooraf werd vermeld in een mail + telefoonnummer waar heen gebeld kan worden. Erg slecht en er komt nog een review aan.
Piku
Noordwolde Fr
Goed op de hoogte gehouden, duidelijkheid m.b.t. parkeren
Leo
Barendrecht
Duidelijk aangegeven en vlakbij
Stephanus
Oldenzaal
Navigatie komt op het doorgegeven adres bij een hele andere slagboom uit. Uiteindelijk zit de slagboom ingang op een andere adres.
Paul
Amersfoort
Snel geregeld online. Bij aankomst kon ik meteen doorrijden. Ik stond op p3 en het lopen naar de terminal viel ook mee. Het enige nadeel vond ik dat ik laang heb moeten zoeken voor een plekje, het stond aardig vol.
Samantha
Dedemsvaart
De bereikbaarheid is prima en elke slagboom opent automatisch, Geen gedoe met kaartjes en afrekenautomaat. Ontspannen beginnen aan de vakantie en na afloop ook weer ontspannen naar huis
Peter
Best
hele fijne organisatie. auto staat keurig op tijd klaar en de bereikbaarheid is top. de telefoon wordt direct opgenomen.
rob
Zuidzijde gemeente Nieuw Beijerland
Zeer goed alles vlot verlopen en makkelijk en dichtbij de lichthaven! En goede service!
Fatima
België
We kwamen aan op de locatie. Alle parkeerplaatsen waren bezet. De vriendelijke beheerder begeleide ons direct naar de VIP plaatsen. Top geregeld.
Cornelis
Eindhoven
Fijne ruime plekken en op loopafstand van Airport Eindhoven. Voor herhaling vatbaar.
Roy
Enschede
Schnell ubd problemlos
África
Düsseldorf
Prima optie, goed proces.. Zoals het hoort.
Wilco
Kesteren
Perfect geregeld, niets meer aan doen niets aann te merken
HJM
Vlissingen
Prima plek, maar op het aangegeven adres kwamen we ergens anders uit
Eric
Duiven
Is gewoon een fijne en makkelijke parkeerplaats. Snel en goed geregeld.
Jeroen
Tilburg