Prima ervaring

Mijn auto geparkeerd op vliegveld Weeze. Ging allemaal prima. En het ophalen van de auto na de vakantie ging ook prima.

Goed geregeld

Prima geregeld vis de app

Veilig en betrouwbaar. Op loopafstand van het vliegveld

Wij hebben de auto er voor de tweede keer geparkeerd. Heldere communicatie, verzekerd van een plekje. En op korte loopafstand van het vliegveld. Wij vinden het ideaal.

Super goeie service, en dichtbij

Prima geregeld

Parkeren vlakbij de luchthaven 7 min lopen.Duidelijke communicatie . Voor herhaling vatbaar .

Mooi overdekte parkeerplaats. Moesten een kleine aanpassing doen aan de reservering maar dat ging heel soepel

Я користуючись постійно.

Дякую! Мені все подобаеться, я декілька разів користувалась цією парковкою. Мені подобається зручне місце розташування, простий під'їзд.

prijs kwaliteit prima

Prima geparkeerd tegen acceptabele prijs, P3 wat ver daar hij vol was. Alleen binnenkomst wat onduidelijk.

Reserveren en doorrijden!

Eenvoudig plekje te reserveren. Bij aankomst en vertrek eenvoudig door rijden.

Heel erg goed

Geparkeerd op P2 Erg gemakkelijk. Paar minuten via een duidelijk aangegeven pad lopen naar de hal. Makkelijk te bereiken. Slagboom gaat open via Kentekenherkenning. Ook bij het uitrijden.

Lang parkeren zonder zorgen

Thuis je parkeerplek regelen voor een vakantie en dan zonder gedoe je auto stallen en na je vakantie ook midden in de nacht zonder gedoe de parking af rijden. Heerlijk die kenteken herkenning!

Gemakkelijk

Goede prijs, duidelijke communicatie en je aito staay praktisch naast de vertrekhal. Absoluut aan te bevelen.

Prima parkeerterrein

Prima parkeerterrein P26 in Eindhoven, alles gaat automatisch. In en uitrijden met kenteken. Afgesloten terrein maar het is niet zo dat niemand binnen kan, zelfs in het bevestigingsmail staat “De toegangspoort is normaliter open, maar mocht deze toch gesloten zijn, dan kun je de poort openen met code…”. Op loopafstand, een minuut verder dan P4, binnen aantal minuten op de terminal.

Prima geregeld, je kan zo doorrijden als je van te voren geboekt hebt. Het zou alleen fijn zijn als er een aparte strook zou zijn voor mensen die vooraf betaald hebben. Nu zit je als je pech hebt te wachten omdat er mensen nog moeten betalen.

Buitengewoon prettige ervaring gehad met deze organisatie!

Alles zeer vlot en snel geregeld en via whatsapp steeds duidelijke info gehad, zoals route naar de parking e.d.

Goed zo....

Fijn contact

Prima plek op goede wandelafstand

Toen ik na het boeken de reviews van P26 las werd ik een beetje zenuwachtig. Maar dit bleek nergens voor nodig. Mijn kenteken werd goed gelezen waardoor het hek gelijk open ging. Zowel bij aankomst als vertrek. Na aankomst op P26 stond ik binnen ± 10 min op het vliegveld. Helemaal super.

Top geregeld, lekker dichtbij

We hadden geen app ontvangen maar door een belletje konden we binnen 1 minuut door de slagboom rijden. Zeer aardige klantenservice.

Uitstekende communicatie

Goede service / prijs P plaatsen beetje krap maar verder prima.

Was heel goed

Genoeg parkeerplek jammer genoeg niet alles overdekt

Perfect geregeld!

Zowel het reserveren als het parkeren was goed geregeld. Aanrader.

Duidelijk helder overzichtelijk

Overzichtelijk

Makkelijk en snel

Super fijne ervaring, dichtbij het vliegveld. Slagboom gaat open met kentekenherkenning.

zeer slecht

Vooraf betalen en bij aankomst geen plaats !!!!

Makkelijk te reserveren

Dichtbij de vertrekhal