Het was goed, maar ik vind het ook aan de prijs en er zijn goedkopere manieren.

Fijn om van tevoren alles te regelen en alles gaat op kenteken.

Veel "foutparkeerders".

Veel grote auto's buiten de te kleine vakken. Er stond een monstertruck bij de uitgang waar we om heen moesten steken. Vakken wat groter maken levert minder geld maar meer gebruikers gemak.

Kleine prijs voor prima (klein) parkeervak

Ligging is prima, vergelijkbaar met P3 en P4. Toegang met nummerbordherkenning werkte prima. De parkeervakken waren echter érg smal.

Super goed geregeld

Super goed geregeld en zeer vriendelijk personeel

goed geregeld

alles goed geregeld is niet de goedkoopste maar wel lekker dicht bij de luchthaven in eindhoven

Dichtbij bewaakt parkeren, een fijn gevoel!

Dichtbij parkeren, makkelijk te reserveren, bewaakt dat geeft een gerust gevoel.

Goede overzichtelijke locatie

Op loopafstand van het vliegveld Online boeken met kentekenherkenning Overzichtelijk en goed verlicht. Top

Goede parkeerplek en keurige service

Geparkeerd bij Eindhoven airport op P24. Is op korte afstand van de vertrek & aankomsthal, goed te lopen. Enige kleine minpuntje is dat de bestrating (gemeente eindhoven?) van trottoirs richting de luchthaven echt verbeterd mag worden, want met rolkoffer op en neer is een hindernisbaan - zeker voor wat oudere reizigers is dat lastig. Wellicht kan Park & Fly dat terugkoppelen aan de gemeente, is in beider belang dat dit verbetert. Park & Fly gaf me veel vertrouwen door de heldere communicatie, en support via Whatsapp. Je krijgt keurig alle info via Whatsapp, tot aan een handige looproute naar de vertrekhal. Goede service!

Ok

In orde

Top Lage! Unkompliziert und kooperativ!

ich war mal wieder spät mit meiner Parkplatz Buchung dran und hatte noch Glück, einen Tag vorher einen Platz zu ergattern. Der Service ist sehr kooperativ und unkompliziert. Mein neuer Parkplatz Standard für Flüge von Eindhoven.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

heel goed en dichtbij

prima.

geen reactie

had parkeerplaats geannuleerd. Moet. of steeds mijn geld terugkrijgen. Ondanks 6 mails nog niks gehoord.

echt heel handig en goede service!

parkeerplaats geregeld via Park & Fly, via de mail krijg je de dag voor vertrek nogmaals alle gegevens. op moment dat er een plekje op een parkeerterrein dichterbij vrijkomt wordt je reservering automatisch omgeboekt. via de app kwijt je de routebeschrijving van parkeerplaats naar de vertrekhal. prima service! parkeerplekken zijn niet heel ruim. dat hoeft geen probleem te zijn mits ieder netjes in het parkeervak parkeert, helaas is dat niet altijd het geval zagen we op het parkeerterrein.

super goed

goed geregeld

dure parkeer plaats, en flinke schade!!

Auto bij Park and Fly voor enkele dagen geparkeerd. Een parkeerplaats geboekt voor goed geld. Wordt een dag voor aankomst de parkeerplaats verplaatst naar 1 die verder lopen is. Niet netjes. Auto 4 dagen geparkeerd en komen terug van voor naar achter flinke schade!! Park and Fly om camerabeelden gevraagd en totaal geen reactie ontvangen. Park and cash is een betere naam! Ik bel volgende keer een taxi, dit geintje met deze schade heeft een hoop geld gekost en de dader ligt op het kerkhof en Park and Fly neemt geen verantwoording om veilig mijn auto te kunnen parkeren.

Alles prima geregeld

Van de aankomst tot vertrek alles keurig geregeld

Perfecte service

Doen wat ze beloven Binnen 10 minuten staat de auto weer klaar om te nemen. Dus even bellen als je geland bent.

goed en dichtbij Wel goed om bij de reservering aan te geven dat er een QR code meegestuurd is (als bijlage) die je moet gebruiken bij de parkeerplaats. Toen we bij de parkeerplaats aankwamen, bleek namelijk dat we een QR code nodig hadden, dat was voor het eerst dat ik dat las (ik ging uit van kenteken lezen). Toen moest ik zoeken bij de reservering waar de QR code was.

Het is even zoeken naar een plek maar uiteindelijk is die er wel en bovendien op loopafstand.

Excellent

everything working without any problem, always fast and safe

• Poleciłbyś nas? Tak

Goed & gemakkelijk parkeren, dichtbij het vliegveld

Na het lezen van de goede reviews, heb ik deze parkeerplaats geboekt. Het is prijzig, maar wel een goede service. - De boeking was snel online geregeld. (De avond van te voren geboekt) - De instructies en routekaarten zijn duidelijk (en vriendelijk). - Makkelijk bereikbaar. - Genoeg parkeerruimte in de vakken - Parkeerplaats ligt dichtbij de luchthaven - De auto staat niet afgelegen, maar tussen de panden in. Zowel "sociale controle" en ook camera's op het terrein. - Makkelijk in en uitrijden met kenteken herkenning, geen gedoe met kaartjes/tickets. - Omdat je de autosleutels meeneemt, weet je zeker dat niemand in je auto rijdt. Aanrader! Let wel op: de parkeerplaats is 8 minuten lopen naar de luchthaven, dus iets langer dan de aangegeven 2 minuten.

Zonder problemen

Prima georganiseerd

Goed parkeren

Het was wel druk en we moesten een eind weg parkeren maar het verliep prima. De slagbomen gingen open waar nodig.

Gemakkelijk te parkeren

GOEDE Bereikbaarheid Uitstekend gefaciliteerd