Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen over het algemeen de service en het meedenken in oplossingen. De meeste beoordelingen benadrukken een snelle levering en vriendelijk personeel. De communicatie was overwegend duidelijk en de online opties waren handig. Enkele orders meldden fouten bij leveringen of hogere verzendkosten, maar de reactiesnelheid blijft hoog.
Goede service en goed meegedacht in oplossingen.
29 May 2026
Crediteuren administratie
Scherpenzeel
Wij waren sleutels kwijt van bij jullie bestelde lockers. Is was bang dat ik het slot uit moest boren en een nieuwe plaatsen maar er werd aangegeven dat er een moedersleutel leverbaar was en dat sleutels bijbesteld konden worden als je het slotnummer/sleutelnummer wist.
13 April 2026
Wim Keesman
Alkmaar
Omdat de levertermijn op de site te lang was telefonisch contact gezocht. De medewerker heeft alternatief voorgesteld en offerte ter ondertekening vrijwel onmiddellijk doorgezonden met aansluitend een snelle levering. Fijne, vlotte en vriendelijke service!
7 April 2026
Caroline Milants
Antwerpen - Belgie
Direct contact via online chat. Alles snel geleverd, goed verpakt.
11 March 2026
Jo Claes Kattoen natie
Genk
verkeerde spullen geleverd
20 January 2026
Gerrit Vestjens
Tegelen
Goedemorgen Gerrit,
We vinden het enorm vervelend dat u de verkeerde sleutels heeft ontvangen. Nadat wij van u de mail inclusief foto van de geleverde sleutels hadden ontvangen hebben we direct contact opgenomen met de fabrikant. Intern is er bij hen iets verkeerd gegaan, waardoor u de verkeerde sleutels heeft ontvangen.
De juiste sleutels zijn voor u besteld en worden zo spoedig mogelijk bij u geleverd.
Medewerkers Pedroshop.nl
Goede stevige lockerkast met per locker 2 sleutels. De levering mooi op tijd ondanks het slechte weer. Ik werd gebeld en na aflevering nog een bericht
14 January 2026
Anita De Visser
Capelle aan den IJssel
Nog net voor de kerstvakantie een vraag gesteld, ik werd snel en duidelijk geholpen en ze hebben zelfs voor de kerst het eerste product al geleverd. Ook is de Offerte snel gekomen en gaan wij dus in de toekomst zeker meer bestellen.
6 January 2026
L. Damen
Etten-Leur
Larissa was very helpful as soon as I had some issues with the website. Within a short time my order was processed and I had the quote in my email. Paying was very easy. The product was delivered in exactly the time window expressed. All round, very happy with the service! Thank you!
13 August 2025
Mark Gouweloos
Den Haag
Ik zou ze zo mee uit vragen
18 July 2025
Ista
Dordrecht
Echter, de transportkosten zijn in mijn ogen te hoog, ik betaal 60 euro + btw = circa 75 euro terwijl het pakket met DHL verzonden wordt. Dat is in tegenstrijd met de opgegeven reden dat met een pakketdienst de kans op schade hoger zou zijn en daarom een apart bedrijf het transport verzorgt.
27 June 2025
M. Bosma
Almere
Beste heer Bosma,
Dank voor uw review! We hebben de situatie onderzocht en inmiddels contact met u gehad. De oplossing is met u afgestemd en inmiddels uitgevoerd. We vertrouwen erop dat alles naar wens is opgelost. Mocht u nog vragen hebben, horen we het graag.
Snelle levering, goed contact met de klantenservice en bekwaam personeel.
20 June 2025
Joris Blaak
Ridderkerk
snelle bezorging, mooie kasten
26 May 2025
Anja Alfing
Alkmaar
Locker is cfr. omschrijving.
22 May 2025
Jos Desmet
Gent
Snelle vriendelijke reacties.
6 February 2025
Kerstin van der Wal
Drachtstercompagnie
Goed product voldoet aan de verwachting.
18 December 2024
Harry Vinke
Veenendaal
Van de klant niets gehoord. Geen bericht, goed bericht.
11 December 2024
Ronald van Houten
Gouda
Heel aangename service en heel vriendelijk personeel
18 November 2024
Financi�le Dienst
2370 - Arendonk
Keurig volgens afspraak geleverd.
23 May 2024
Haico MULLER
Losser
We hebben een bestelling gedaan gebaseerd op foto's op jullie website en hebben 2 locks ontvangen die een modernere versie zijn, minder dik en kortere uitsteeksels voor het monteren. We kunnen deze locks niet gebruiken zonder extra kosten te maken aan de deur. Mvg, Trui en Tony
Beveelt niet aan
10 May 2024
Geertrui Roseeuw
Knokke-Heist
Goedemorgen Trui en Tony,
Na telefonisch contact kwamen we erachter dat u het oude type slot had. We hebben contact opgenomen met de fabrikant en gevraagd of dit oude type nog leverbaar was. Gelukkig konden we dit slot nog bestellen en hebben we deze naar u toegestuurd.
Uiteindelijk was hiermee het probleem opgelost en heeft u de sloten kunnen gebruiken zonder extra kosten te maken aan de deur.
We zijn blij dat we het op deze manier voor u hebben kunnen oplossen.
Medewerkers Pedroshop.nl
Twee lockers met codeslot besteld, worden zonder gebruiksaanwijzing geleverd, deze uiteindelijk per mail gekregen. In de gebruiksaanwijzing moeten lezen dat er sleutels nodig zijn om de code in te stellen, dit is niet duidelijk vermeld in de tekst bij de lockers. Bij navraag waarom dit niet in de test staat is dat men niet weet of de klanten deze sleutels (al) hebben. lijkt mij gewoon duidelijker om het gewoon te vermelden in de tekst, sleutels dus nabesteld, maar wel weer met € 60 vrachtkosten, deze zijn inmiddels wel deels gecrediteerd, Lockers verder wel netjes.
30 April 2024
Barry
Houten
Beste Barry,
Goed om te vernemen dat u tevreden bent over onze producten! Dank voor uw reactie. Zoals telefonisch toegelicht heeft uw punt onze aandacht en zal dit op korte termijn worden opgelost.
Medewerkers Pedroshop.nl
locker kwam op afgesproken tijd. Is keurig afgeleverd en functioneert goed.
14 February 2024
Alex van den Doel
Amsterdam - Noord
snel een probleem voor ons opgelost en vooral, denken mee met de klant, top!
23 January 2024
Tonnie Hetterscheid
Zevenaar
Mooie kast, keurig geleverd met eigen vervoer. vond wel de verzendkosten erg hoog.
29 November 2023
Rob Korevaar
doorn
23 November 2023
Johan
Meppel
Netjes geleverd, en binnen de afgesproken tijd ook.
26 October 2023
L
Amsterdam
PEDROSHOP.NL is één van de grootste aanbieders op internet voor kantoor- en magazijninrichting in Nederland en België. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder met een ruime collectie, veel ervaring en persoonlijke aanpak.
Elsterstraatweg 31 A
3922 GD Elst (utrecht)