Pluspunten
goede communicatie echt top !!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Altijd een snelle levering! 100 procent betrouwbaar!! All4Honda weet wat er nodig is en ze weten wat ze verkopen!! Heb enkel bij hen nog geen enkel probleem gehad. Bij enige vorm van twijfel werd ik direct gebeld en losten ze alles spoedig op! All4Honda is super!
Pluspunten
Very fast delivery to Finland
Pluspunten
Snelle en persoonlijke afhandeling gan zaken
VerbeterpuntenBankcontact gratis maken
Pluspunten
Dé aanrader voor elke Honda fanaat, Zo goed als heel men integra type R is samen gesteld met stukken uit het aanbod van all4honda, prachtig aanbod , prijs kwaliteit -> top , en kennis van elk model is optimaal.
Pluspunten
scherp geprijst & vlotte levering
Pluspunten
Altijd bereid om je te helpen met de beste keuze, en je te informeren.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle leveringen, snel reactie en altijd een professioneel antwoord op vragen! Heel veel producten aangeboden, en het meeste ook nog op voorraad. Super bedrijf gewoon!
VerbeterpuntenOp de site bij het product zelf aangeven of het op voorraad is ofniet.
Pluspunten
gutes Produkt und schnelle leiferung
Pluspunten
Goeie service en komen hun afspraken na
Meer details bij productomschrijving & inbegrepen accessoires of bevestigingsmiddelen bij producten
Bedankt voor deze beoordeling. Wij zijn momenteel al bezig om per product een duidelijke inhoud/specificaties/afmetingen etc. lijst te creeren. Deze zal dan onder het product worden weergegeven. Dit vereist alleen nog de nodige technische aanpassingen. Tot die tijd staat normalerwijze alle informatie die belangrijk is, in de artikelbeschrijving. Met vriendelijke groet, All4Honda
Pluspunten
VerbeterpuntenWat snellere reactie op de mail
Bedankt voor deze beoordeling. De vertraging in de reactie van jouw email had te maken met het weekend waarin deze bestelling werd geplaatst. Alle orders die op vrijdag na 18:00 worden geplaatst, worden op maandag vanaf 09:00 pas behandeld. Door aanzienlijke drukte in het weekend kan het voorkomen dat er een lichte vertraging in de behandeling zit. Ondanks dat proberen wij altijd om alle website orders zo snel mogelijk af te handelen na het weekend. De vervolgbestelling van jou is gelukkig zeer voorspoedig en snel afgehandeld. Met vriendelijke groet, All4Honda
Pluspunten
Snel efficient en gemakkelijk
VerbeterpuntenWebsite werkt soms niet goed mee dat is mn enigste minpunt
Bedankt voor deze beoordeling. Wij hebben recentelijk enkele wijzigingen op onze website doorgevoerd ter verbetering van het bestelproces. Helaas kunnen ''oude'' cookies op jullie PC voor mogelijke problemen zorgen. Ons advies is om de cookies van de browser even te verwijderen en dan zou alles weer naar behoren moeten werken. Hartelijk dank voor de aanbeveling en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, All4Honda
Pluspunten
leuke persoonlijk contact te krijgen. medewerkers zijn er echt voor de klanten bij problemen. kunnen goed advies geven.
Verbeterpuntenhelaas wel wat herhaaldelijk problemen gehad met leveringen van bepaalde artikelen (benzinefilters) en flensen. Wel altijd netjes opgelost
Hartelijk dank voor deze beoordeling. Helaas komt het soms voor dat bij sommige modellen het brandstoffilter anders is dan verwacht aangezien er ''tussen modellen'' zijn. Gelukkig hebben we dit achteraf en kosteloos netjes kunnen afhandelen. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, All4Honda.
Pluspunten
Goeie kwaliteit en pasvorm
VerbeterpuntenIk miss stikkers van all4honda bij mijn bestelling
Hartelijk dank voor deze beoordeling. Wij zullen vandaag kosteloos enkele stickers nasturen via de post, aangezien deze mogelijk niet bij de doos in zijn gedaan. Met vriendelijke groet, All4Honda
Pluspunten
Klant vriendelijk, duidelijke uitleg zowel onderdeel als de kwaliteit van een onderdeel
VerbeterpuntenGeen idee