Bij terugkomst zat er een flinke schade aan mijn auto

Bij terugkomst zat er een flinke schade aan mijn auto. Eg briefje onder de vooruit baal hier goed van!!

Prima service, aardig personeel

Eigenlijk niets echt mis mee, maar het is beetje onhandig om er heen te lopen vanaf het vliegveld. Dat duurt iets langer dan de 2 minuten die ze zeggen. Maar voor de rest helemaal goed. Prijzen zijn bij elk vliegveld te hoog (smiley)

Werkt vlot

Heel dichtbij vertrekhal, werkt vlot na registratie kentekenplaat.maak al meerdere jaren gebruik van.

Top geregeld!

Makkelijk in- en uitrijden. Voor prima prijs

Heel gemakkelijk!

Volledig geautomatiseerd obv nummerplaatherkenning. Supergemakkelijk! Binnen rijden, parkeren en te voet naar de luchthaven. Bij aankomst binnen wandelen, auto nemen en wegrijden. Geen code nodig, geen sleutels afgeven, geen shuttle nodig. Echt top.

Werkt perfect

Door van tevoren een parkeerplaats te reserveren viel er al een hele hoop stress van me af. Bij aankomst op Weeze airport stonden wat mensen voor me in de rij te hannesen met de slagboom en creditcards ,half uit het raam hangend. Toen ik aan de beurt was gingen ze vanzelf open doordat mijn kenteken herkend werd. Voelt erg veilig en luxe!

Kleinschalige, veilige parkeerplek op loopafstand van het vliegveld

Prima parkeerplek om je auto te stallen tijdens je vakantie!

Eenvoudig en duidelijk.

Eenvoudig, duidelijk en dichtbij.

fijn om te weten dat een parkeerplaats gegarandeerd is

top

Excellente service en redelijk betaalbaar

Onze vlucht had 5 uur vertraging waardoor we om 5 uur in de ochtend aankwamen. De persoon die voor onze auto klaar stond had hierdoor 5 uur op ons moeten wachten. Anders was hij al om 12 uur middernacht vrij geweest. Klasse van hem!!

Wij hebben dit als prima ervaren!

Het boeken ging vlot, inrijden op kenteken herkenning werkt perfect en na onze vakantie was het instappen en wegwezen. Ideaal! Het enige waar we wat van zouden kunnen vinden is de prijs. Wij vonden het erg prijzig.

Het werk perfect

Super in en uit rijden met kenteken Herkenning werkte perfect volgende Keer weer

Schranken öffnen nicht - kein Zugang

Wir haben spontan für 5 Tage einen Parkplatz benötigt, auf der Homepage des Flughafens Weeze waren keine mehr buchbar. Deshalb haben wir uns für diesen Anbieter entschieden. Am Flughafen angekommen, haben sich die Schranken nicht geöffnet. Auf Nachfrage wurde anscheinend keine Buchung vorgenommen, obwohl Bestellbestätigung und Auftragsnummer vorliegen. 2 Wochen nach meinem Urlaub wurde der Auftrag storniert und es wurden nur 25% des Rechnungsbetrags erstattet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Dichtbij

Ruime parkeerplekken en dichtbij airport Eindhoven, zeker een aanrader

Prima.

Alles werd van tevoren duidelijk uitgelegd in de mailberichten.

Goede prijs. Heel gemakkelijk.

Prima geregeld

Makkelijk te vinden

Je komt aan. Rijdt auto naar binnen. Geeft je sleutels af. Die kun je dus niet kwijtraken. Loopt naar buiten. Binnen 3 minuten op de luchthaven.

Loopafstand , slagboom gaat op kenteken open. Prima

Helaas konden we er niet zonder te bellen uit bij terug komst. Maar ja tijd zat, tenslotte vakantie.....

Het parkeren ging heel gemakkelijk en we konden zo het terrein op en af rijden d.m.v. kenteken herkenning. Echter vonden meerdere mensen die op het terrein parkeerden het zeer moeilijk om tussen de lijntjes te parkeren. Sommige mensen vonden het zelfs nodig om 2 plekken in beslag te nemen. Ik hoop van harte voor deze mensen dat zij dan ook voor 2 plekjes mogen betalen. Lijkt mij niet meer dan normaal als er op 2 plekken geparkeerd wordt.

Prima geregeld. Wel even zoeken naar de parkeerplaats die nog beschikbaar was.

Mooi dicht bij de luchthaven. We moesten wel even zoeken naar de parkeerplaats die nog bescjikbaar was. Het was niet helemaal duidelijk dat er achter het pand ook nog parkeerplaatsen waren.

Goedkoop en redelijk dichtbij parkeren. 5 minuten lopen naar de vertrekhal. Uitrijden werkte niet maar na 1 telefoontje ging gelijk de slagboom open. Prima ervaring allemaal dus

Service is ook fouten erkennen!

Opzoek naar parkeer mogelijkheden kwam ik bij park en fly uit. Budget parkeren uitgezocht en tot mijn grote verbazing koste het maar twee euro. Na de reis moest ik gewoon betalen 68 euro voor een week. Nu was twee euro natuurlijk te mooi om waar te zijn. Maar er stond nergens dat ik op het parkeer terrein ook nog moest betalen en ook nog om naar het parkeer terrein te komen (€4). Dus die communicatie mag wel wat netter. Want feitelijk heb ik een reservering en factuur voor 6 dagen parkeren voor €2 en een beetje. Overigens was de P3 zo vol dat ik de auto in een berm moest parkeren. *edit* na deze review snel contact gelegd door park en fly. Er was wat fout gegaan. De boeking had moeten doorgeven dat de parkeerplaats vol was. Maar deed dit niet. Het bedrag voor het parkeren was overigens wel correct de 68 euro. Ze hebben de fout toegegeven en de boekingskosten terug overgemaakt. Goede klantenservice. Fouten kunnen gebeuren het gaat erom hoe je er mee Omgaat!

Makkelijk in en uitrijden zonder personeel Fijn geregeld

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven