Pluspunten
Nette afhandeling bij complicaties
VerbeterpuntenBij schaars of geen mogelijkheid tot leveren vermelden bij product op de site
Hartelijk dank voor deze beoordeling. Helaas is het nog niet mogelijk (hier wordt aan gewerkt dit jaar) om de voorraad te koppelen aan de website, aangezien er ook met externe voorraad wordt gewerkt waar nooit 100% zeker over te zeggen is of het snel beschikbaar is. Wij willen alleen een voorraad indicatie geven wanneer het ook realistisch/onderbouwd is. Indien je graag zeker wilt weten of het op voorraad is, graag telefonisch of via de email contact met ons opnemen. Dan kunnen wij jou meteen informeren. Met vriendelijke groet, All4Honda
Pluspunten
Groot assortiment
Pluspunten
Ik had wat voor een maat besteld maar die wilde het niet meer maar zeer gemakkelijk om kunnen ruilen voor andere
Pluspunten
Goede service en snelle levering!!
Pluspunten
Staan je perfect te woord en behulpzaam
VerbeterpuntenKan zo niet iets ,bedenken zeer positief
Pluspunten
Word goed op de hoogte gehouden
Pluspunten
Goede service, betrouwbaar en vakmanschap.
Pluspunten
Heel goede service! Een plezier om bij jullie aankopen te doen!
Pluspunten
duidelijke website , met goede omschrijving .
Pluspunten
Erg klantvriendelijk. Ook behulpzaam om iets uit te zoeken. Als je meerdere dingen besteld en 1 ding is niet op voorraad terwijl je de rest met spoed nodig hebt wordt het ene onderdeel gewoon later verzonden zonder verzendkosten :)
VerbeterpuntenKan eigenlijk niets bedenken.
Pluspunten
Veel onderdelen, snelle levertijd en goede duidelijke omschrijving bij de artikelen.
VerbeterpuntenDe prijs van remblokken zou iets lager mogen zijn. Het verschilt zo'n 15 euro met de concurrentie. Voor de rest heb ik niets op te merken.
Hartelijk dank voor deze beoordeling. De prijzen van onze vervangende onderdelen zijn recentelijk aanzienlijk verlaagd. Hierdoor zijn wij in staat om zeer concurrerende prijzen te hanteren. De verschillen zouden nu dus niet/nauwelijks meer aanwezig kunnen zijn. Met vriendelijke groet, All4Honda
Rien à dire. Por moi très bien
Thank you very much for your review. Unfortunatelly UPS damaged your wheels during transport and we were forced to arrange a new wheel for you. This caused some delay and we have tried to supply you as quickly as possible. Kind regards, All4Honda
Pluspunten
fijne mensen om met te handelen
Pluspunten
Goede communicatie. Meedenkend in oplossingen.
Pluspunten
Erg goede klantenservice en een erg overzichtelijke site!
VerbeterpuntenVerbeterpunten weet ik tot zover niet.
Pluspunten
snelle afhandeling en levering van de produkten
Pluspunten
- Veel onderdelen leverbaar - Problemen worden netjes opgelost
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Competition Clutch stage 2 koppelingset voor mijn B18C4 motor besteld aan de hand van het telefonische advies van All4Honda. Binnen 2 dagen in huis en meteen gemonteerd. Nu 800 km verder bevalt de koppeling nog steeds erg goed!