26 October 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 299 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Klanten prijzen over het algemeen de service en het meedenken in oplossingen. De meeste beoordelingen benadrukken een snelle levering en vriendelijk personeel. De communicatie was overwegend duidelijk en de online opties waren handig. Enkele orders meldden fouten bij leveringen of hogere verzendkosten, maar de reactiesnelheid blijft hoog.
26 October 2023
goeie service - vriendelijk personeel
20 September 2023
Bianca Demol
Bavikhove
Onderweg was de kast ietwat beschadigd, wij hebben na deze melding een korting gekregen.
19 September 2023
Mirjam
zeist
Product zoals verwacht. Geen specifieke opmerkingen. Correct en snel contact.
21 July 2023
Chris
Muizen
Denken met de klant mee
20 July 2023
Mieke Pitlo
De Klomp
Klantvriendelijk, goede communicatie en afhandeling.
12 July 2023
Lex Lamers
Goes
goede kwaliteit, snelle levering
19 June 2023
Sylvia
Maarsbergen
steeds weer zeer goede, duidelijke informatie leveringen zoals gemeld en gepland een echte aanrader
24 May 2023
Michèle Goris
Knokke-Heist
Netjes afgeleverd en zeer mooie en stevige uitvoering van de locker.
24 May 2023
Lex Lamers
Goes
Mooi product en snelle levering, degelijk gemaakt en lekkere frisse kleuren!
29 March 2023
Bestelling snel geleverd
12 January 2023
PRT de Cooker
Oostburg
alles prima verlopen ondanks beschadigde kast. Snelle communicatie. Kon kiezen nieuwe kast of korting. Voor korting gekozen en is snel verwerkt.
14 December 2022
Margreet van der Hoek
Hardegarijp
Goed contact, snel afgeleverd en vriendelijke bezorger. Heel fijn om hier onze lockers te hebben gekocht!
28 November 2022
Rianne de Leur
Utrecht
Van bestelling tot levering was alles perfect geregeld. Wil zeer graag Larissa bedanken, zij heeft als een kei gewerkt om aan onze vraag te voldoen. Koesteren zulke mensen!!
22 November 2022
Goris
Knokke-Heist
Correct en vlotte service!
19 October 2022
Crediteuren administratie
Oudenaarde
zeer goede opvolging
12 October 2022
wendy MV Vandonink
lommel
Prima in orde een goede uitleg bij levering
20 September 2022
Gitok bovenbouw
Kalmthout
Zeer snelle reactie, antwoord en levering.
9 June 2022
Ulla Rens
Halle
Nadat door miscommunicatie een verkeerde leveing was bezorgd, is er snel geschakeld en zijn de juiste goederen alsnog geleverd. Prima service!
20 May 2022
Joop van Baalen
Huizen
Stapje meer zou zijn als ze zelf geïnformeerd zouden hebben naar de voet van de locker ipv dat ik ter plaatse van de leverancier moest horen. Dan zou het 5 sterren zijn.
25 April 2022
Djurre van Kouwen
Houten
Vriendelijk te woord gestaan. Daarna levering van goederen volgend verkeerde specificaties. Teruggekoppeld, maar nog niet opgelost...
Beveelt niet aan
13 April 2022
Joop van Baalen
Huizen
Goedemorgen Joop,
Na aanleiding van uw beoordeling hebben we direct actie ondernomen. Bij het plaatsen van de order was het voor mij niet geheel duidelijk om welke cilindersloten het ging, hierdoor heb ik de verkeerde sloten in bestelling gezet. Nadat we contact hebben gehad, is het ook direct opgelost. U kon de verkeerde sloten terug sturen en in de tussentijd heb ik de juiste sloten in bestelling gezet. Fijn dat we het op deze manier hebben kunnen oplossen!
Met vriendelijke groet,
Larissa van Mourik.
PEDROSHOP.NL is één van de grootste aanbieders op internet voor kantoor- en magazijninrichting in Nederland en België. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder met een ruime collectie, veel ervaring en persoonlijke aanpak.
Elsterstraatweg 31 A
3922 GD Elst (utrecht)