Pluspunten

Snel en rechtvaardig behulpzaam en meedenkend

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nemen de tijd om uit te zoeken wat voor jouw werkt. Zullen je niet proberen het aller duurste spul aan te smeren. Erg klantvriendelijk en meedenkend.

n.v.t

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling vrij snel thuis. Vloermatten passen perfect.

Kon niet inloggen op de site en kreeg geen bericht voor wachtwoord reset(e mail klopte wel) En 1 vloermat was licht beschadigd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle goede communicatie bieden alternatieven en oplossingen aan snelle reactie bij backorders

als iets uit voorraad is wordt t altijd binnen een week geleverd, ik zou het prettig vinden als er op de site goed wordt aangegeven of iets op voorraad is. of het is me ontglipt maar bestel weleens onderdelen die achteraf niet direct uit voorraad leverbaar zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heldere communicatie, snelle levering.

4 stars: good service, well treated

Suggestions

The only suggestion is an improvement of the packaging because I received it quite opened.

• Knowlegde & Skills

Pluspunten

Prettig bedrijf, heeft bijna alles op voorraad en je krijgt de spullen meestal snel binnen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Communicatie met de team

Hou het zo

Pluspunten

Ik wordt altijd zeer goed geholpen hier! Als er een product niet leverbaar meer is melden ze dit netjes en zorgen ze voor een vervangend soortgelijk product. Voor vragen kun je ook altijd terrecht want er wordt meestal binnen een dag gereageerd.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

• Connaissance & Expertise

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb geen bevesting van versturen van het pakket gehad en track&trace gehad dus er was niemand thuis en pakket stond gewoon voor de deur dat iedereen ermee op de loop kon. Al een geluk stond het er nog als ik thuis kwam en dat het niet regende.

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

bon matériel ,envoi très rapide

• Connaissance & Expertise

Pluspunten

Goede onderdelen goede service en goede kwaliteit en klandizie en snelle levering

Geen tips van toepassing

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Perfecte en snelle levering van een prima product.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Fast shipping, easy website, easy to purchase, quality product,...

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Fast shipping and lot of goods

• Knowlegde & Skills

Pluspunten

Ik zat met een technisch probleem bij het plaatsen van de nieuwe onderdelen. Hierop heb ik een mail gestuurd en daarin ben ik keurig te woord gestaan. Er is actief meegedacht en alles werkt inmiddels naar behoren. Zeer aanbevelingswaardig.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

hallo mijn naam is George voor een tijd geleden had ik een nieuwe uitlaat en een midden damper nodig omdat de mijne kapot was gegaan en heb me helemaal door ALL4HONDA laten helpen ik wilde een uitlaat met sportief geluid maar niet te veel herrie, ze hebben en lijstje gemaakt met alles wat ik nodig was... echt top gewoon en nu elke keer als ik de motor start is het puur genieten ( S.R.S 35 ) wat een geluid zeg, heerlijk.... bij ALL4HONDA zijn ze vriendelijk en ze helpen je graag als je ergens mee zit en nodig hebt.. ik hoef niet verder te kijken ALL4HONDA it is mijn dank aan jullie allen bij ALL4HONDA GR George

5 Van Het Hoffstraat

Leek 9351 VH