matig

Het plaatsen van de bestelling was niet goed doorgekomen, ik heb na twee weken gebeld of de bestelling goed was binnen gekomen. Deze was binnen gekomen alleen nog niets mee gedaan. Het bedrijf die de gaten met de betonboor maakte werkt grof en veel vuil achterlatend. Wij zouden hier geen bestelling meer plaatsen.

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? ja

Super vriendelijke monteur en prima service

Tevreden

Goed!

Werkt prima! Ga ervan uit dat erin zit zoals aangegeven ( verschillende filters) en hij doet wat hij belooft!

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? Nee

Bij de levering kwam ik erachter dat van een van de twee bestellingen, het verkeerde filterpakket is opgestuurd. Na contact via de mail hebben ze dit direct opgepakt en alsnog een nieuwe zending opgestuurd.

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? Verkeerd geleverde luchtfilters

Vlotte en uitstekende service

Vlotte service, snel geholpen en goede communicatie.

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? Nope

prima service

nvt

Persoonlijke benadering

Jammergenoeg was het filter van mijn keuze niet leverbaar dus al met al duurde het heel lang, volgende keer beter op de website vermelden hoe lang de levertijd is. Verder aardig geholpen

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? ja

Niet erg betrouwbaar

de rinnova s zijn erg storings gevoelig. Er is geen voorraad en de levertijden zijn te lang. We hebben er ruim 150 geplaatst.

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? Ja

zeer goed

Nette machine en ook de informatie die je telefonisch krijgt is echt goed

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? Ja, maar die waren met 1 telefoontje heel goed en duidelijk opgelost

Afdeling 'Aftersales' is top

Mijn Inova 2.0 hp inverter monoblock had vervelende bijgeluiden. Na contact met de afdeling aftersales werd er vrij snel actie ondernomen. De eerste keer na bezoek van hun monteur werd het wel minder, maar het geluid was nog niet helmaal weg. Dus nog een keer contact gezocht. Telefonisch werd afgesproken het toestel dan maar te vervangen om dat te ervaren. En inderdaad nu is het helemaal perfect, gewoon helemaal stil zonder bijgeluiden.

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? Ja maar perfect opgelost.

Filter tube luchtreiniger

Klant vriendelijk Snelle levering Product is goed

Fantastisch!!!

Niets op aan te merken . Nogmaals proficiat!

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? Nee

Ik heb een prima ervaring bij jullie,

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? Nee

Goed advies gekregen en snel afgeleverd

Vakman was goed bereikbaar; levering volgens afspraak

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? De papieren mal (voor gaten te boren) gaf een andere locatie aan voor de condensafvoer; de rubber slang kwam veel lager uit het Monoblock.

Prima geholpen

Ik heb hier een monoblock airco gekocht. Werd vriendelijk geadviseerd. Toen bij het uitpakken bleek dat de airco bij de lamellen flink beschadigd was kon ik deze zonder problemen omruilen. Kortom een goed bedrijf.

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? Nee

Alles geregeld en uitgevoerd conform afspraken

We hebben nog geen ervaring met de airco maar de uitvoering van het plaatsen en het nakomen van de gemaakte afspraken was top

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? Alleen in het begin kreeg ik mail over de levering waarbij niet duidelijk was dat de monteur de airco zou meenemen Misschien even een puntje van aandacht bij de communicatie

Goede service en afspraak

Goede service en houden zich aan de gemaakte afspraken

Uitstekende service!

Ervaringen zijn zeer positief.

Voldoende

Jammer dat filter is veranderd. Kon eerst gehele filter in 1 keer vernieuwen. Moet nu oude raamwerk schoonmaken en herplaatsen.

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? Gebruiksaanwijzing is lastig te vinden.

Snelle levering en DuoClima airco werkt prima

Heb er onlangs de DuoClima mobiele splitairco besteld. Ondanks drukte snel geleverd. Goed traceerbaar en goed te volgen. De airco was prima zelf in elkaar te zetten. Jammer dat de slang aan beide eenheden vast zit dat maakt de unit zwaar. Verder prima apparaat; redelijk stil vergeleken met andere mobiele airco 's.

Top behandeld

Besteld, betaald en ontvangen. Alles prima

geweldige ervaring

Itec was enorm behulpzaam en wist mijn probleem zeer snel op te lossen.

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? geen enkel probleem, integendeel

Supersnelle levering !

Zeer verheugd toch nog filters voor mijn luchtreiniger van Phillips gevonden te hebben. Mercken verkopen graag maar een noodzakelijke filter maken ze niet meer. Gelukkig dat i- rec bestaat.

• Heeft u enige problemen en/of onduidelijkheden ondervonden? Geen enkel probleem

zo blij dat ik bij jullie duux bolletje te pakken heb kunnen krijgen.

snelle levering,dus heel prettig.

Koppelstraat 7

7391AK Twello

Over ItecLuchtreiniger

Welkom bij Itec! Hier vindt u alle informatie wat betreft ons leveringsprogramma van luchtbehandelingsproducten waaronder luchtreinigers, luchtbevochtigers, ontvochtigers, geurverdrijvers, ionisatoren en ozongeneratoren van de merken Winix, Coway, Aerial, Sharp, PureAirPro, PureAirParts, Blaupunkt, Airbi, Innova en Idealin. Itec is als leverancier van hoogwaardige luchtreinigingsproducten actief in de Benelux en het Duitstalige gedeelte van Europa. Wij betrekken onze producten rechtstreeks van de diverse producenten en zijn distributeur van luchtbehandelingsproducten van Itec, Innova, Rinnova, PureAirPro, Idealin en SNE. Tevens vertegenwoordigen wij de merken Coway, Winix, Mitsubishi, Airbi, HALE en Aerial. Onze grote voorraad stelt ons in staat om producten en accessoires/onderdelen snel te leveren. Alle producten die u op onze site vindt hebben een levertijd van maximaal 2-3 werkdagen, in de praktijk zullen de meeste bestellingen, mits vóór 16:00 geplaatst de volgende dag geleverd worden. Ook voor professionele toepassingen zoals in horeca, kantoren of medische faciliteiten waar mogelijk in meerdere ruimten luchtbehandeling/reiniging/sterilisatie gewenst is, geven wij graag advies op maat en kunnen wij een passende offerte opstellen. Ons brede programma maakt mogelijk dat wij voor alle gangbare toepassingen een oplossing kunnen bieden.